tenzin 11.06.2009 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 witam,Ściany są w kolorze łososia i muszę pomalować przylegające do nich (niezbyt ładne) deski - sięgające od podłogi do sufitu (czyli jakieś 3,5 m). Jaki kolor pasowałby do łososiowych ścian - na wspomniane deski?Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Broc 11.06.2009 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Jeżeli łososiowy to coś takiego jak morela to może szarobrązowy? Miałam szal którego kolor był z jednej strony łososiowomorelowy i przechodził w brąz ale o odcieniu szarawym, b. ładne to było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 11.06.2009 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Tenzin, łosoś łososiowi nierówny - jedne są bardziej żółte (bałtycki), inne pomarańczowo-różowe (norweski) Zrób zdjęcie ściany i desek, wklej tu i wtedy nam będzie łatwiej sobie wyobrazić, o czym mowa, a porady będą sensowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 11.06.2009 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 a może zlikwidować łososia,nie jest to zbyt wdzieczny kolor. Może raczej dopasowac kolor ścian do desek.A jesli sie nie do to jedyne wyjscie jest w czekoladowym brązie, jasnokremowym ale te kolory też muszą grać z reszta pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tenzin 11.06.2009 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 hehe, racja kolor, kolorowi nierówny . Wszedłem na stronę http://www.dekoral.pl/wizualizer.xml i okazało się, że mój nowy kolor przedpokoju to nie łososiowy tylko "koralowy jasny" (Na powyższej stronie znajduje się w grupie: "ciepłe popołudnie"; trzeba wybrać 4 przedpokój bo inaczej będą inne grupy kolorów). I szczerze to mimo bardzo przydatnego programu na tej stronie, nie udało mi się dobrać odpowiedniego koloru. Zdjęć niestety nie mogę wykonać. Ogólnie, wygląda to tak, że jedna ściana to same (niezbyt ładne) deski pomalowane obecnie na niezbyt ładny kolor kości słoniowej. Dodam, że w tym pomieszczeniu nie ma okien, więc jest tylko sztuczne światło. Dziękuję za wszystkie odpowiedzi i liczę na dalszą pomoc ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts