aspect 08.12.2009 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 zajmie mi to pare chwilek, zaraz wrzuce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 08.12.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 ja też czekam i powiem Ci Iza, że łuk wyszedł bardzo fajnie. Dzieki za inspirację ciesze się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspect 08.12.2009 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 juz są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natka.sm 09.12.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 no ! i wyszło elegancko ale mnie zazdrość zżera pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 09.12.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 przyszłam się pozachwycać podoba mi się bardzo bardzo.. do okna łukowego mam sentyment, więc tym bardziej mi się podoba no i dało się go zrobić, a mnie powiedzieli, że nie da rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natka.sm 12.12.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 a gdzie reszta zdjęć ? a jak tam zakupy wybrane już coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspect 13.12.2009 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 własnie dodaje nowe zdjęcia, zakupów nie było. Na razie oglądanie i wybieranie. Wrzuce do dziennika zdjęcia płytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natka.sm 13.12.2009 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 jestem zadowolona z uzupełnionego dzienniczka , no i budowa teraz już rzeczywiście wygląda jak domek , super ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarioZZ 21.12.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 http://i48.tinypic.com/33n83nb.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 22.12.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 http://kartki-internetowe.pl/kartki/47/6/d/612.gif Wszystkiego najlepszego z okazji zbliżających się Świąt, dużo zdrowia, szczęścia i miłości.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspect 22.12.2009 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 dziękuję za życzenia Wam równiez życzę wszystkiego Najlepszego, Zdrowych Wesołych Świąt a w Nowym Roku jedynie słysznych decyzji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 31.12.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 http://irytek05.blox.pl/resource/nowy_rok_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natka.sm 09.02.2010 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Witam chyba pierwsza w nowym roku no postępy widze cały czas , fajnie , mam nadzieję że za niedługo będe mogła zobaczyć na żywo pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilka_musi 09.02.2010 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 na początku pogratuluje ślicznego domku:) jest cudny! mam pytanie o przyłącze prądu, widziałam, że w miarę daleko trzeba było ten prąd "ciągnąć". Jaki jest koszt takiego przyłącza? Kto płaci za ewentualne słupy?U mnie na działce jest w miarę blisko jeden słup (ok 200m) ale jest to słup wysokiego napięcia, słup z prądem "normalnym":D najbliższy jest ok 300m i zastanawiam się ile może mnie kosztować przyłącze....dziękuję z góry za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspect 09.02.2010 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Witam chyba pierwsza w nowym roku no postępy widze cały czas , fajnie , mam nadzieję że za niedługo będe mogła zobaczyć na żywo pozdrawiam zapraszam, zapraszam czekamy teraz na lepszą pogodę żeby zroic wylewki, u Ciebie cos się dzieje bo w dzienniku cisza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspect 09.02.2010 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 na początku pogratuluje ślicznego domku:) jest cudny! mam pytanie o przyłącze prądu, widziałam, że w miarę daleko trzeba było ten prąd "ciągnąć". Jaki jest koszt takiego przyłącza? Kto płaci za ewentualne słupy? U mnie na działce jest w miarę blisko jeden słup (ok 200m) ale jest to słup wysokiego napięcia, słup z prądem "normalnym":D najbliższy jest ok 300m i zastanawiam się ile może mnie kosztować przyłącze.... dziękuję z góry za odpowiedź u mnie wyszło niecałe 300 m. Wszystko na koszt inwestora niestety. Koszt zamknał sie kwotą ok 2800 zł za cołość (materiały i robocizna) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspect 09.02.2010 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Natka a co stało sie z Twoim dziennikiem? dopiero teraz zauważyłem że zniknął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natka.sm 11.02.2010 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 nie ma czasu na pisanie , więc jest uśpiony a u mnie ocieplają poddasze!! nareszcie !! praktycznie pierwsza warstwa 15cm już położona , teraz zaczynają stelaż , przyjdzie jeszcze 10 cm wełny i zakładają płyty , potem tynki , ogrzewanie podłogowe , reszta instalacji no i wylewki , także coś ruszyło i bardzo się cieszę pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspect 11.02.2010 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 nie obawiasz się, że cała wilgoć z tynków i wylewek wejdzie Ci w wełne i płyty powodując wypaczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natka.sm 22.02.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 witam , nie nie boimy się o to , wiem że wszystko jest tak robione że nie ma prawa się nic stać , poddasze już ocieplone ,teraz troche schodzi im na stelażach ale już gdzieniegdzie zaczynają zakładać płyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts