michalp 14.06.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Witam, Poszukuję sprawdzonego sklepu w okolicach Warszawy (bądź Internet) - parkiet merbau lub podobny. Może ktoś ma jakieś dobre doświadczenia? Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leila 15.06.2009 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Podbijam wątek, chciałam Was zapytać dokładnie o to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fabians 15.06.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Jak by ktoś szukał i mieszkał koło Krakowa to sam polecę producenta. Mają tam parkiet Dębowy jesion buk. Świdergał * 32-640 Zator, 112 * małopolskie * Tel.: 0 33 841 27 89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fredi07 15.06.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Jestem parkieciarzem z W-wy i kupię Każdy parkiet dla klienta o niebo taniej niżby on zapłacił i w jakości takiej żebym nie miał problemów przy układaniu. Walczę by klient mówił co chce i sam darował sobie zakupy. Ja żyję z tego co u ludzi położę a nie z tego co im sprzedam. Jeśli ktoś nie będzie tym jechał to w swoim interesie wciśnie trampka za cenę merola. Ja co kupię to muszę położyć i za to odpowiadać a lubię spokój. Zrobione, zakończone. Kiedyś klientka, to takie miłe było spotkała mnie na ulicy i powiedziała:- Panie Krzyśku jest Pan nielicznym z fachowców, co jak widzą bylygo klienta to nie uciekają na drugą stronę ulicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paxxxxxxan 16.06.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 proponuje deske berlinek bardzo ladna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalp 16.06.2009 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Tylko, że deska balinecka nie jest parkietem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zwierz_ak01 17.06.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Ja swój parkiet (Merbau) mam z Castoramy. Jego plusem była różna długość desek - które łądnie ułożone wyglądaja naprawda fajnie. Użytkuje go już ponad rok i wszystko póki co jest w porządku.POzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leNowak 17.06.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Jestem parkieciarzem z W-wy i kupię Każdy parkiet dla klienta o niebo taniej niżby on zapłacił i w jakości takiej żebym nie miał problemów przy układaniu. Ja jestem bardzo zainteresowany - parkiet lub deska dębowa [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 17.06.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Szukam parkietu więc też podwieszę się pod ten wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts