Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotodziennik Lawendy - komentowanie

aspect

Recommended Posts

noo to ci się porobiło z tą dachówką :evil: co za ludzie , mam nadzieję że wreszcie dotrze a pogoda jeszcze chwile będzie przyzwoita i pozwoli nam pozamykać domki

u mnie dachówka już prawie cała położona a ja zła jestem na siebie że okna tak późno zamówiłam ,

serdecznie pozdrawiam

Natka

komin superrr !!!

• Odpowiedzi 165
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam, co do dachówki to Roben przegiął pałę a co najgorsze nikt im za to nic nie zrobi :evil: są bezkarni !

Dziwię się bo blokadę dachówki mieli we wrześniu a w połowie października ruszyli z produkcją ,teraz połowa listopada i jeszcze problemy ? :roll:

Z tym mniejszym formatem-fleming nie ma problemów,zalega składy ale Wy już nie możecie bo macie łaty , chociaż u mnie zrywali łaty jak przyjechała dachówka bo niedogadaliśmy się z góralami co do wielkości :wink:

Gdybym budowała jeszcze raz to pierdzielę tego Robena , Braas tez jest ok.

Pozdrawiam i powodzenia życzę

ja zamówiłam okna z firmy FILA z Wrocławia , drewniane orzech gori taki kolor :)

a czy w dwa tygodnie ci położą to chyba na to nie licz tymbardziej przy tej pogodzie w kratkę , tzn chyba że u ciebie będą robic bo u mnie przy deszczu schodzą niestety na dół , moim zostało jeszcze 2 dni roboty i zamontować okna dachowe

pzdr

no nareszcie dobre wieści cieszę się że dowieźli wam wreszcie dachówke

czekam na zdjęcia :)

mam pytanie odnośnie okien jakie masz okno które wychodzi na taras z wysokim progiem czy z niskim uchylno przesuwne czy otwierane i czy robicie szprosy ?

okno tarasowe z wysokim progiem.Zawsze chciałe mieć z niskim ale cena mnie zabiła, przynajmniej u Jezierskiego nie wiem jak u innych producentów. Okno będzie w dwóch kwaterach, obydwie szklone w skrzydle. Przesuwna będzie połowa (ta z prawej strony patrząc na okno od wewnątrz) nie pamiętam czy ma być uchylne ale chyba nie. Szprosów nie robimy. Z zewnątrz wyglądaja ładnie ale nie podobaja mi się od środka. Kwestia gustu.

Widzę że muszę przyśpieszyć. U Ciebie już dachóweczka i elektryka się robi :D :D :D

ja ze swojej dachówki nie jestem póki co zadowolony. Krzywa jak cholera. Z ostateczną opinia wstrzymam się do czasu jak dach będzie skończony, ale pewnie szału nie będzie. Kolor jest super ale jakość...szkoda gadać. Każda dachówka inna i nie przemawiaja do mnie opinie, że to produkt naturalny i w trakcie wypalania róznie się zachowuje.

wiem wiem, juz troche wyluzowałem, budowa to nie apteka. :D takie zboczenie zawodowe, że wszystko musi być na czas, do milimetra, zaplanowane ustalone itp. Na budowie niestety sie tak nie da. I albo się z tym pogodzę albo osiwieje ze zgryzoty. Wybieram pierwsza opcję, ale czujność zachowam dalej :D :D

Ta moja dachówka kolorystycznie jest ok, nie ma żadnej róznicy miedzy dachówkami. Tylko krzywa. Jaka cena taka jakość, przezyję :D :D :D

wrzuciłem nowe zdjęcia

i oczywiście zapraszam ponownie z rewizytą, dach juz niedługo będzie pewnie gotowy bo pogoda na przyszły tydzien ma być dobra

jejuuu czytanie ze zrozumieniem się kłania :oops: :oops:

nie dość, że zakodowałam, że to z kolorem problemy są.. to jeszcze byłam przekonana, że masz czerwoną dachówkę :roll: :oops: :oops:

ile ja się razy już do was wybierałam :roll: ale jak się z tą moją chatynką uporam to zrobimy najazd :wink:

a z tym luzowaniem to ja teraz taka mądra jestem :wink: ale ile się naprzeżywałam wszystkiego po kolei :wink: :wink: :wink: