nick 14.06.2009 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Witam.Znalazłem te forum przez google.Zaciekawił mnie ten temat bo od niedawna mam TV-N z recorderem.Mam 2 pytania.1. Jak szybko znaleźć te forum ze strony głównej ?2. Czy można podłączyć recorder bezprzewodowo z siecią.Mam w domu ruter i chciałbym uniknąć wiercenia ścian na przewody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 14.06.2009 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Witam.Znalazłem te forum przez google.Zaciekawił mnie ten temat bo od niedawna mam TV-N z recorderem.Mam 2 pytania. 1. Jak szybko znaleźć te forum ze strony głównej ? 2. Czy można podłączyć recorder bezprzewodowo z siecią. Mam w domu ruter i chciałbym uniknąć wiercenia ścian na przewody. 1. Nie znajdziesz 2. Nie mozna Wiecej na stronie http://n.pl/n/info/internet.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bmiara 14.06.2009 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 W zasadzie racja, ale jeżeli bardzo komuś zależy na bezprzewodowym połączeniu, może wykorzystać access point w trybie client połączony kabelkiem z n-boxem. Dzięki temu uniknie np. wiercenia. Wada to dodatkowy koszt (ok 120 zł) i dodatkowe zużycie prądu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts