xaos_1984 13.06.2009 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 WitamNiedawno polozylem gladź na sciany, troche bylo szlofowania ale jest dosc gladko tylko mam teraz pytanie - jak usunac kurz , pył ze scian przed malowaniem? Czy moge to zrobic wodą i gąbka czy raczej nie bardzo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 13.06.2009 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 a wiesz co to miotla i scierka( sucha)? jak wiesz to juz masz problem rozwiazany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xaos_1984 13.06.2009 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 wiem tylko pytam czy lekko zwilzona gąbka moze byc czy raczej odpada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 13.06.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 jak dla mnie to wszelka wilgoc jest dobra w innym miejscu a nie do wycierania gladzi gipsowych z kurzu ale to tylko moje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts