gabisiek 07.04.2010 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 A ja się witam jako sąsiadka z okolicy (powiedzmy... bo moja budowa po przeciwległej stronie Opatowic). Niesamowicie się tam u Was domów namnożyło, z drogi już Was prawie nie widać Pozdrawiam i będę podglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 11.04.2010 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 znalazłam! w końcu się udało! witam po powrocie co u was? pewnie z dziennika się dowiem... idę czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspect 11.04.2010 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 znalazłam! w końcu się udało! witam po powrocie co u was? pewnie z dziennika się dowiem... idę czytać cud, cud, cud a juz myślałem że zapomniałaś o forum welcome back u nas jak widac w dzienniku cos sie ruszyło, dopiero wczoraj uzupełniłem zdjęcia. Czytałem, że mieszka sie rewelacyjnie, gratulki Czekam na Twoje zdjęcia, zwłaszcza kuchni, bo bardzo mnie interesuje pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspect 11.04.2010 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 A ja się witam jako sąsiadka z okolicy (powiedzmy... bo moja budowa po przeciwległej stronie Opatowic). Niesamowicie się tam u Was domów namnożyło, z drogi już Was prawie nie widać Pozdrawiam i będę podglądać Witam Sąsiadkę namnozyo sie namnozyło i ciągle nowych przybywa. A ta druga strona Opatowic to okolice Polarnej? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspect 11.04.2010 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 strasznie sie pierniczy to nowe forum, nie jestem zadowolony, nie dostaje powiadomień, odpowiedzi się dubluja i takie tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 11.04.2010 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 cud, cud, cud a juz myślałem że zapomniałaś o forum welcome back u nas jak widac w dzienniku cos sie ruszyło, dopiero wczoraj uzupełniłem zdjęcia. Czytałem, że mieszka sie rewelacyjnie, gratulki Czekam na Twoje zdjęcia, zwłaszcza kuchni, bo bardzo mnie interesuje pozdrawiam mówisz i masz zdjęcia kuchni w dzienniku widze, że ruszyliście z kopyta świetnie!! kiedy do nas wpadniecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natka.sm 11.04.2010 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 no teraz juz dobrze trafiłam ,, no nieźle , wam robota idzie, masz jedną ekipę czy różnych fachowców do różnych rzeczy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabisiek 11.04.2010 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Witam Sąsiadkę namnozyo sie namnozyło i ciągle nowych przybywa. A ta druga strona Opatowic to okolice Polarnej? pozdrawiam Ta druga strona, to okolice Wiśniowej nasz domek na środku pola (jakby w dole), niski, parterowy z grafitowym dachem. Jak się jedzie Wiśniową, to widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspect 11.04.2010 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 mówisz i masz zdjęcia kuchni w dzienniku widze, że ruszyliście z kopyta świetnie!! kiedy do nas wpadniecie? Kuchnia super, salon super, sypialnie super wogóle wszystko super Bardzo chętnie Was odwiedzimy, tylko nie wiem kiedy Na starość wziąłem sie jeszcze za studiowanie i z czasem to teraz beznadziejnie. Jak będę miał mieć wolny weekend to zadzwonie wcześniej i jak Wam będzie pasowało to z przyjemnościa wpadniemy na chwilkę w sobotę lub niedzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspect 11.04.2010 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 no teraz juz dobrze trafiłam ,, no nieźle , wam robota idzie, masz jedną ekipę czy różnych fachowców do różnych rzeczy ? widzę że wszyscy powoli sie budzą z zimowego snu ekipy mam różne, osobno wylewki, tynki, elektryka, odgromówka, pozostałe instalacje do wykończeniówki biorę jedna ekipę (ocieplenie dachu, zabudowa kg, płytki, parapety, malowanie itd) a jak postepy u Ciebie? pewnie za chwilke przeprowadzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspect 11.04.2010 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Ta druga strona, to okolice Wiśniowej nasz domek na środku pola (jakby w dole), niski, parterowy z grafitowym dachem. Jak się jedzie Wiśniową, to widać wiem który to chyba jest "ulica" pastuszki jesli się nie mylę. Jak jeździłem tam rowerem w tamtym roku to pamietem że chyba jest z ytonga lub silikatów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 11.04.2010 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Kuchnia super, salon super, sypialnie super wogóle wszystko super Bardzo chętnie Was odwiedzimy, tylko nie wiem kiedy Na starość wziąłem sie jeszcze za studiowanie i z czasem to teraz beznadziejnie. Jak będę miał mieć wolny weekend to zadzwonie wcześniej i jak Wam będzie pasowało to z przyjemnościa wpadniemy na chwilkę w sobotę lub niedzielę dzięki ale do "super" to jeszcze bardzo daleko.. prowizorka na prowizorce prowizorką pokryta proszę.. proszę.. edukacja wiem jak to jest czekam na telefon i dowiedziny pozdrowienia dla rodzinki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 11.04.2010 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 natka a co u ciebie? dziennika nie widzę? wrzuć jakieś zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabisiek 11.04.2010 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 wiem który to chyba jest "ulica" pastuszki jesli się nie mylę. Jak jeździłem tam rowerem w tamtym roku to pamietem że chyba jest z ytonga lub silikatów to jest droga prywatna, na razie bez nazwy i wszędzie piszą Wiśniowa-Słomianka... a pierwsze domy przy naszej ulicy mają w adresie Wiśniowa.. Więc w sumie sami nie wiemy... :/ A budowaliśmy z silikatów Czekamy na jakichś sąsiadów gdzieś w pobliżu (jedni mają zacząć w czerwcu), choć w sumie taka pusta przestrzeń z zajączkami, bażantami, kuropatwami i łasiczkami nam bardzo odpowiada... I mimo, że w okolicy obwodnica, to jest tam niesamowicie spokojnie i cicho... Ech, kocham mój domek pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natka.sm 11.04.2010 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 przeprowadzka , ha ha pomarzyć można , tobie to się chyba uda prędzej niż nam , bo jesteś dalej , a u nas tynki skończone , zostały jszcze łazienki, w tym tyg zaczną instalacje ogrzewania podłogowego , odkurzacz centralny , i wylewki , czekamy też na bramę powinna być lada chwila , więc sam widzisz że jesteśmy jeszcze w pokrzywach ) , pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 10.06.2010 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Witamchciała zapytać o dachówkę, jaki ro rodzaj??? Roben monza plus, czy średzka falista??? zastanawiamy się nad tą samą (kolor czarno-brązowy), nie wiemy na którą z tych dwóch się zdecydować........pozdrawiam i gratuluję pięknego domu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspect 10.06.2010 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Witam chciała zapytać o dachówkę, jaki ro rodzaj??? Roben monza plus, czy średzka falista??? zastanawiamy się nad tą samą (kolor czarno-brązowy), nie wiemy na którą z tych dwóch się zdecydować........ pozdrawiam i gratuluję pięknego domu!!! średzka falista, Tobago obydwie są ładne dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 07.07.2010 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 aspect gdzie ty się podziewasz? proszę nam tu donieść co i jak.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspect 07.07.2010 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 aspect gdzie ty się podziewasz? proszę nam tu donieść co i jak.. juz donosze, że poddasze ma być skończone w tym tygodniu (mówie o zabudowie kg, elektryce i pierwszym malowaniu na biało) Strasznie sie to slimaczy, czasu mało, bank sie upomina o papiery o oddaniu do uzytku a ja w lesie, zeby nie uzyc bardziej dosadnego stwierdzenia. Nowych zdjęc nie ma co wrzucac bo niewiele sie zmieniło. Trzeba sie ostro zabierac do roboty Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 08.07.2010 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 trzymam kciuki!! jak już pierwsze malowanie będzie to już koniec bliski a co ci brakuje do załatwienia papierów? może już mógłbyś je mieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts