aspect 03.08.2009 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 no to będzie około października dopiero, wytrzymasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 03.08.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 no to będzie około października dopiero, wytrzymasz? będę trzymać a jak puszczę to dam znać i się zjawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natka.sm 06.08.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 no witamy witamy , kurcze my tutaj dobić sie do pani nie możemy , przy tej naszej expresowej budowie to ja nie wiem czy nam się uda na jakis urlop wyskoczyć , także narazie sobie marze o urlopie ,, myślałam że po stropie będzie chwila przerwy, ale od poniedziełku coś przy dachu zaczynaja robić więc mam kolejny turnus górali właśnie dzisiaj przyjechała więźba ... a my budujemy bardzo blisko Mikołowa także cieplutko fajnie że powiększyłas sobie ten salon i garaż ja również miałam na to ochotę ale mąz stwierdził że jak tak dalej będziemy wymyślać to do grudnia z budową nie ruszymy bo znowu wszytsko musielibyśmy przeliczać na nowo no i zostało po staremu , bardzo jestem, ciekawa jak u ciebie to wszystko wyjdzie także wpraszam się z Izą na wizyte no i zapraszam do siebie was również u nas dach chyba będzie troszke szybciej pzdr Natka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspect 06.08.2009 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Natka.sm zapraszam, ja pracuje w Katowicach więc do Mikołowa rzut beretem, jakby co to chetnie wpadne PS mozesz do mnie pisac w rodzaju meskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 06.08.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Witam po urlopie... Wypoczęty, zrelaksowany to trzeba się brać za robotę... To ja czekam cierpliwie na tą fotorelację...... PS mozesz do mnie pisac w rodzaju meskim też tak właśnie czytam i myślę boshe, a cały czas myślałam że facet prowadzi ten dziennik, wystraszyłam się nie na żarty lecę parę postów wyżej potem do dziennika i ufffffff....nic nie pokręciłam.....a już myślałam bo ja trochę zakręcona jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 06.08.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 oooooo fotorelacja już jest Nooo górale nie obijają się u ciebie Uwijają się chłopaki..... Gratuluję tempa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspect 06.08.2009 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 oooooo fotorelacja już jest Nooo górale nie obijają się u ciebie Uwijają się chłopaki..... Gratuluję tempa tempo w miare ale i tak daleko mi do Ciebie jutro zalewamy pierwszy strop nad garażem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natka.sm 07.08.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 maragy zakręcona to ja jestem ale już się poprawiam i przepraszam o boshe jaki wstyd ostatnio chyba za dużo przebywam w towarzystwie kobiet , najwyższy czas to zmienić a do mnie również zapraszam ale do Kobióra ! ale z Katowic to również rzut beretem pzdr Natka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 07.08.2009 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Natka.sm nie przejmuj się aspect na pewno nie będzie się gniewał ostatnio chyba za dużo przebywam w towarzystwie kobiet , Nooooo....fakt na Forum Muratora same prawie Kobity siedzą ....no cóż ktoś musi te domy budować.....Faceci siedzą po budowach a mu to wszystko opisujemy i ich wychwalamy.... a aspect to wogóle jest zorganizowany bo ma czas i no to i na to... Pozdrawiam tempo w miare ale i tak daleko mi do Ciebie kwestia 3 - 4 tygodni i już mnie dogonisz a później to ja zostanę na dłuuuuuugo w tyle bo kasa się skończyła ... i w tym roku SSO....ae dla mnie to i tak dużo..... nie od razu Rzym zbudowano Miłego popołudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 07.08.2009 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 ale tu wszyscy gonią aspect a co to za patent na strop? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspect 08.08.2009 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 ale tu wszyscy gonią aspect a co to za patent na strop? patent stary jak świat najpierw strop na garażem a potem reszta, która jest wyżej. Stąd pierwszy strop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 18.08.2009 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Witam U nas też najpierw był strop nad garażem zalewany bo jest niższy poziom.... Widzę, że pierwsza wiecha u ciebie była ....gratulacje A co to za przestój w dzienniku?? Pozdrawiam i czekam na kolejne fotorelacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspect 18.08.2009 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 No fakt, troche go zapusciłem, ale dzisiaj nadrobie braki. Strop sie robi, jutro maja skonczyć i w czwartek rano zalewamy. I potem tak jak u Ciebie dwa tygodnie przerwy Górale ida na druga budowe. Wieźbę mam miec przegotowaa w tartaku na poczatku wrzesnia więc myśle że do połowy października będzie SSO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 28.08.2009 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 i przegapiłam zalewanie płyty nad pozostałą częścią Jestem pod wrażeniem schodów - podoba mi się ich kształt - i widać, że będą wygodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspect 31.08.2009 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 schody sa zgapione od skaby, a pewnie bedzie tego więcej zazdroszczę że juz zaczynasz kłaśc dachówke, ja nie moge sie doczekac powrotu moich górali. Może sie uda na pocz przyszłego tygodnia w'll see Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BEWA 01.09.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Witam aspect, bardzo dziękuję za odpowiedż na moją pryw.skrzynkę!!!. Jestem początkującym forumowiczem , mam nadzieje, że jak wybierzemy projekt to będę smigac tak jak inni. Pozdrawiam BEWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gizela 09.09.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 KRIS BARDZO BARDZO GRATULUJĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Już poszłeś do góry. Ja szukam ekipy w tym roku chciałabym stan zero. Jak sprawuje się twoja ekipa. Może bym ich zamówiła. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspect 11.09.2009 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Dzięki za odwiedzinyEkipa jest ok ale na ten rok nie ma żadnych szans. Prowadzą równolegle dwie budowy i na trzecia juz pewnie nie znajdą czasu.Jaki projekt wybrałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 13.09.2009 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Witam dzięki za odwiedziny u mnie Wpadłam, choć ten temat był ostatnio u mnie w dzienniku często wałkowany. Po pierwsze gratuluje wyboru dachówki Fleming jest naprawdę piękny.....choć najpierw mieliśmy bornholma dopiero później zamieniali nam na fleming Czekam z niecierpliwością na układanie dachu u Ciebie......bo jestem ciekawa jak to będzie wyglądało u was.....też macie dach czterospadowy i jaskółki no i okna dachowe a u nas największy problem był z dopasowanie dachówki przy oknach (nie chcieliśmy ciąć dachówek)......więc uprzedzam lojalnie sprawdź sobie jak masz w planie dokupować dachówki dwufalowe do okien dachowych, bo są drogie a technicznie bez docinania nie do ułożenia pasują tylko do okien "118".....dachówki "połówki" też według nas nie pasują za bardzo........przedstawiciel robena twierdzi że mają troszkę złą formę Ale reszta ok gąsiory, dachówki skrajne prawe i lewe, dachówki wentylacyjne już ładnie się zgrywają Ogólnie po tych wszystkich przebojach i zwrotach jestem zadowolona dach wygląda pięknie.....ale to też zasługa majstra bo nieźle się tam musi nagimnastykować żeby ładnie zgrało pozdrawiam i życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspect 13.09.2009 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 jaka masz powierzchnie dachu?ja kupiłem juz dachówke + wszystkie akcesoria z ceramiki. Zastanawiam sie ile musze jeszcze liczyć na wszystkie inne dodatki (blacha, tasmy, obróbki kominów, rynny itp). Pamietasz ile to u Ciebie wyszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts