majjerr 14.06.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Witam Wszystkich Forumowiczów. Jestem majjerr pochodzę z Białegostoku mam 24 lata i pracuję jako PH. Na tym forum bywałem często, wraz z coraz bardziej sprecyzowanymi oczekiwaniami odnośnie własnego kąta postanowiłem moją obecność "zalegalizować". Mam nadzieję, że Wasze porady i opinie pozwolą uniknąć mi wielu błędów. Zapraszam do przeczytania i wypowiedzi w moim pierwszym poście: http://forum.muratordom.pl/czy-da-sie-zbudowac-dom-z-kontenera,t162033.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 14.06.2009 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 witam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 15.06.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts