djanya 16.06.2009 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Dziekuje bardzo. Chyba sie po nie wybiore jak sa w takiej cenie i maja takie parametry- na stronie tych okien widzialam cennik i jest tam wiele drozej.Dopytam Cie jeszcze bo na stronie marketu nie znalazłam takiego info- sa te okna tez w innych rozmiarach i takich fajnych promocjach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.06.2009 04:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Dziekuje bardzo. Chyba sie po nie wybiore jak sa w takiej cenie i maja takie parametry- na stronie tych okien widzialam cennik i jest tam wiele drozej. Dopytam Cie jeszcze bo na stronie marketu nie znalazłam takiego info- sa te okna tez w innych rozmiarach i takich fajnych promocjach? Zadzwon i zapytaj sie... nie mam pewnosci ze w innych marketach tej sieci sa te same promocje, u mnie również w nomi sa te okna w tej samej cenie, ale to pewnie w ramach 'walki' o klienta. A w promocji był tylko ten rozmiar pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
djanya 17.06.2009 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 No tak - moge zadzwonic- nie pomyslałam o tym dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts