Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

mistral na podłodze

mmmagdaa

Recommended Posts

witam,

planuje polozyc plytki mistral paradyz na podlodze w kuchni, na korytarzu i w wiatrolapie.

http://www.paradyz.com.pl/Collection/living-room/mistral

Mam pytanie do osob, ktore byc mioze juz uzytkuja te plytki czy sprawdza mi sie na duzej powierzchni w pomieszczeniach uzytkowanych jednak bardzo czesto??? Nie mam ochoty biegac codziennie ze szmatka i czyscic podlogi.

Podobaja mi sie te, w kolorze bezowym.

Zastanawiam sie tez jaki kształt wybrac, sklaniam sie jednak do plytek 40*40.

Płytki Mistral poler beżowe 60x60 położone mam w salonie i kuchni, a w holu w brązie - też poler. Jeszcze się nie wprowadziłam, ale na budowie jesteśmy codziennie. Na razie nie mamy fug. Jednak pierwsze co zrobiliśmy, to gruntowanie impregnatem HG przeciw plamom. Teraz wystarczy pozamiatać. Wyglądają bardzo ładnie. Do zmywania używam mopa z mikrofibry i nawet nie trzeba specjalnie polerować po umyciu. Mam wrażenie że nie będą zbyt uciążliwe.

Mam w wiatrołapie, holu, salonie, jadalni i kuchni - sprawują się rewelacyjnie. Mam mieszane - w kuchni i wiatrołapie oraz jadalni matowe, w salonie i holu na zewnątrz matowe w środku miby dywany w błysku. Tu gdzie błysk są położone w karo. Te ramki (wzory dodaja dużo uroku).

Spoko możesz kłaść. Powiem szczerze, że jak były bez szlaczków i fug - w pierwszych dniach układania, bylismy załamani, bo wyglądały jak gres przemysłowy :-? - teraz jest ok :D

• 1 month później...
Właśnie mnie jeden Dobrodziej z forum uczy - teraz mnie uczy :D

Przy sobie chyba nie mam, ale w poniedziałek - dam :D (jak się nauczę :oops: )

Podnoszę temat. Z chęcią zobacze zdjęcia. Mistral u siebie chce do kuchni w trzech kolorach w trzech rozmiarach.

Podaj adres e-mail na priva, bo zdjęć nie umiem wstawiać :oops: