margay 14.09.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 ciężko mi powiedziec.....bo to wszystko nam na składach budowlanych z projektu dachu wyliczyli.....a u każdego wyjdzie inaczej.....raczej nie zostało nam nic .....jak już to trzeba było dokupowac :roll:np. blachy na okucia brakło dwa arkusze, a to dziś zgłosili że na kosze braknie tam jakiejś taśmy czy cuś takiego nie wiem dokładnie....a rynny to jak się zdecydowaliśmy na konkretne to też facet kserował rzut dachu z projektu i zrobił wycenę, bo w projekcie dokładnie jest narysowane ile tych części do rynien trzeba....a było tego trochę tych kolanek, rurek uchwytów i innych gratów..... Powierzchni dachu też nie wiem dokładnie - wstyd..... jedyne co wiem to ile nas materiał wyszedł......napiszę ci na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natka.sm 17.09.2009 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 witam i jak tam daszek działacie już ? udało ci się odwiedzić tą drugą Lawende ?pzdr Natka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspect 18.09.2009 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Daszek cudny....ale u Was. U mnie jeszcze nie zaczeli. Powinni być w czwartek. Mam nadzieje.Znalazłem Lawende w Tychach. Całkiem, całkiem.Teraz walczę z pomysłem na kominy. Ostatecznie wygrała cegła z CRH Nuths 06 Zwart Mangaan, recznie formowana. Cena tez znosna.A jak tam u Was? Ruszyliście z pokryciem dachu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natka.sm 19.09.2009 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 dziękii nie , my też dalej czekamy na murarzy do kominów i reszty ścianek żeby móc ruszyć z tym dachem dalej , jeśli w pon ich nie będzie musimy wziąść kogoś innego no bo ile można czekać czy miesiąc to mało , ekipa była fajna i troche ich będzie szkoda ,ale cierpliwość nam się już skończyła ,, ładna ta cegiełka, ale ona chyba rzeczywiście jest dużo ciemniejsza niż na zdjęciu prawda , bo ja ją chyba kojarze , mnie sie bardzo podoba mąż jednak wolał coś jaśniejszego więc uległam , tak to juz jest czasami ja a czasami on , oby wystarzcyło siły na te budowlane kompromisy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gizela 22.09.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Witaj, gratulacje. "ŚLEDZĘ CIĘ" a dokładnie budowę Chce zacząć na wiosnę, to może i Twoja ekipa by mi się "wpasowała". Obecnie mam pierwszą wycenę na domek 80 tys. Wydaje mi się to bardzo dużo. ok 220 metrów w obrysie (z tarasem i garażem) projekt "Domek z kamienną werandą w Otrębusach z pracowni http://www.soprojekt.pl (projekty indywidualne-chociaż nie robiony na indywidualne zamówienie). Jak to wygląda u Ciebie? Szukam czegoś tańszego ale może tylko się łudzę ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspect 22.09.2009 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 wyslałem Ci info na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 26.09.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 aspect pamiętam ten klinkier a powstało już z niego coś? na wszelki wypadek już o fotki pytam natka a ty jaki klinkier wybrałaś? umknęło mi to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspect 27.09.2009 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 niestety nic jeszcze nie ma bo i klinkieru jeszcze nie ma kupionego ale jest dobra wiadomość, w końcu pojawiają się górale i robota ma ryszyć z kopyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natka.sm 29.10.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 wpadłam na chwilkę popodglądać jak tam u was prace no i widzę że znowu idziemy łeb w łeb , u nas jutro rynnują wszytsko co się da a dachóweczka od wt , bo górale w pon świętują Dzień Zadusznych , musze ich namówić chyba na pracę za ten wolny dzień w następną sb , choć nie wiem czy mi się to uda bo generalnie w sb robić nie chcą, a teraz każdy z nas wie że liczy się każdy "pogodny" dzień pzdr Natka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspect 29.10.2009 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 moi górale to samo, przyjadą we wtorek podobnie jak dachówka bo w poniedziałek dzień zaduszny.Masz gdzieś wrzucone fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 01.11.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 górale mają to do siebie moi pracowali w sobotę do 13tej i przyjeżdżali w poniedziałek o 13tej.. niedziela dzień święty i koniec! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natka.sm 01.11.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 nie , zdjęć nie ma , nigdzie , ale może się wproszę znowu do Izy choć narazie niewiele widać ,może jak dachówka się pojawi , w pt zaczęli nam robić rynny są piękne , nawet nie miałam pojęcia, że takie cuda nam zrobią wszytko w jednym kawałku i bardzo ładne zupełnie inne pzdr no i życzmy sobie pogody , mogłoby być tak jak dzisiaj mroźny, ale piękny dzień Natka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natka.sm 03.11.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 stuku puku i jak wam idzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspect 03.11.2009 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 dachówka miała dojechac dzisiaj i nie dojechała ma byc jutro, zobaczymy..... dzisiaj murowali kominy, jeden juz skończony, ładnie wyszedł. jutro rano porobie zdjecia i wrzuce wieczorem. wrzuc mi swoje zdjęcia dachu na maila, adres masz na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 09.11.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 witam, jestem ciekawa wymiarów pokoju, garderoby i lazienki na parterze po zmianach, kuchnia chyba tez pomniejszona, czy moglabym prosic o metraz ? Lawenda jest moim faworytem w projektach, ale ciagle sie zastanawiam co jeszcze w niej przerobic, aby do mojej licznej rodzinki byla funkcjonalna, troche tych dzieci sie ma czy pomieszczenie nad garazem bedzie pokojem ? czy ewentualnie bedzie mozliwa wizyta na budowie ? widze ze grupa slaska tu liczna pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspect 10.11.2009 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 witam, dzieki za odwiedziny odpowiadając:- garderoby nie będzie, kuchnia wg oryginalnego projektu o pow 12,6m2- pokój (nasza sypialnia) ma ok. 20 m2 (bedzie w nim garderoba wzdłuz tylnej ściany-tej naprzeciw ściany z kuchnia)- łazienka na parterze 10 m2- pomieszczenie nad garażem będzie pokojem gościnno-rekreacyjnym ponad 40 m2, strop nad garazem obnizony o 21 cm oczywiście zapraszam z wizytą, prosze wczesniej o kontakt na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 10.11.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 hej hej! przyszłam kominy pochwalić! bardzo ładne wyszły! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspect 10.11.2009 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 pierwsza dobra wiadomość dzisiaj, dachówki dalej nie mam, i prądu też dzieki, mnie tez sie podoba u Ciebie widze (albo raczej czytam bo zdjęć jak na lekarstwo ) przeprowadzka zbliża sie wielkimi krokami, co ja bym dał żeby juz był listopad 2010, ale z drugiej strony jeszcze tyle "frajdy" z budową przede mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 11.11.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 dziekuje Ci bardzo piszac o garderobie mialam na mysli te wydzielona w sypialni lazienka bedzie duza o takiej marze dziekuje bardzo za mozliwosc wizyty, pewnie odezwe sie, gdy sfinalizujemy sprawe dzialki zmknac chcesz jeszcze dom przed koncem roku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspect 11.11.2009 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 tak, i nie planuje przerwy zimowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts