pan_piotr 14.06.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Jestem przed lakierowaniem parkietu. Parkiet jest dębowy. Parkieciarz proponuje Aqua-Seal 2K-PU. Boję się, że jest to dobre rozwiązanie dla niego a czy dla mnie także?U mnie eksploatacja parkietu będzie duża, gdyż nie planuję na "ścieżkach"komunikacyjnych dywanów.A może lepszy będzie olej?Bardzo proszę o Wasze opinie i doświadczenie. A u Was czym był malowany parkiet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
.ajk 14.06.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Jestem przed lakierowaniem parkietu. Parkiet jest dębowy. Parkieciarz proponuje Aqua-Seal 2K-PU. Boję się, że jest to dobre rozwiązanie dla niego a czy dla mnie także? Ten lakier ma bardzo dobre opinie - nie tylko na naszym forum, więc pełne spoko i plus dla parkieciarza. Bardzo proszę o Wasze opinie i doświadczenie. A u Was czym był malowany parkiet? Ja malowałem APU-2 z HartzLacka wyszło ładnie i taniej od 2K-PU A może lepszy będzie olej? tu masz caaaały długi wątek na temat "wyższości" oleju nad lakierem i odwrotnie miłej lektury http://forum.muratordom.pl/parkiet-olejowany-czy-lakierowany,t46462.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts