margay 22.03.2010 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Zawsze do usług moja droga O ile dobrze pamiętam to cena była 25zł/m2 materiał+ robocizna,tynki z agregatu. Tylko to był ten szary tynk,bielszy jest droższy. Cena za mułkowanie lub zacieranie piaskiem kwarcowym to był dodatkowy koszt 6 zł/m2. Po przeliczeniu i zastanowieniu zdecydowałam się na osobne położenie gładzi francuskiej. Przykro mi z powodu choroby synusia,dużo zdrówka dla niego. Pozdrawiam,trzymaj się Dziękuję Asiu, a ja w tym czasie produkowałam sie u ciebie.......czekam na "m jak miłość" więc pomyślałam, że popykam na forum... Kurczę nie taka tania ta zabawa z tynkami.......kurczę pare razy czytałam na forum ze 12 zł/m2 - 16 zł (może to było bez materiału lub robocizny.......) będę musiała se jeszcze raz skarbonkę przeliczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 22.03.2010 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Cieszę się, że pomogłam. Życzę szybkiego powrotu synka do zdrowia, niestety taka chwiejna pogoda nie jest korzystna dla naszych maluszków. Pilnuj się, aby Ciebie nie złapało, dużo odpoczywaj i wykorzystaj jak najwięcej tego zwolnienia. Należy Ci się bezwzględnie. Jak widać mała ma się dobrze, bo rozrabia. To tylko się cieszyć. Dla takiego dokuczania chce się wstawać. Dzięki Aniu Właśnie sie ciut martwię, żeby mnie nie zaraził, on jest takim strasznym maminsynkiem, że jeszcze śpimy razem i całą noc na mnie kaszle i prycha A swoją drogą zastanawiam się ile to jeszcze potrwa chłopisko skończy w lipcu 5 lat i widzę po nim że nie wyobraża sobie spać sam....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 22.03.2010 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Mój w maju będzie miał 7 i nadal do nas przychodzi i śpi z nami w łóżku, bo on chce się tylko do nas mocno przytulić. Nie ma rady na to, trzeba przygarnąć i ukochać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 22.03.2010 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Kiedyś nadejdzie taka chwila,że sam zechce.Mój od zawsze tak ma,że jak z czymś kończy to sam i id razu,tak było ze smaczkiem,pampersem i spaniem ze mna. Ale miał jakiś substytut w postaci dużego misia. Spi z nim do dziś,a ma8,5r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 22.03.2010 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Mojego też czasami przekupuje pluszakami, tylko jest ich spora ilość, bo wszystkie są tak jakby najulubieńsze. Wcześniej marudził, aby mu kupić zabawkę bazza astralna i że jak ją dostanie to już będzie spał sam. Wystarczyło na jakiś miesiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 22.03.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Nasz wybawiciel nazywa się Miś Ciocia i jest bardzo duży,dzięki niemu Mati nie spada z łóżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 22.03.2010 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 To miś dwa w jednym. Mama i dziecko zadowolone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 23.03.2010 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Ciekawe czy robią miśki w perukach???????.........bo mój synek od urodzenia śpi z dłonią zaplątana w moich włosach pół włosów to juz chyba straciłam.......i nawet przez sen potrafi nakręcać kosmyki na palce No ale jak się urodzi drugie to siłą rzeczy będzie musiał się przenieść do własnego wyrka...........a z małą to chyba będę spała w czepku żeby jej nie przyzwyczaić do tego samego.....co by nie zapewnić sobie kolejne 5 lat czochrania za włosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 23.03.2010 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Cześć mamuśka Kurcze muszę powiedzieć, ze strasznie zazdroszczę Ci tego stanu bo tego co nastąpi za niedługo już raczej nie Ciekawe czy robią miśki w perukach???????.........bo mój synek od urodzenia śpi z dłonią zaplątana w moich włosach pół włosów to juz chyba straciłam.......i nawet przez sen potrafi nakręcać kosmyki na palce Ja podobno taka byłam.. zawijałam włosy taty na palcu i tak szłam spać Minie to z czasem, nie martw się.. Jeżeli mogłabym Ci coś zasugerować, to zmiany wprowadź jak najszybciej, żeby synek nie miał żalu do małej jak się urodzi "że to wszystko przez nią" Pozdrawiam wiosennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 23.03.2010 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Witaj Gannia Kurcze muszę powiedzieć, ze strasznie zazdroszczę Ci tego stanu a ja mam juz dość czuję się jak wieloryb a będzie coraz gorzej w nic sie nie mieszczę i mimo tego, ze sama sobie nie zazdroszczę tego co będzie przez pierwsze dni i miesiące po porodzie to chciałabym już mieć tą ciązę za sobą.....i cieszyć się juz córcią Również pozdrawiam wiosennie (w końcu można to napisać) bo te śniegi mnie juz dobijały...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 23.03.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 To już za nami zima zła. Teraz cieszmy się wiosną,będzie dobrze Gosia nie martw się i ciesz się z Swojego stanu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 23.03.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Witam Gosiu głowa do góry, już bliżej końca -porodu jak dalej Napisałam Tobie na priv. wczoraj i nie otrzymałaś tej mojej wiadomości Tyle wypocin przelanych na klawiaturę i NIC... Nic tylko sobie widocznie lata moja wiadomośc w cyber przestrzeni Gosiu tak jak pisze Asia - koszt tak wychodzi za tynki z materiałem i robocizną, 25 zł tak biorą z materiałem - wsio, zaś bez materiału 15 zł. Zdrówka dla synka zyczę i faktycznie pluszak - maskotka powinna załatwić sprawę. Moja spała z pluszkami -najpierw mała z pieluchą -sama w łóżeczku i kurczę, nieraz to miała pieluchę aż owiniętą (jakby ją ząb bolał). Miała kilka miesięcy, a spała z tą pieluchą, nie wspomnę ile tarmosiła pluszaków - miejsca mało sama miała, a tylko któregoś mogłam zabrać, jak zasnęła. Tak z pluszakami jej zostało -do tej pory pełno ich... Lalki nie tyle, co pluszak. Jeszcze z rok temu spała ze swoim Barnabą Teraz podkreśla że już jest nastolatką od 11 lat W tym roku skończy 12... i ma wiek buntowniczy Kurczę przypomniał mi się syn mojej koleżanki, rówieśnik Darii, mieli wtedy po 4-5 lat nie więcej. Zniknał z piaskownicy... a że piaskownica pod oknem to i moja sama chodziła ( miała klapki z piszczałkami to słyszałam gdzie chodzi ). Idę z córką do domu podbiega blada aż kolezanka i pyta czy nie widziałam jej syna Mówię, że tam skąd idę to go nie widziałam. Znaleźli go... dziecko poszło obok do sklepu, wziął nawet koszyk i powkładał sobie słodycze, nawet stanął w kolejce... tylko nie wiedział, że pieniązki musi mieć. A ludzie zdziwnieni stali, że taki mały z koszykiem sam robi zakupy Moja szybko też sama chodziła naprzeciwko po zakupy... tym bardziej, że zawsze mogła sobie kupić Mambę itp. I taka już zakupowiczka została. Gosiu zdrówka i buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.03.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Mój w maju będzie miał 7 i nadal do nas przychodzi i śpi z nami w łóżku, bo on chce się tylko do nas mocno przytulić. Nie ma rady na to, trzeba przygarnąć i ukochać. ....moja ma 16 i też czasem przychodzi jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 26.03.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Mój w maju będzie miał 7 i nadal do nas przychodzi i śpi z nami w łóżku, bo on chce się tylko do nas mocno przytulić. Nie ma rady na to, trzeba przygarnąć i ukochać. ....moja ma 16 i też czasem przychodzi jeszcze Te nasze dzieciaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 28.03.2010 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Witam Gosiuuuuuuuuu i zostawiam wiosenne pozdrowieńka http://lh6.ggpht.com/_AcP-Nr0kSsI/S6871grY0iI/AAAAAAAAAxw/9VB3UXoQElg/s400/Zdj%C4%99cie0140.jpg Mam nadzieję, że moją kolejną wiadomośc dostałaś na priv.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 29.03.2010 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Gosia obudź się mamy wiosnę,pięknie wokół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 30.03.2010 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 http://www.fotoszok.pl/upload/77c22162.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 30.03.2010 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 http://www.kartki.lagata.pl/kartki/23/1748.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 31.03.2010 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Każdy już czym prędzej bieżyBy dołączyć do pasterzyI ja śpieszę z życzeniamiBo nie mogę być tam z WamiZdrowia, szczęścia, pomyślnościI niech dobroć wśród Was gościI niech Boga wielka mocNa was spłynieW świętą noc http://kartki.net.pl/kartki/3/kartki-wielkanocne-80.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 31.03.2010 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 http://img10.imageshack.us/img10/8933/kartkiwielkanocne100.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts