aspect 24.11.2009 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 dzięki, zapodaj do dziennika jakies aktualne fotki, zwłaszcza dachu z każdej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natka.sm 29.11.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 no proszę i temat dachówki już prawie zakończony ! a wyszło bardzo ładnie zakupy płytkowe już ??? zazdroszcze okienek , ja jeszcze nusze poczekać choć nie wiem ile , być może jutro się dowiem , Napisz dokładnie co zawiera cena INSTALACJI CO ,a czy nad piecem myślałeś już ?a jaki kominek ? serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspect 29.11.2009 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 płytki na razie wybieramy do projektu łazienki, salonu, kuchni itd. Stanowia cześć całego projektu wnętrz. Zakupy będa dopiero w przyszłym roku.Wycena zawiera:- wykonanie ogrzewania podłogowego w całym domu (garaz też) bez styropianu- instalacja wod-kan - instalacja odkurzacza centralnego- kompletna kotlownia gazowa z kotłem kondensacyjnym ( De Detrich) i zasobnikiem cwu Kominek planuje narożny Hajduk Volcano 2L A jakie okna u Ciebie finalnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 29.11.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 aspect no to macie przed sobą tę ciekawszą część budowania ojjj jak pomyślę o tym wybieraniu i dopasowywaniu.. planujesz wyłącznie ogrzewanie podłogowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspect 29.11.2009 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 planujesz wyłącznie ogrzewanie podłogowe? tak, na całości. Idealnie pasuje do kotłów kondensacyjnych. Jakie efekty napisze pewnie za 1,5 roku po pierwszej zimie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 29.11.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 fajnie ja przy konsensacie mam ogrzewanie mieszane.. też jeszcze nie wiem jakie efekty a co będzie na tym ogrzewaniu - płytki, panele, drewno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspect 29.11.2009 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 na parterze płytki w salonie (+ częściowo drewno), holu, kuchni, łazience, garażu i kotłowni. Sypialnia wykładzina specjalna do podłogówki. U góry wykładzina lub panele + płytki w łazience i pralni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 29.11.2009 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 już mi się podoba chciałam wykladzinę w pokoju na górze, ale cena mnie powaliła ale pewnie kiedyś.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspect 29.11.2009 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 hmm ja jeszcze nie sprawdzałem cen, wysokie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 29.11.2009 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 ja chciałam do pokoju telewizyjnego taką puchatą.. niestety drogo to wychodzi.. a jak do tego doliczyć podkład, obszycie, położenie to już bardzo dużo.. ale może ja za szybko odpuścilam i po prostu trzeba poszukać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natka.sm 30.11.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 dzięki za koszty hmm ciekwe czemu u mnie kolejny raz wyszło i to drożej , wykończeniówka powaliła mnie z nóg ,porównywałam troche do kosztów Izy ; instalacja CO nie różnie się co prawda może, aż tak bardzo, ale to różnica ok 10 000 i to jeszcze bez odkurzacza a okna FIRMA FILA Wrocław , kolor Orzech GORI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspect 30.11.2009 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 na razie znegocjowałem cene do 38500 brutto, i mysle ze jeszcze cos urwiemasz wyceny z róznych źródeł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natka.sm 04.12.2009 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 wycene na instalacje CO mam od jednego gościa , ale mąż go zna i wie że zrobi wszystko dobrze także woli żeby on to robił będziemy jeszcze coś próbowali wynegocjować poza tym to i tak było bardziej orientacyjnie konkrety za tydzień mam nadzieję że dzisiaj zobacze zdjęcia okienek , nasz powinnt być za dwa tygodnie , oj to czekanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspect 04.12.2009 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 niestety zdjęć okienek nie będzie , będa w poniedziałek, przesuniety montaż, ale jutro wrzucę zdjęcia dachu, niewiele zostało do skończenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natka.sm 08.12.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 no to czekam ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspect 08.12.2009 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 musisz sie jeszcze uzbroić w cierpliwość, jutro na pewno będą (o ile rano nie będzie padać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 08.12.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 ja też czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspect 08.12.2009 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 mam co prawda kilka zdjęć zrobionych w szybkim locie po budowie, ale chciałem wrzucic całość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 08.12.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 ejjjjjj... prosze nas tu w napięciu nie trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspect 08.12.2009 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 ja też czekam i powiem Ci Iza, że łuk wyszedł bardzo fajnie. Dzieki za inspirację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts