inostro 14.06.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Witam, mam następujący problem. Mam świetlik poliwęglanowy. Natomiast mam wrażenie że pomieszczenie mi się bardzo nagrzewa. Czy można zastosować jakiś materiał (specjalne szkło) aby ograniczyć nagrzewanie? Czy takie szkło jest lepsze od jakiejś żaluzji? Dziekuje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 15.06.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Witam, mam następujący problem. Mam świetlik poliwęglanowy. Natomiast mam wrażenie że pomieszczenie mi się bardzo nagrzewa. Czy można zastosować jakiś materiał (specjalne szkło) aby ograniczyć nagrzewanie? Czy takie szkło jest lepsze od jakiejś żaluzji? Dziekuje i pozdrawiam. Pod tym względem żadne szkło nie będzie lepsze od żaluzji. Są specjalne szyby niskoemisyjne, które ograniczą dostawanie się ciepła do pomieszczenia. Różnica jest zauważalna, ale cudów nie można się spodziewać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 15.06.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 A skąd pewność, że nagrzewa się od świetlika? A może to zła termoizolacja stropodachu? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts