MarKo7 13.06.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Witam, proszę o pomoc planuję zrobić łazienkę w płytkach inverno z tubądzina wodcieniach brązu i białego. Problem polega na tym, że płytki podłogowe są tylkobrązowe, czy ktoś z was mógłby mi doradzić jakie płytki podłogowe w odcieniubiałym pasowałyby do tej kolekcji.z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmagdaa 24.06.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 mam w lazience inverno braz i bez, na podlodze braz i nie jest zle. Chociaz planowałam inaczej. w drugiej lazience mam opoczno lineo krem- na podlodze. moze takie, chociaz z opocznem ostroznie bo gatunkowo pozostawiaja wiele do zyczenia. najlepiej popytac w jakims wiekszym salonie z plytkami, powinni doradzic, powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
okaaga 24.06.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 zaglądniu tutaj piękna łazienka inverno też mi się podoba i taką planuję tam piszą co jest na podłodze też chcieli jasna podłogę http://forum.muratordom.pl/nasza-libra-dom-ani-i-sebastiana,t157327.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarKo7 25.06.2009 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 dzięki, za podpowiedź, zdecydowałem się na biały mat, chociaż nie łatwo go dostać. mk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts