aspect 13.06.2009 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 A tu prosze pytać, komentować, chwalic, ganić itp wszyscy mile widziani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 14.06.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 melduję się!! czekam na fotorelację pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspect 14.06.2009 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 juz jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 14.06.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 woow ale macie ładną działkę!! jaka jest duża? królewski tron według twojego projektu i wykonania powalił mnie na kolana!! rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspect 14.06.2009 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 miałem napisać i zpomniałem 1181 m2 o ile geodeta dobrze wkopał słupki, a tron musi być wygodny to w końcu świątynia dumania, a dumanie trwa dzieki za odwiedziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 15.06.2009 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 to i ja się zamelduję Po pierwsze jeszcze raz serdeczne dzięki za naukę powiększania zdjęć Po drugie dzięki za poprawienie nastroju kibelek po prostu mistrzostwo świata Poza tym masz fajna, duża działeczkę i bardzo podoba mi się projekt zapowiada się ciekawa budowa Będę tu zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspect 15.06.2009 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 zapraszam, zapraszam zaraz jadę na budowę. podobno dowieżli piasek, bloczki i inne drobiazgi do ścian fundamentowych. Górale mieli rozszalować, wrzucę wieczorkiem zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarioZZ 17.06.2009 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 i Ja także się przyglądam Widzę że prawie równo zaczęliśmy budowę. Kwestia tygodnia. Kapitalny kibelek i działka niczego sobie. Fajnie że dogadaliście się z tą drogą u Nas może być z tym problem. Będziemy zaglądać. Aby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.06.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Bedę śledzić) Śliczny domek budujecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olek_tg 17.06.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 dlaczego ci sie nie podobają domy wyniesione one są the best Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 17.06.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 hej hej! nie bardzo wyobrażam sobie Lawendę wyniesioną ponad teren.. cały jej urok w tym, że jest taka przyziemna przyznam, że bardzo się obawialiśmy tego "wyniesienia", bo po tym jak geodeta wytyczył poziom wydawało nam się, że będzie wysoko.. a jak będzie ostatecznie to się dopiero okaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspect 17.06.2009 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Bedę śledzić) Śliczny domek budujecie. Wasz też jest super, zazdroszcze wielkości działki. Zawsze chciałem mieć dużą działkę ale cóż, duża działka duża kasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspect 17.06.2009 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 dlaczego ci sie nie podobają domy wyniesione one są the best są oczywiście wyjątki, np twój a możę byś w końcu założył dziennik, nie musiałbym już tak często cie nawiedzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspect 17.06.2009 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 hej hej! nie bardzo wyobrażam sobie Lawendę wyniesioną ponad teren.. cały jej urok w tym, że jest taka przyziemna przyznam, że bardzo się obawialiśmy tego "wyniesienia", bo po tym jak geodeta wytyczył poziom wydawało nam się, że będzie wysoko.. a jak będzie ostatecznie to się dopiero okaże pierwotnie miało być 7 bloczków, ale jak sobie poprzenosiłem poziomy na ogrodzenie i drogę to wyszło 6. wolę niżej tak jak u ciebie. mam nierówną działkę i niestety od strony tarasu wychodzi ok 1 m ponad obecny poziom gruntu oj pójdzie tej ziemi sporo na wyrównanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
st_ella 19.06.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Witam, Kibelek super!i fajnie z ta wspólna droga utwardzoną...Mozesz napisać ile kosztuje utwardzenie drogi??Rozumiem że jestescie pierwsi któzy rozpoczynają budowę??u nas bedzie podobnie pozdrawiam i powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarioZZ 19.06.2009 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 dołączam do pytania ile wynosił koszt drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspect 19.06.2009 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 dołączam do pytania ile wynosił koszt drogi 20 zł/m2, w tym zdjęcie humusu, wysypanie warstwy szlaki i na to kliniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.06.2009 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 na szczęście ...naszą dzialke mąz wniosł w posagu:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspect 23.06.2009 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 dorzuciłem nowe zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 24.06.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 hej hej! niezłe przeboje pierwsze przeprawy za wami - oby było ich jak najmniej pamiętam, że za piasek do zasypania fundamentów zapłaciliśmy coś około 3tys... do tej pory nie odżałowałam tych pieniędzy.. raz, ze było to na początku budowy i takie kwoty robiły jeszcze na mnie wrażenie , a dwa, że płacenie takich kwot za coś, co po prostu miało zatkać dziurę wydawało mi się zbrodnią pzreciwko ludzkości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts