luki04 12.06.2009 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Witam. Mam takie pytani. Mam zrobione tynki cementowo-wapienne i chce na nich wykonać gładż. Wiem że na początek musze je odpylić potem zagruntować, własnia tylko czym?Potem gładz gipsowa , jaką polecacie? Po wyszlifowaniu znowu zagruntować i też czym? Z góry dziękuje z odpowiedzi. Może się powtarzam, nigdzie nie moge znaleź jednoznacznej informacj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
driuszG 15.06.2009 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Jeżeli masz wybraną gładź to na opakowaniu masz podane jaki grunt producent zaleca i już masz odpowiedź. A może zamiast gładzi gipsowej - gładź wapienna. Idealnie się nadaje na tynki CW (zresztą tylko na nie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts