Perłóweczka 29.07.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 porobiłam zdjęcia więc zmykam teraz do dziennika opisywać.... pilna uczennica z Ciebie zadanie zaliczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 29.07.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 muszę powiedzieć ze naprawde będziesz mieć duzeeee pomieszczenia a łazienki to ci zazdroszcze bo moja po zmianie biegu schodów musiała się dosć zmiejszyć . ale to nic...jest jeden plus+ wyjdzie mniej kafelek...hi hi hi jak ty swiętujesz to my razem z tobą się cieszymy z ścianek ..a gdzie buteleczka.....no no ....popraw się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 29.07.2009 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 już się poprawiam No to za nasze budowy, moje ścianki, Miśki wiązary, Gosi elewację, Izy podłogówkę i Ani trawkę http://i.wp.pl/a/f/jpeg/11358/drinki1_330.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.07.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 ja tez sie przylączam do zyczen dla synka!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 29.07.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Witam... Super, więźba juz skończona Gosiu i już masz obraz wielkości pokoi, łazienki... Łazienka duża będzie... mi też podobaja sie narożne wanny, ale co do wanny u mnie- nie mam narazie wizji... bo w łazience będę miała duże okno -120 szer. teraz wydaje się taka mała, bez ścian... Ale nie jest w sumie az taka mała... Tylko patrzeć jak zaraz dach będzie http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14285/36_2_15.gif POzdrawiam i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 29.07.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 już się poprawiam No to za nasze budowy, moje ścianki, Miśki wiązary, Gosi elewację, Izy podłogówkę i Ani trawkę http://i.wp.pl/a/f/jpeg/11358/drinki1_330.jpeg http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14285/36_2_47.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 29.07.2009 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 ja tez sie przylączam do zyczen dla synka!! Dzięki Kala, oglądałam twoje bale piękne patrząc na nie można poczuć zapach lasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.07.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 bardzo sie ciesze, że Ci sie podobają dziekuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 29.07.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 już się poprawiam No to za nasze budowy, moje ścianki, Miśki wiązary, Gosi elewację, Izy podłogówkę i Ani trawkę http://i.wp.pl/a/f/jpeg/11358/drinki1_330.jpeg to sie rozumi za nas wszystkie kochaniutki- na zdrowko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 31.07.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Co tam słychać u Małgosi ??? ścianki działowe pewnie juz skonczone i dalsze etapy nadciągają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 31.07.2009 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Witam, Wyjechałam służbowo o 1-szej w nocy (z czw. na pt.)wróciłam dopiero 2 godziny temu i prosto z trasy - podjechałam na budowę , bo mnie ciekawość zżerała Ścianki działowe na górze prawie ukończone, może w poniedziałek uda się skończyć, zostało jeszcze gdzieniegdzie coś wypełnić, a potem sama nie wiem za co się będą brać ale pewnie za kominy...Pokoje ukazały się w pełnej okazałości, bardzo jestem zadowolona, zwłaszcza z naszej sypialni ma fajny układ. Drzwiami nie wchodzi się bezpośrednio do sypialni tylko jest taki malutki korytarzyk z fajną wnęką (muszę się zastanowić na co ją zagospodarować) i dopiero wejście do sypialni, ale najlepiej to widać w rzucie na projekcie... Tak ....i zamiast iść lulu po nieprzespanej nocy (tym bardziej że jutro muszę być w pracy wyjątkowo na 6.30) to siedzę na forum... Mąż mi powiedział, że wyśle mnie na odwyk Pozdrawiam was dziewczynki i życzę pięknego, upalnego i relaksacyjnego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamp 01.08.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 No to u Was pięknie prace się posuwają, tylo pozazdrościć Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 01.08.2009 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 dzięki za odwiedziny przecież też macie bardzo dobre tempo ja zaczęłam prowadzić dziennik z 3 tygodniowym opóźnieniem, bo zaczęliśmy w połowie kwietnia a wy na początku maja, więc za te 3 tygodnie będziecie na takim samym etapie Zobaczysz jak u Ciebie się wezmą za dach to domek od razu nabierze kształtu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 01.08.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 U nas ścianki działowe będą g-k, ale też dzisiaj ciut komina wentylacyjnego Misiek postawił... W poniedziałek dalsza część kominów... Jest Gosiu roboty... co nie? Niby więźba, a tutaj resztę trzeba robić... Ale grunt, że do przodu http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14285/309229dj.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 01.08.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 no to super jak ścianki ci sie podobają i rozmieszczenie pomieszczeń ATy kochana uważaj na wyjazdy służbowe i to jeszcze nocne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 01.08.2009 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 wyjazdy są z obstawą, także nic mi nie grozi tylko co drugi, czasami co trzeci piątek mam z głowy i pół nocy U nas ścianki działowe będą g-k, coś mi się obiło o uszy, może ze dwa dni temu , że u nas według projektu też miały być z jakiegoś stelaża, tylko znowu sztab najwyższy bez głównej inwestorki zadecydował, że będą murować z porotherma, tylko tego wąskiego a długiego na 50 cm. Nie znam się za bardzo na tym, dla mnie ważne że ściany stoją....no chyba że ten g-k taniej wychodzi bo wtedy bym się wkurzyła na tym etapie człowiek zaczyna powoli myśleć o cięciu kosztów Niby więźba, a tutaj resztę trzeba robić... noooooo, ja myślałam, że więźbę to rach ciach złożą i nawet im to poszło ale z tymi ściankami i kominami to trochę schodzi a kominów jak nie było widać nad dachem tak nie widać No ale w sumie nie pali się lepiej żeby to zrobili dłużej a dokładnie, bo tu na FM czytałam że komuś kominy przeciekały bo tak "fachowcy" wymurowali...i było z tym dużo kłopotu, żeby poprawić Ale grunt, że do przodu I tego się trzymajmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 03.08.2009 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Dopisuję się do wiernych czytelniczek,bardzo piękny domek,aż Ci "zazdroszczę"tej pieknie zaimpregnowanej więźby. A będziecie obijali dach deskami,czy od razu będzie membrana? Bo jeśli od razu membrana,to zwróć uwagę ,żeby nie montowano jej w deszczowy dzień. Bo niektóre impregnaty do drewna jeśli jest mokre wchodzą w reakcje z membraną i niszczą ją. Pozdrawiam i będę śledziła dalsze postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 03.08.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 noooooo, ja myślałam, że więźbę to rach ciach złożą i nawet im to poszło ale z tymi ściankami i kominami to trochę schodzi a kominów jak nie było widać nad dachem tak nie widać No ale w sumie nie pali się lepiej żeby to zrobili dłużej a dokładnie, bo tu na FM czytałam że komuś kominy przeciekały bo tak "fachowcy" wymurowali...i było z tym dużo kłopotu, żeby poprawić Jeśli dach przecieka,to nie zależy tyle od wymurowywania go co od obróbki blacharskiej i od tego czy klinkier na kominach jest z pełnej cegły czy z dziurawki. Tak mi się wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 03.08.2009 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Witam serdecznie Cieszę się, że domek się podoba. I dziękuję za wskazówki - wszystkie są dla mnie bardzo cenne, bo to że się udzielam na FM, to niestety nie przekłada się na moją wiedzę budowlaną Nie będziemy robić pełnego deskowania - wiadomo - kasa Będzie folia 'eurotop'.(czy to jest to samo co membrana?? ) bo jak tak to dzięki za radę, z tym deszczem, bo nie wiedzieliśmy a tak przekażę chłopakom z ekipy, żeby mieli to na uwadze. Super jest to forum bo jeden drugiemu coś doradzi, podsunie jakiś pomysł, bo jak się fachowców z ekipy zapytasz, co by było lepiej to mam wrażenie że i tak powiedzą, że to co im będzie lepiej i szybciej zrobić Pozdrawiam i będę śledziła dalsze postępy również pozdrawiam i zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 04.08.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 trafiłam tu przez Skrzata zobaczyć te piekne widoki z twego okn no i nie pomyliliscie sie-są CUDNE!!!! życze sprawnej budowy pięknego domku!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts