dominka 13.06.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Czy ktoś wie, gdzie można kupić w Wawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wingerman 14.06.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Pewnie google wiedza a jesli nie to informacji mozesz rowniez szukac na ich stronie http://www.kutek.com.pl/ PS. Czasem moze warto sie nieco wysilic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżordż5 14.06.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Lampy wyglądają ciekawie. Czy ktoś ma i mógłby napisać parę słów na temat jakości, bo na zdjęciach nie wszystko widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominka 14.06.2009 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 wingerman, szukałam przez google - jest tylko strona producenta i strona sklepu, który sprzedaje tylko stacjonarnie i nie jest to Wawa. Zadałam im pytanie ale myślałam, że tu na forum ktoś szybciej poda mi namiar. Proszę na przyszłość nie oceniaj zbyt pochopnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ohm30 14.06.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 bardzo ładne te lampy. Juz też zaczynam się za jakimiś rozglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UlaB 14.06.2009 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 W Wawie nie wiem, ale w Białymstoku owszem - to nie tak daleko Jesli nie są to te same lampy, to łudząco podobne. Jakies 4 lata temu nabylam kilka sztuk - ceny nie nalezaly do niskich, ale poza kabelkiem nie ma tu ani kawalka plastiku. Niezmiennie mi sie podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts