Natka.sm 11.11.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 noo to ci się porobiło z tą dachówką co za ludzie , mam nadzieję że wreszcie dotrze a pogoda jeszcze chwile będzie przyzwoita i pozwoli nam pozamykać domki u mnie dachówka już prawie cała położona a ja zła jestem na siebie że okna tak późno zamówiłam , serdecznie pozdrawiam Natka komin superrr !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspect 11.11.2009 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 jak bedzie dachówka to mysle, ze położa w 2 tygodnie z wszystkimi obróbkamiokna mam miec wg umowy w przyszłym tygodniu, zakładam jakis poslizg więc do dwóch tygodni powinny byc zamontowanejakie zamówiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 11.11.2009 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Witam, co do dachówki to Roben przegiął pałę a co najgorsze nikt im za to nic nie zrobi są bezkarni ! Dziwię się bo blokadę dachówki mieli we wrześniu a w połowie października ruszyli z produkcją ,teraz połowa listopada i jeszcze problemy ? Z tym mniejszym formatem-fleming nie ma problemów,zalega składy ale Wy już nie możecie bo macie łaty , chociaż u mnie zrywali łaty jak przyjechała dachówka bo niedogadaliśmy się z góralami co do wielkości Gdybym budowała jeszcze raz to pierdzielę tego Robena , Braas tez jest ok. Pozdrawiam i powodzenia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspect 11.11.2009 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 ale ja mam własnie tego mniejszego - fleming i tez sa problemy, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natka.sm 11.11.2009 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 ja zamówiłam okna z firmy FILA z Wrocławia , drewniane orzech gori taki kolor a czy w dwa tygodnie ci położą to chyba na to nie licz tymbardziej przy tej pogodzie w kratkę , tzn chyba że u ciebie będą robic bo u mnie przy deszczu schodzą niestety na dół , moim zostało jeszcze 2 dni roboty i zamontować okna dachowe pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natka.sm 11.11.2009 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 ojej widze że Komentarze już są ale jeszcze link dziennika nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natka.sm 11.11.2009 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 pozwolisz że u ciebie przetestuje czy mi sie udało czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natka.sm 11.11.2009 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 przekombinowałam teraz już nic działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 11.11.2009 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 szok z tą dachówką tylko się mignie i będziecie się przeprowadzali.. a frajda jest gwarantowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natka.sm 17.11.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 brama extra , mam taka samą a z tymi łatami to rzeczywiście kiepska sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natka.sm 20.11.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 no nareszcie dobre wieści cieszę się że dowieźli wam wreszcie dachówke czekam na zdjęcia mam pytanie odnośnie okien jakie masz okno które wychodzi na taras z wysokim progiem czy z niskim uchylno przesuwne czy otwierane i czy robicie szprosy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspect 20.11.2009 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 no nareszcie dobre wieści cieszę się że dowieźli wam wreszcie dachówke czekam na zdjęcia mam pytanie odnośnie okien jakie masz okno które wychodzi na taras z wysokim progiem czy z niskim uchylno przesuwne czy otwierane i czy robicie szprosy ? okno tarasowe z wysokim progiem.Zawsze chciałe mieć z niskim ale cena mnie zabiła, przynajmniej u Jezierskiego nie wiem jak u innych producentów. Okno będzie w dwóch kwaterach, obydwie szklone w skrzydle. Przesuwna będzie połowa (ta z prawej strony patrząc na okno od wewnątrz) nie pamiętam czy ma być uchylne ale chyba nie. Szprosów nie robimy. Z zewnątrz wyglądaja ładnie ale nie podobaja mi się od środka. Kwestia gustu. Widzę że muszę przyśpieszyć. U Ciebie już dachóweczka i elektryka się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natka.sm 20.11.2009 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 poprawka ! dachóweczka już zrobiona mój mąż chciał już nawet faceta od instalacji CO tam zameldować ,ale gościu uznał i nas przekonał żeby jeszcze troszke poczekać przynajmniej aż okna wstawimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspect 20.11.2009 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 ja ze swojej dachówki nie jestem póki co zadowolony. Krzywa jak cholera. Z ostateczną opinia wstrzymam się do czasu jak dach będzie skończony, ale pewnie szału nie będzie. Kolor jest super ale jakość...szkoda gadać. Każda dachówka inna i nie przemawiaja do mnie opinie, że to produkt naturalny i w trakcie wypalania róznie się zachowuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natka.sm 21.11.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 wiem doskonale o czym mówisz jak zobaczyłam Siriusa ,którego w pierwszej wersji zamówiliśmy, i zobaczyłam jakie ma przebarwienia , a potem porównałam Rubina V13 to bez dwóch zdań je zamieniłam, jakość zupełnie inna, a cenowo aż tak bardzo nas to nie zrujnowało pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspect 21.11.2009 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 byłem dzisiaj podziwaic efekt wczorajszej pracy górali i jestem zadowolony. Chłopaki sie postarali. Postaram sie wkleić zdjecia, jak laptop mi nie padnie ostatecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 21.11.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 aspect najważniejsze, żeby dachówka dobrze swoją rolę ochronną spełniała.. z daleka przebarwień nie będzie widać, a i ty nie będziesz zbyt czesto tak wysoko głowy zadzierał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspect 21.11.2009 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 wiem wiem, juz troche wyluzowałem, budowa to nie apteka. takie zboczenie zawodowe, że wszystko musi być na czas, do milimetra, zaplanowane ustalone itp. Na budowie niestety sie tak nie da. I albo się z tym pogodzę albo osiwieje ze zgryzoty. Wybieram pierwsza opcję, ale czujność zachowam dalej Ta moja dachówka kolorystycznie jest ok, nie ma żadnej róznicy miedzy dachówkami. Tylko krzywa. Jaka cena taka jakość, przezyję wrzuciłem nowe zdjęcia i oczywiście zapraszam ponownie z rewizytą, dach juz niedługo będzie pewnie gotowy bo pogoda na przyszły tydzien ma być dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 21.11.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 jejuuu czytanie ze zrozumieniem się kłania nie dość, że zakodowałam, że to z kolorem problemy są.. to jeszcze byłam przekonana, że masz czerwoną dachówkę ile ja się razy już do was wybierałam ale jak się z tą moją chatynką uporam to zrobimy najazd a z tym luzowaniem to ja teraz taka mądra jestem ale ile się naprzeżywałam wszystkiego po kolei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natka.sm 24.11.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 no niezłe tempo , super ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts