TMK 27.05.2010 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Wpadłem się przywitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 28.05.2010 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Dzień doberekJak tam Gosieńka się czujesz a maleństwo jak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 28.05.2010 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Witam i ślę całuski do mamuśki i curuśki. Jak tam zerówko?:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 30.05.2010 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 hej wpadłam się przywitać, Co słychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renewoj 02.06.2010 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 bardzo fajny domek:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 04.06.2010 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Gosiu jak tam się czujesz? Właśnie oglądam zerwany most w N. Sączu i słucham, że ponoć były 2 osoby, Bogu dzięki zostały uratowane. Ale istnieje zagrożenie dla kolejnego mostu... Makabra... Mam nadzieję, że tam u WAS wszystko ok. Buziaki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renewoj 14.06.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Przeglądając cudowne forum muratora:))) natrafiłam na ten właśnie domek. Podoba mi się on bardzo i zamierzamy z mężem budować podobny (jak tylko przebrniemy papierologię). Będziemy budować również w okolicach Nowego Sącza. Bardzo więć jestem ciekawa kosztu stanu surowego otwartego (szczególnie chodzi mi o dach) a także wycenę okien. Wiem, że pytanie może być zbyt "prywatne"ale jeżeli nie przekraczałoby ono granic dobrego smaku to bardzo bym prosila info. Pozdrawiam cieplutko:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.06.2010 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Hej, hej... gdzie jesteś??? pozdrówka ślę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 23.06.2010 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Ojej i ja się już martwię, bo cosik Gosia sie nie odzywa:confused: A może MY już zostałyśmy ciotkami forumowymi???????????????????????? Mam nadzieję, że niedługo wpadnie i cosik napisze. Gosia hop hop!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 23.06.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Misia ,Gosia ma chyba termin na połowę sierpnia:rolleyes: Margay popraw mnie,jeślisię mylę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 25.06.2010 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Witajcie kochane cioteczki:)Wpad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 25.06.2010 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Witajcie kochane cioteczki:) Wpadłam bo tęsknię za forum ale totalnie nie mam weny, siły ani nawet ochoty na cokolwiek http://emoty.blox.pl/resource/zmeczony.gif, a w dodatku przez tą cholerną, podłą pogodę mam deprechę chyba.......zimno, po 14 st., wiatr tak wieje, że łep chce urwać, a tu człek nie przewidział, że trza będzie na przełom czerwca i lipca płaszcz ciążowy sobie kupić i przez to jestem trochę przeziębiona i rozbita.......Asiu, termin mam ciut wcześniej na 2 sierpnia ale liczę, że urodzę może pod koniec lipca, bo jest mi już na prawdę ciężko....... Właśnie oglądam zerwany most w N. Sączu i słucham, że ponoć były 2 osoby, Bogu dzięki zostały uratowane. Ale istnieje zagrożenie dla kolejnego mostu... Makabra... Mam nadzieję, że tam u WAS wszystko ok. Misia, u nas było rzeczywiście nie ciekawie........przeżyliśmy chwile prawdziwej grozy.......wprawdzie płynie przez środek miasta rzeka Biała ale ona u nas jeszcze nigdy nie wylała, bo mamy na prawdę bardzo wysokie i solidne wały, za nami tj. Ciężkowice, Tuchów i w twoją stronę to często wylewa ale u nas nigdy. Tą pierwszą falę powodziową w ogóle nie odczuliśmy ale druga to była makabra........http://emoty.blox.pl/resource/651.gif.........u nas też zerwało most.......czego nikt by się nie spodziewał, a przed miastem i za, ludzie byli pozalewani totalnie......... Nie wierzyłam własnym oczom...... http://foto3.m.onet.pl/_m/860d8dd2bbb9db69e17e57ee8254c9f3,10,19,0.jpg http://foto3.m.onet.pl/_m/efe06a0286c3ebfe1057983ce1a6a9b7,10,19,0.jpg Także chwile grozy były, bo w środku miasta wpływa do białej strumyk i były obawy, że rzeka go cofnie i zaleje miasto.......mieszkam na górce, ale sklep miałabym cały zalany i jedyne źródło utrzymania..........na szczęście skończyło się na strachu....... Dziewczyny dzięki że do mnie zaglądacie i przepraszam, że na razie nie mogę się zrewanżować, ale postaram się w najbliżych dniach do was zajrzeć i wszystko nadrobić.......na pewno jest u Was wiele zmian, a Misia to już może nawet mieszka:eek: całuski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 25.06.2010 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Hej, hej... gdzie jesteś??? pozdrówka ślę... Arctica, jak miło że do mnie wpadłaś......przykro mi, że nie wiem co tam u Was słychać, tym bardziej, że na pewno wiele się zmieniło, sezon w pełni a przy waszym tempie i zapale to domek pewnie już przykryty a ja wszystko przegapiłam:bash: Obiecałam sobie wszystko ponadrabiać także niebawem będę na bieżąco Dziękuję za pozdrowienia i również dużo zdrówka i pięknej pogody życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 25.06.2010 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Wpadłem się przywitać TMK, Serdecznie witam w moich skromnych progach, szczególnie, że masz cenne rady i uwagi, które zdążyłam już z Asi komentarzy ściągnąć bardzo fajny domek:)) Cieszę się, że się podoba Przeglądając cudowne forum muratora:))) natrafiłam na ten właśnie domek. Podoba mi się on bardzo i zamierzamy z mężem budować podobny (jak tylko przebrniemy papierologię). Będziemy budować również w okolicach Nowego Sącza. Bardzo więć jestem ciekawa kosztu stanu surowego otwartego (szczególnie chodzi mi o dach) a także wycenę okien. Wiem, że pytanie może być zbyt "prywatne"ale jeżeli nie przekraczałoby ono granic dobrego smaku to bardzo bym prosila info. Pozdrawiam cieplutko:)) Renewoj, serdecznie witam na forum, dla mnie to też szczególne miejsce i przede wszystkim ludzie. Na Twoje pytanie odpowiem tylko wieczorkiem na priv. Bardzo jestem ciekawa gdzie dokładnie się będziecie budować, bo może będziemy sąsiadami i bardzo mnie zaciekawił wasz projekt bo piszesz że podobny, proszę o więcej szczegółów:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 25.06.2010 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Dzień doberek Jak tam Gosieńka się czujesz a maleństwo jak?? Kawika, samopoczucie nie najlepiej.......na szczęście z maleństwem wszystko w porządku...we wtorek mam kolejną wizytę.....dziękuję za pamięć i odwiedziny Witam i ślę całuski do mamuśki i curuśki. Jak tam zerówko?:D:D Aniu witam i również pozdrawiam i ściskam Jesteście kochane......dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 27.06.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 TMK, Serdecznie witam w moich skromnych progach, U nas niewiele się dzieje, to chociaż mogę pozaglądać do Was oraz innych dzienników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renewoj 30.06.2010 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 WItam serdecznie! Będziemy budować sie w okolicach Kamionki Wielkiej projekt to: dom w czarnuszce g2. Może nie jest on "identyczny" ale ogólne założenia są podobne tzn. dach 4 spadowy, 2 stanowiskowy garaż oraz podobne gabaryty, również koszt budowy wg kosztorysu archonu jest niemal identyczny - a że mieszkmy w tym samym regione wiec myśle, że kto jak kto ale Wy najlepiej bedziecie orientować się w cenach materiałów i robocizny.) z tego też powodu śledze Waszą budowę z zapartym tchem:))Mszę przyznać, że jakiś czas temu zastanawiaqliśmy się nad domem w pauliniach2 , ale z różnych przyczyn stwierdziliśmy, że czarnuszka jest dla nas odpowiedniejsza. Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 03.07.2010 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Gosiu mam nadzieję, że samopoczucie lepiej;) Teraz tylko te upały zapewne dokuczają. Wiem coś o tym, o nogach spuchniętych w ciązy, bo ja miałam termin pod koniec września. Szybko zleci Kochaniutka ten lipiec. Mi się wierzyć niechce, kiedy minął mi czerwiec. Dni mi mijają, robotki mam wrażenie, że non stop przybywa, a mało efektu i te dni jeden do drugiego podobny. Rano ruszamy, wieczorem wracamy. Nieraz teraz zostaniemy w sobotę w domu, bo tutaj też trzeba ciut ogarnąć i poprostu ciut odpocząć. Wykończeniówka na serio potrafi wykończyć Zwłaszcza finansowo. Misia nie mieszka, chciałaby, oj chciała, ale co z tego będzie? Myślałam, że we wrześniu tam zamieszkamy, ale NIE WIEM. Już złapałam dołka czytając o tych wymogach do odbioru i tych pieczątkach. A w tym tygodniu dowiedzielismy się, że trzeba nową mapkę od geodetki znowu -koszt teraz jej 600 zł. A bez niej nie możemy ruszyć z kanalizacją i wodą. Wozimy wodę pitną prawie codziennie. Kolejne koszty to kolejne mapki wyznaczające wodę i kanalizację. Oczywiście koszt nie mniejszy. Owa mapa musi być aktualna do odbioru, także tak czy siak to za mapę płacisz dwa razy, najpierw na początku a potem do odbioru. Teraz w tym tygodniu ma przyjechać geodetka i wsio wyznaczyć sobie, zanim zrobi mapę to kolejne tygodnie. A MY dzisiaj wolne. Gosiu zyczę zdrówka i niedługo zleci lipiec szybciutko, zresztą pewnie z 3 tygodnie zostały, nu 3,5 tygodnia:) Pojawi się dzidzia. SUPER:D Buziakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... A te fotki z tego mostu to szok! POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 15.07.2010 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Renewoj Odnoście kosztów budowy odpisałam na prywatną wiadomość Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 15.07.2010 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Misia kochana odpiszę wnet, bo szczerze powiem, że zeszło mi dziś z tymi kosztami,żeby odpisać renewoj a i inni pisza w tej sprawie na priv więc mam na dziś dość.Poza tym te upały doprowadzają mnie do rozpaczy.......czuję się fatalnie.......to jeszcze 2, 3 tygodnie, nie wiem jak to wytrzymam na takim upale........córcia była na USG ważona 2 dni temu ma już 3350 więc do porodu nie będzie mała.........no ale synek miał 3900, więc taki mój urok już......że duże dzieciaczki rodzę........ Całuski kochana........i wybaczcie kobitki z koła że do was nie zaglądam ale nie mam na nic siły.......ale myślę o was i waszych budowach......wszystko nadrobię........tylko mnie nie wykreślajcie z klubu....... pozdrowienia i uściski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts