mmmagdaa 13.06.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 witam,planuje polozyc plytki mistral paradyz na podlodze w kuchni, na korytarzu i w wiatrolapie.http://www.paradyz.com.pl/Collection/living-room/mistralMam pytanie do osob, ktore byc mioze juz uzytkuja te plytki czy sprawdza mi sie na duzej powierzchni w pomieszczeniach uzytkowanych jednak bardzo czesto??? Nie mam ochoty biegac codziennie ze szmatka i czyscic podlogi.Podobaja mi sie te, w kolorze bezowym.Zastanawiam sie tez jaki kształt wybrac, sklaniam sie jednak do plytek 40*40. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viola_13 13.06.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Płytki Mistral poler beżowe 60x60 położone mam w salonie i kuchni, a w holu w brązie - też poler. Jeszcze się nie wprowadziłam, ale na budowie jesteśmy codziennie. Na razie nie mamy fug. Jednak pierwsze co zrobiliśmy, to gruntowanie impregnatem HG przeciw plamom. Teraz wystarczy pozamiatać. Wyglądają bardzo ładnie. Do zmywania używam mopa z mikrofibry i nawet nie trzeba specjalnie polerować po umyciu. Mam wrażenie że nie będą zbyt uciążliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 13.06.2009 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Mam położone płytki 40x40 w holu. Co prawda jeszcze nie użytkuję że tak powiem "na stałe", ale chodzimy po nich już ze 2 m-ące. Oczywiście musiałam już wypróbować mycie i najlepiej sprawuje się czysta woda z odrobiną płynu do naczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmagdaa 19.06.2009 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 podnosze temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuza690 20.06.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Mam w wiatrołapie , holu i kuchni te płytki 40x40 w kolorze grafitowym ale jeszcze nie mieszkam , więc nie powiem jakie są w utrzymaniu czystości.Wiem jedno pięknie wyglądają w połączeniu z jesionowym parkietem w salonie.Nie zaimpregnowałam ich bo glazurnik nam odradzał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 26.06.2009 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Mam w wiatrołapie, holu, salonie, jadalni i kuchni - sprawują się rewelacyjnie. Mam mieszane - w kuchni i wiatrołapie oraz jadalni matowe, w salonie i holu na zewnątrz matowe w środku miby dywany w błysku. Tu gdzie błysk są położone w karo. Te ramki (wzory dodaja dużo uroku). Spoko możesz kłaść. Powiem szczerze, że jak były bez szlaczków i fug - w pierwszych dniach układania, bylismy załamani, bo wyglądały jak gres przemysłowy - teraz jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa36 26.06.2009 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 A może jakieś zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 26.06.2009 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Właśnie mnie jeden Dobrodziej z forum uczy - teraz mnie uczy Przy sobie chyba nie mam, ale w poniedziałek - dam (jak się nauczę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iness650 14.08.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Właśnie mnie jeden Dobrodziej z forum uczy - teraz mnie uczy Przy sobie chyba nie mam, ale w poniedziałek - dam (jak się nauczę ) Podnoszę temat. Z chęcią zobacze zdjęcia. Mistral u siebie chce do kuchni w trzech kolorach w trzech rozmiarach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 14.08.2009 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Właśnie mnie jeden Dobrodziej z forum uczy - teraz mnie uczy Przy sobie chyba nie mam, ale w poniedziałek - dam (jak się nauczę ) Podnoszę temat. Z chęcią zobacze zdjęcia. Mistral u siebie chce do kuchni w trzech kolorach w trzech rozmiarach. Podaj adres e-mail na priva, bo zdjęć nie umiem wstawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 14.08.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 iness650 , zdjęcia czekają do wysyłki. My mamy 40 x 40, 60-tki wydawały nam się zbyt duże i źle wyglądałyby ułożone w karo (dywan). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejki 14.08.2009 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 czy ja tez moge zobaczyc fotki ?zastanawiam sie tez nad nim do kuchni i holu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 14.08.2009 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 czy ja tez moge zobaczyc fotki ? zastanawiam sie tez nad nim do kuchni i holu to dawaj adres e-mail na priva, to wyślę zaraz. Marnej jakości są bo z telefonu, ale zawsze coś zobaczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts