agazebro 11.06.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Jak w temacie.Mozaika ma być czerwona i pasować do dekoru Minimal z Tubądzina.Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 11.06.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Jak w temacie. Mozaika ma być czerwona i pasować do dekoru Minimal z Tubądzina. Z góry dziękuję Z dostawą do domu czy bez? Przepraszam cię bardzo być może nieświadomie w ten sposób napisałaś posta ale to " ma być" jakoś dziwnie na mnie podziałało. Tutaj nieczego nie musimy i raczej z życzliwości pomagamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agazebro 11.06.2009 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 No właśnie zapomniałam dodać że ma byc z dostawą do domu.Dzięki za przypomnienie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 11.06.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Będę złośliwa dowolna wyszukiwarka: "czerwona mozika" / "mozaika czerwień" = kilkaset wyników Nie wiem, czy tak było zawsze, ale ostatnimi czasy na rozmaitych forach pojawiają się ludzie, którym łatwiej trafić na forum, wpisać pytanie i czekać na rezultaty, niż poszukać produktu samodzielnie w internecie. Dlaczego? Rozumiem takie postępowanie np. w przypadku poszukiwania inspiracji czy gotowych realizacji, ale nie tu. A poza tym nie wiem, jak wyglądają te płytki, do których mozaika ma pasować. Je też mam sama znaleźć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 11.06.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 No właśnie zapomniałam dodać że ma byc z dostawą do domu. Dzięki za przypomnienie. Pozdrawiam uuuu... po takim wstępie ja juz bym nie liczyła na pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Besta77 11.06.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 A już zaczęłam szukać... i tak potem patrzę, że do czegoś tam ma pasować i że tego czegoś nie widać... i ogólne wrażenie... Kasiorek, Joliska w pełni się z Wami zgadzam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata i Rafał 11.06.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Witam! Dziewczyny nie tak ostro!!! Przecież ta osoba dopiero rozpoczyna swoją przygodę z forum! Jeśli mogę coś wtrącić... Początkowo szarość, którą na dniach będę mieć już na ścianie w łazience chciałam ożywić czerwoną mozaiką ale... im dłużej drążyłam temat tym niej mi się to podobało. Także wizualizacja minimalizmu z Tubądzina mnie się podobała ale... Znalazłam coś lepszego. Zakupiłam szare Signum z Nowej gali i do tego dekor i listwa czerwona rewelacja a inspiracją do tego co będę miała w łazience było...http://www.cermag.com.pl/pl/l_geo_davos2.php Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 12.06.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 może takie http://eplytki.pl/oferta.php?op=product&id=50771&gru= i z dostawą do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anja-bo 12.06.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Fajną czerwoną mozaikę ma Paradyż, seria Altea Rosa. Właśnie ją zakupiłam parę dni temu i za chwilę jadę po odbiór! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agazebro 13.06.2009 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Dziękuję bardzo za odpowiedzi. W tych pierwszych postach to chyba ktoś miał zły dzień i chciał sięna mnie wyżyć. Nie wiem czy Wy też to zauważyliście ale istnieja na tym forum osoby, które tylko czekają aby na kogoś naskoczyć(często są to błachostki). Apel do Was: WYLUZUJCIE. Pozdrawiam wszystkich serdercznie, tych życzliwych i tych mniej życzliwych również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.06.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Apel do nowych uczestników : kultura osobista zapobiega atakom osobistym. To dość prosta prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 13.06.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Czerwona mozaika jest dostępna w marketach budowlanych, napewno widziałam takową w CASTORAMIE lub w LEROY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts