Perłóweczka 23.07.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Spisałaś się na szóstkę zdjęcia wstawione i dodam ze bardzo fajne. laseczka z Ciebie. teraz lepiej będzie sie pisało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 23.07.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Gosiu widzimy ze nasze wsparcie kobiet z kółka pomogło i wiezbe szybko dostarczyli Oojjjojjj rzeczywiście pięknie się prezentuje na domku drewienko . teraz dom nabiera rzeczywistych kształtów i pięknieje w oczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 23.07.2009 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 No i proszę !! Dach już powstaje Spisałyśmy się na 6+ Jak tak patrzę na jedno z ostatnich zdjęć,to domek wydaje mi się taaaaaki duży :D Pięknie już wszystko wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 24.07.2009 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 dzięki dziewczynki cieszę się, że się wam podoba - mnie też Tylko w nocy spac nie mogłam jak usłyszałam jakie wietrzysko wieje wyobraziłam sobie że mi krokwie porwie A jak rano zobaczyłam na onecie, że 6 osób w Polsce zginęło to SZOK! Jak tak patrzę na jedno z ostatnich zdjęć,to domek wydaje mi się taaaaaki duży Zdjęcia robione od wykuszu, rzeczywiście sprawiają wrażenie jakby dom był duży Wkleję zdjęcie elewacji tylnej to zobaczycie jaki jest wąski Bo garaż jest wysunięty do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 24.07.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 dzięki dziewczynki cieszę się, że się wam podoba - mnie też Tylko w nocy spac nie mogłam jak usłyszałam jakie wietrzysko wieje wyobraziłam sobie że mi krokwie porwie A jak rano zobaczyłam na onecie, że 6 osób w Polsce zginęło to SZOK! Jak tak patrzę na jedno z ostatnich zdjęć,to domek wydaje mi się taaaaaki duży Zdjęcia robione od wykuszu, rzeczywiście sprawiają wrażenie jakby dom był duży Wkleję zdjęcie elewacji tylnej to zobaczycie jaki jest wąski Bo garaż jest wysunięty do przodu Nuuuuuuuuuuu a cóż to ja jakaś spóźniona... Gosiu... no w końcu, bo faktycznie z tym drzewem to jakieś szopki... Ale teraz jak patrzę na te zdjątka, to dom staje się domkiem... a jak przyjedzie dach, to w ogóle. Faktycznie WASZ dom wydaje się taki dużyyyyyyyyyyyyyyy... A mi mój dom wydaje się mały... ale tylko będą ściany to może inaczej będzie... chociaz wiem dokąd będzie kuchnia itp. Te wiatry są okropne, ostatnio stwierdzilismy, że jakbysmy chcieli mieć w przyszłości dachówkę, to na makasa każda będzie musiała mieć spinkę, o więźbe nie martwiłabym się, ale o dachówki tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 24.07.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 No pogoda daje poplić tego lata.Aaaa...wogól jest coraz gorzej i będzie. Ale mamy nadz.,że więźby nie porwało i świadczyć,to będzie dobrze o panach majstrach,że dobrze robią.Ja tez w nocy komplet tarasowy zbierałam jak usłyszałam jak wieje... A domek juz widzę,że będzie mi sie podobał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 24.07.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 A u nas dla odmiany no-stop lejeeee sobie deszczyk juz bym chciała trochę w słoncu sie poprażyććććć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 24.07.2009 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 A mi mój dom wydaje się mały... mi na początku też się tak wydawało jak zobaczyłam fundamenty to pomyślałam, że ktoś sobie chyba jaja robi myślałam gdzie się te wszystkie pomieszczenia pomieszczą na tym fundamenciku ale jak już były ściany a szczególnie działówki to wszystko w oczach urosło Te wiatry są okropne, ostatnio stwierdzilismy, że jakbysmy chcieli mieć w przyszłości dachówkę, to na makasa każda będzie musiała mieć spinkę, o więźbe nie martwiłabym się, ale o dachówki tak. no właśnie, jeśli chodzi o spinki do dachówki to kupiliśmy na początku na co 6 dachówkę bo tak nam doradził pan na składzie budowlanym ale wczoraj mąż pojechał i dokupił drugie tyle, żeby było na co trzecią dachówkę, myślę, że to już w zupełności wystarczy. Wiem że mam ładny widok, ale nie chciałybyście poczuć jak tam w niektóre dni wieje Chłopaki z ekipy oczywiście kręcili nosem (bo więcej roboty), ale ja nie będę się później martwić o dachówkę przy pierwszej lepszej wichurze Ja tez w nocy komplet tarasowy zbierałam jak usłyszałam jak wieje... nie obraziłabym się jakby go do mnie przywiało bo w tym zestawie jestem zakochana od pierwszego wejrzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 25.07.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 A mi mój dom wydaje się mały... mi na początku też się tak wydawało jak zobaczyłam fundamenty to pomyślałam, że ktoś sobie chyba jaja robi myślałam gdzie się te wszystkie pomieszczenia pomieszczą na tym fundamenciku ale jak już były ściany a szczególnie działówki to wszystko w oczach urosło Nio.....też miałam takie wrażenie,jak zobaczyłam nasze fundamenty myślę sobie,o Boshe,ale ten domek mały będzie mam nadzieję,że jak nasz zobaczymy,to też okaże się,że wystarczająco miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 25.07.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 dzięki dziewczynki cieszę się, że się wam podoba - mnie też Tylko w nocy spac nie mogłam jak usłyszałam jakie wietrzysko wieje wyobraziłam sobie że mi krokwie porwie A jak rano zobaczyłam na onecie, że 6 osób w Polsce zginęło to SZOK! Widziałam te wiadomości wczoraj Najbardziej to mną wstrząsnęło w łódzkim - jak kobietę w samochodzie przygniotło drzewo i zginęła dzieciom na szczęście nic się nie stało,ale ona na dodatek w ciąży była :cry: Jak sobie wyobrażę,co rodzina przeżywa,to nic tylko siąść i płakać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 27.07.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Gosiu widzę ze Panowie zrobili Ci niespodziankę taki słupek w pokoju mozna świetnie wykorzystać tylko niech Ci go dobrze wyszlifują moze by tak wieczorki kobiece w nim urządzać a tak powaznie to mozna go fajnie wyeksponować i moze byc fajną ozdóbką pokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 27.07.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Ot to gość z Belgii... Już pewnie odleciał... No faktycznie niespodzianka ze słupem... ale ja tez uważam, tak jak Gosia, że jakby go tak wyszlifować, nawoskować , to akrobacje byś wyczyniała i pokój napewno nie był by juz pokojem gościnnym Moja kolezanka mieszka na poddaszu, też taki słupek to norma..ale jest to właśnie słupek rzeźbiony- fajnie wygląda... gdzies widziałam na tkim słupku póleczki takie malutkie dookoła.. Może być ciekawą inspiracją z czasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 27.07.2009 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 też tak uważam, może być oryginalnie tylko niech Ci go dobrze wyszlifują moze by tak wieczorki kobiece w nim urządzać tak...pasowało by go na okrągło obrobić...i kurs tańca na rurze...albo męża będę przywiązywała .....ups wyobraźnia mi za bardzo pracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 27.07.2009 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Ot to gość z Belgii... Już pewnie odleciał... W piątek po pracy ten z budowlańców, który jest gołębiarzem z zamiłowania, zabrał gołębia do siebie do domu, powiedział, że jak sobie jeszcze odpocznie to go wypuści. I w niedzielę wypuścił gołębia, bo one maja takie loty i musiał lecieć dalej...A jak dzisiaj przyjechali do nas na budowę to gołąb już siedział u nas w salonie i na nich czekał chyba się mu u nas podobało, ale mam nadzieję, że nie będę musiała gołębnika robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 27.07.2009 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 nie wiem co ja to wymodziłam że moja odpowiedź w cytacie wylądowała ale ja taka"techniczna" jestem że wszystko jest możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.07.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 dlatego ja unikam cytatow jak ognia własnie co tam nowego na budowie?? a co sie stało z gołębiem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 28.07.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 wiesz, trzeba było go dokładnie obejrzeć -gołebia, może miał wiadomość Jakis list do Ciebie może był Ale fakt faktem, fajną Wam niespodziankę zrobił... mam nadzieję, że sobie poleciał i doleci do celu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 29.07.2009 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 a co sie stało z gołębiem??? przedwczoraj go znowu ten gołębiarz z ekipy zabrał, wczoraj nie przyleciał,a jak będzie dziś to zobaczymy Może poleciał z powrotem do Belgii Po takim "szwedzkim stole" jaki mu mój mąż zgotował to na pewno nabrał dużo sił wiesz, trzeba było go dokładnie obejrzeć -gołebia, może miał wiadomość Jakis list do Ciebie może był patrzyłam od razu pomyślałam:"może pocztowy" ale poza dwiema obrączkami nic nie miał.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 29.07.2009 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 A ku-ku Małgosiu co słychać ??? jak tam wiezba juz pewnie skończona i właśnie świętujesz??? A tu chciałam przeprosić za niedopatrzenie wczoraj u Was było święto cztero latka chciałabym złożyć troszkę spóznione życzonka dla synusia http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/kubu%B6.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 29.07.2009 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Gosiu, bardzo Ci dziękuję w imieniu synka....wzruszyłaś mnie... Więźba skończona, tzn. konstrukcja na razie, bo teraz chłopaki murują ściany działowe na poddaszu, a dopiero jak skończą to będzie folia, łaty, kontrłaty i dachówka (chyba ) Byłam po pracy na budowie, zobaczyć jak wielkościowo będą wyglądały pokoje i łazienka, porobiłam zdjęcia więc zmykam teraz do dziennika opisywać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts