Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hej!!!

Nie gniewaj się, ale w Twoim stanie, a właściwie w końcówce tego stanu to Ty się kochana o nasze budowy nie kłopocz;)... jak córa bedzie miała ze trzy latka to nadrobisz... hihihiiii... jak do przedszkola pójdzie;)

Wiem jak to jest i być przerośniętą ciężarówką, w ciąży przytyłam 29 kilo, i jaka to radość jak dziecko o odpowiednim tonażu... synuś pierworodny (i jedyny:oops:) ponad cztery kilo ważył jak się wykluł... więc odpoczywaj kochana i nami się nie przejmuj... wpisowego powrotnego płacić nie będziesz.... ino pępkowe;)

aaaa... i jak to się z brzuchem turla przy takich temperaturach też wiem... 25 lipca rodziłam:)

Pozdrawiam serdecznie i buziaczki ślę:hug:

Wiem jak to jest i być przerośniętą ciężarówką, w ciąży przytyłam 29 kilo, i jaka to radość jak dziecko o odpowiednim tonażu... synuś pierworodny (i jedyny:oops:) ponad cztery kilo ważył jak się wykluł.:

Arctika - :jawdrop: prawie 30 kg???!!! ja przy 11 ledwo się toczyłam :D

ale Ty na poewno chuda jak patyk jesteś dlatego tak ;)

• 2 weeks później...

dziewczyny jesteście KOCHANE!!!!!!! http://emoty.blox.pl/resource/buziak.gif

Zostało mi 7 dni do terminu......upały ciut odpuściły więc na razie dobrze się czuję. Wszystko przygotowane na przyjęcie małej ale zbyt się jej nie śpieszy..........czekamy........

Pozdrawiam wszystkich........trzymajcie kciuki za wielki finał.........