jayzet71 14.06.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Jest już kilka tematów dot. kosiarek. Zakładam nowy dot. tylko opinii o kosiarkach spalinowych FLYMO. Podobno jest to firma należąca do koncerny Husqvarna. Czy zna ktoś kosiarki FLYMO? Jak się sprawdzają, czy je polecacie? Pytam, gdyż mam okazję kupić takie coś z UK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 14.06.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 my od zeszłego roku mamy elektryczną Flymo, ale nie mam pojęcia jakiej mocy Na razie jest ok. Ostatnio byłam w serwisie Husqvarny ostrzyć nóż do tej kosiarki, bo panowie z punktów ostrzenia noży i dorabiania kluczy nie bardzo wiedzieli jak to zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka011 19.03.2010 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Witam Posiadam wysłużoną spalinową kosiarkę poduszkowa Flymo. Kupiłam używaną . U mnie przez 3 sezony kosiła ponad 20 a. Niezastąpiona na zboczach i niezbyt idealnym trawniku. Niestety trudny dostęp do części, połamało się koło pod nożem(chyba poduszka powietrzna) Bardzo żałuję że nie mogę jej naprawić była suuuper!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts