Małgośka Ł. 14.06.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Witam, Zapraszam do pozostawiania komentarzy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 15.06.2009 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 witam bardzo fajny projekcik wybraliście . życzę budowy bez niespodzianek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgośka Ł. 15.06.2009 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Dziękuję. Trudno było podjąć decyzję, ale pani projektantka nam pomogła . Jak na razie idzie powoli, ale za to bez żadnych niespodzianek (odpukać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 15.06.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Trudno było podjąć decyzję, ale pani projektantka nam pomogła . wiem ze bardzo trudno jest wybrac odpowiedni projekt tyle się naszukałam wybierając nasz i tak zmieniałam zdanie co chwile do czasu az zamówilismy i było juz ostatecznie ale mi odpowiada i nie żałuje swojego wyboru Jak na razie idzie powoli, ale za to bez żadnych niespodzianek (odpukać) nie ma co przyspieszać , niech idzie powoli a dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 15.06.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Małgosiu ja też Małgosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgośka Ł. 17.06.2009 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Bardzo mi miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgośka Ł. 15.10.2009 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Ponownie zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kar_ma 15.10.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Witaj Małgosiu Widzę, że śnieżyca nie przeszkodziła wam za bardzo w budowie. Tak się składa, że my wybraliśmy dokładnie taką samą dachówkę jak Wy, nawet kolor się zgadza No to nasze domy będą bardzo podobne technologicznie. W stosunku do waszej budowy jesteśmy o miesiąc do tyłu - u nas więźba ma przyjechać zaraz po Wszystkich Świętych. Co planujecie dać na murłatę z zewnątrz? Będziecie obmurowywać Ytongiem? Czy tylko dawać wełnę? Będziecie mieć podpitkę czy nabitkę (widoczne krokwie)? Pozdrowienia i powodzenia w budowaniu! kar_ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kar_ma 16.10.2009 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Małgosiu - jeszcze pytanie - jaką macie cegłę klinkierową na kominy i czy drogo was to kosztowało? Ja się waham czy obmurowywać czy tylko tynkować kominy z zewnątrz, a muszę szybko podjąć decyzję (w tym tygodniu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgośka Ł. 17.10.2009 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 kar_ma My braliśmy cegłę Robben kolor miedziany (z dziurkami w środku), po 1,80 zł za sztukę. Za położenie 1 cegły płaciliśmy 3 zł. http://images43.fotosik.pl/215/f4aaaae9ec730ec1med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kar_ma 17.10.2009 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 O to korzystna cena na cegłę! Dzięki za informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kar_ma 22.11.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Witam, Dziękuję za odwiedziny w moim dzienniku - podbitka rzeczywiście prezentuje się super My ostatecznie zdecydowaliśmy się zrobić nabitkę drewnianą i odsłonić krokwie - efekt niezły, postaram się szybko uzupełnić zdjęcia w moim dzienniku. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgośka Ł. 22.11.2009 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Ja na początku też się zastanawiałam nad podbitką drewnianą. Ale więcej mi wyszło minusów niż plusów i ostatecznie stanęło na panelach plastikowych. Mój kolega ma podbitkę drewnianą. Co jakiś czas musi ją odnawiać, ponieważ (jak to drewno) zmienia swój wygląd na niezbyt ładny . Mój narzeczony sam by jej nie odnowił, bo ma lęk wysokości, a płacić za odnowę też nam się nie zbyt uśmiecha, bo podbitka po jakimś czasie zrobiłaby się jednym z droższych elementów w naszym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asti 11.03.2010 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Małgosiu, piękny macie domek Przeczytałam cały dziennik i czekam na kolejne wpisy. To co mnie skłoniło, żeby napisać, to pytanie: skąd jesteście? Beton mieliście z mojej miejscowości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgośka Ł. 18.03.2010 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Cześć asti dziękuję za miłe słowa. Budujemy się koło Klembowa, a beton rzeczywiście braliśmy z Tłuszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts