tapken1 14.06.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Mam zamiar zakupić przewodnik pt.GROCH i KAPUSTA /cała Polska - ok.800 str/.Może ktoś posiada tą ksiązkę i podpowie, ile może ona kosztować.W księgarniach narazie jej nie ma, przynajmniej w moim mieście.A może ktoś zechce ją odsprzedać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tapken1 14.06.2009 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Dodam, że autorką pzrewodnika jest Elżbieta Dzikowska - znana polska podrózniczka i dziennikarka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 14.06.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 a może na Allegro? http://www.allegro.pl/search.php?sg=0&string=groch+i+kapusta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tapken1 14.06.2009 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Właśnie to zrobiłam, znalazłam książkę na Allegro, była w sprzedaży tylko ta jedna.Już ją zakupiłam / 80 zł /, jestem zadowolona że udalo mi się tak szybko nabyć.Dzięki za pomoc.Pzdr.Anna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts