Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Poszukuję czerwonej mozaiki

agazebro

Recommended Posts

Jak w temacie.

Mozaika ma być czerwona i pasować do dekoru Minimal z Tubądzina.

Z góry dziękuję

Z dostawą do domu czy bez?

Przepraszam cię bardzo być może nieświadomie w ten sposób napisałaś posta ale to " ma być" jakoś dziwnie na mnie podziałało. Tutaj nieczego nie musimy i raczej z życzliwości pomagamy

Będę złośliwa ;)

dowolna wyszukiwarka: "czerwona mozika" / "mozaika czerwień" = kilkaset wyników

Nie wiem, czy tak było zawsze, ale ostatnimi czasy na rozmaitych forach pojawiają się ludzie, którym łatwiej trafić na forum, wpisać pytanie i czekać na rezultaty, niż poszukać produktu samodzielnie w internecie. Dlaczego?

Rozumiem takie postępowanie np. w przypadku poszukiwania inspiracji czy gotowych realizacji, ale nie tu.

A poza tym nie wiem, jak wyglądają te płytki, do których mozaika ma pasować. Je też mam sama znaleźć?

:p Witam!

Dziewczyny nie tak ostro!!!

Przecież ta osoba dopiero rozpoczyna swoją przygodę z forum!

Jeśli mogę coś wtrącić... Początkowo szarość, którą na dniach będę mieć już na ścianie w łazience chciałam ożywić czerwoną mozaiką ale... im dłużej drążyłam temat tym niej mi się to podobało. Także wizualizacja minimalizmu z Tubądzina mnie się podobała ale... Znalazłam coś lepszego. Zakupiłam szare Signum z Nowej gali i do tego dekor i listwa czerwona rewelacja a inspiracją do tego co będę miała w łazience było...http://www.cermag.com.pl/pl/l_geo_davos2.php :wink: Powodzenia!

Dziękuję bardzo za odpowiedzi.

W tych pierwszych postach to chyba ktoś miał zły dzień i chciał sięna mnie wyżyć.

Nie wiem czy Wy też to zauważyliście ale istnieja na tym forum osoby, które tylko czekają aby na kogoś naskoczyć(często są to błachostki).

Apel do Was: WYLUZUJCIE.

Pozdrawiam wszystkich serdercznie, tych życzliwych i tych mniej życzliwych również :D