kamlotek 15.07.2010 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Cieszę się bardzo ,że córcia rośnie:). Upałów nie zazdroszczę w Twoim stanie,ale serdecznie współczuję.Jeszcze trochę i już będziesz po;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 15.07.2010 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 margay.........uważaj na siebie..........a nami i naszymi budowami to Ty się kobieto nie przejmuj!!! teraz Ty i dzieciaczek jesteście najważniejsi!!! buziaki posyłam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.07.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Hej!!! Nie gniewaj się, ale w Twoim stanie, a właściwie w końcówce tego stanu to Ty się kochana o nasze budowy nie kłopocz;)... jak córa bedzie miała ze trzy latka to nadrobisz... hihihiiii... jak do przedszkola pójdzie;) Wiem jak to jest i być przerośniętą ciężarówką, w ciąży przytyłam 29 kilo, i jaka to radość jak dziecko o odpowiednim tonażu... synuś pierworodny (i jedyny:oops:) ponad cztery kilo ważył jak się wykluł... więc odpoczywaj kochana i nami się nie przejmuj... wpisowego powrotnego płacić nie będziesz.... ino pępkowe;) aaaa... i jak to się z brzuchem turla przy takich temperaturach też wiem... 25 lipca rodziłam:) Pozdrawiam serdecznie i buziaczki ślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 16.07.2010 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Margay - kochana ty nogi do góry wyłóż i odpoczywaj, nie myśl o pierdołach 9budowach) tylko o sobie i córki bo teraz jesteście najwazniejszeaaa nogi sobie do chłodnej wody włóż to ulgę przyniesie buziaczki w brzucholek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 16.07.2010 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Wiem jak to jest i być przerośniętą ciężarówką, w ciąży przytyłam 29 kilo, i jaka to radość jak dziecko o odpowiednim tonażu... synuś pierworodny (i jedyny:oops:) ponad cztery kilo ważył jak się wykluł.: Arctika - prawie 30 kg???!!! ja przy 11 ledwo się toczyłam ale Ty na poewno chuda jak patyk jesteś dlatego tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 25.07.2010 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 dziewczyny jesteście KOCHANE!!!!!!! http://emoty.blox.pl/resource/buziak.gif Zostało mi 7 dni do terminu......upały ciut odpuściły więc na razie dobrze się czuję. Wszystko przygotowane na przyjęcie małej ale zbyt się jej nie śpieszy..........czekamy........ Pozdrawiam wszystkich........trzymajcie kciuki za wielki finał......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 25.07.2010 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 No to tylko pozostaje teraz czekać. Powodzenia, jak znajdziesz chwilę to napisz, jakieś zdjęcie zapodaj. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 25.07.2010 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 Margay cały czas trzymamy kciuki . Oby rozwiązanie było w dniu kiedy jest ochłodzenie,bo w upały to......... Ale my trzymamy kciuki i daj znać w miarę możliwości ciotkom z fm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 26.07.2010 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Obiecuję, że jak tylko urodzę i dojdę ciut do siebie, to posta fachowego wymaszczę, oczywiście ze zdjęciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 26.07.2010 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Trzymamy kciuki i Ciebie za słowo;). Trzymaj się mocno i pomału się rozluźniaj;) pomalutku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 26.07.2010 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Kciukasy trzymam... nie chłodno, a całkiem zzzzzimno jest:)... może zdążycie;) Pozdrawiam serdecznie i czekam na wieści:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 26.07.2010 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 hej ciotka Trzymamy kciuki !!!!! Wierzymy w Was dziewczyny Czekamy na księżniczke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 02.08.2010 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Szybciutko przybiegłam, dzisiaj 2 sierpień (już -jak dla mnie:)). WITAM Kochaniutka. Trzymam i ja kciuki i tylko będę miała necika ( do 2 tygodni czekania) to zaraz ponadrabiam wsio. Gosiu i ja czekam na Niunię. Buziaki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 03.08.2010 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Witam kochane cioteczki Dziś już 3 sierpień a ja dalej w jednym kawałku.......i na nic się nie zanosi.......mała wymościła się w moim brzuchu i za nic myśli pchać się na ten ziemski padół...... Dziękuję za dobre myśli i kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 04.08.2010 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Margay - kochana Ty moja kciuki trzymam za Was malutka wie kiedy ma wyjść poczekaj tylko troszke ja myślę że urodzi się w piątek tak jak ja ;D buzaczki jeszcze w brzucholek 9chyba że w nocy Cię wzięło) http://ggmania.eu/Emo/emoty_duze/Milosne/calus3.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 05.08.2010 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Witam,wpadłam się przywitać. Ciekawe,czy jeszcze razem,czy już osobno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 08.08.2010 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 08.08.2010..............a ja jeszcze w jednym kawałku ..... martwię się.......to już tydzień po terminie:bash:..... Jak nie urodzę do wtorku to mam zgłosic się do szpitala....a tam pewnie położą mnie na salę i będą dalej czekac!!! No nic.......czekamy dalej........ buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.08.2010 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Margay -kochana a ja myślałam że już tu nasza dzidzię zobaczę nie stresuj się kobieto mojego syna 2 tygodnie po terminie rodziłam TRZYMAM KCIUKI i CZEKAMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Będzie dobrze buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 11.08.2010 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 no chyba coś się dzieje... czekamy na Niunię.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 11.08.2010 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Margay, trzymamy kciuki za szybkie i bezproblemowe rozwiązanie No i czekamy na księżniczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts