jessi 31.03.2010 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 http://i279.photobucket.com/albums/kk126/kamilaJ/2115505wzo90vh5d1.gifWESOŁYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 04.04.2010 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 http://www.matkapolka.com.pl/picart/wielkanoc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 05.04.2010 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 cześć kochana, Z życzeniami nie zdążyłam, nowe forum mnie powaliło i nie dało się nic wysłać.. Więc zostawiam wiosennego buziaka i lecę dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 07.04.2010 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 :wave:Witaj moja droga poświątecznie:D. W nowej odsłonie fm;) Mówią,że są jeszcze problemy z dodaniem zdjęcia,później spróbuję. Lecę dalej zobaczyć co i hdzie.Niby zaznaczyłam automatyczne powiadamianie ,a że u Ciebie jest nowy wpis ,to nie zostałam powiadomiona:(.Coś nie do końca jest "halo":no: Udało mi się wgrać zdjęcie róży,tylko jakieś małe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 07.04.2010 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Oooooooooooo Matko z córką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 07.04.2010 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Oooooooooooo Matko z córką..................to się porobiło.........jak ja NIENAWIDZĘ takich zmian...........kuźwa........nawet nie chcecie wiedzieć jak trafiłam do swojego dziennika!!!!!!!!!!!!!!!! Przez przypadek sie zalogowałam na końcu ( nawet nie wiem jakim cudem....) bo jak chciałam na stronie głównej to nie wiedziałam gdzie...........i buźki nie wiem jak działają......... Abo tu jest cuś nie tak........albo ja jakaś matołowata jestem............... Wrócę jak się uspokoję.........bo chyba teraz tego nie przetrawię........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 07.04.2010 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Chwilę potrwa zanim połapiemy się, co i jak. Tylko się nie poddawaj.:no::no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 07.04.2010 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 margay, mam to samo.. ciągle nie wiem jak się poruszać po nowym forum i buziek nie umiem wstawiaći w ogóle jakoś tak "nie widzę" tych zmian w ogólewczoraj siedziałam półtorej godziny, zanim poodnajdywałam wszystkie interesujące mnie wątki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 07.04.2010 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Margay pozwolę sobie wkleić podpowiedź anety,ona pokazuje obrazowo:D to: http://lh4.ggpht.com/_8Plan52eFtk/S7uEpKA4nMI/AAAAAAAACfk/lWJGqtt8NJU/zaawansowane.jpg A potem pisząc posta klikasz zaawansowane edycję i masz po prawej buźki do wstawiania Tak wygląda wtedy okienko edycji: http://lh5.ggpht.com/_8Plan52eFtk/S7uGa0FCy0I/AAAAAAAACfo/-4YWFuk1x0M/emotki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 07.04.2010 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 kamlotek, jesteś boska, dziękuję :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 08.04.2010 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Gania proszę bardzo,zawsze do usług w miarę możliwości-zdolności:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 09.04.2010 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Puk puk, czy jest tutaj Gosia? Gosiu jak tam pisanie na nowym forum teraz? Jak coś nie wiesz, to pisz do mnie - napiszę co i jak... Jak tam zdrówko i samopoczucie? Pogoda znowu nam się psuje, a dzisiaj do wieczorka było tak cieplutko, wiosennie. Jak u Ciebie w nowym domku? Coś robi się, czy będzie się robić? Zaglądałam do dziennika... ale widzę, że nie tylko ja miałam problem z forum. Buziaki Gosiu i zdrówka:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 10.04.2010 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 :(Szok................rozpacz.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 11.04.2010 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Gosiu przyszłam przywitać się niedzielnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.04.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Kochaniutka.......gdzie sie podziewasz??????? wracaj na nowe forum!!! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 20.04.2010 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 dzień dobry margay gdzie się podziewasz?? buziazki ślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 23.04.2010 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Czy ktoś widział Margay . Gdzie ona się podziewa:(. Wróć do nas:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 23.04.2010 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Czy ktoś widział Margay . Gdzie ona się podziewa:(. Wróć do nas:yes: Przybiegłam tutaj dzisiaj licząc, że znalazła się NASZA (kolejna z koła) ZGUBA a tutaj CISZA:o:(... Hop Hop... Gosiaaaaaaaaaaaaaaaaa................................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.04.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 puk, puk........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 23.04.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Margay to usprawiedliwiona ciąża,budowa, dziecko:) ale inne:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts