monia_lublin 14.06.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 zapraszam do komentarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 15.06.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 To ja będę pierwsza Udało Ci się założyć dziennik i nawet komentarze, to już teraz pójdzie z górki. Czekam na zdjęcia Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 15.06.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 No i super. Fotki też udało się wkleić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia_lublin 15.06.2009 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 No staram się ale przyznam się że z pomocą innych osób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shira3 15.06.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Witam witam! Salsa rośnie jak na drożdżach...zazdroszczę wam etapu Powodzenia w dalszym budowaniu - będę ws podglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejka2 15.06.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Witam! Fajny domeczek!! Prosimy o więcej zdjęć. Pozdrowienia, tez z Lublina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia_lublin 15.06.2009 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Maciejka2 budujesz salsę?? A może masz wątpliwości?? to zapraszam jeśli chcesz na żywo zobaczyć kiedyś. Jak macie jakieś pytania to postaram się odpowiedzieć. Powiem, że mi to forum bardzo pomogło. Trafiłam na ekstra ekipę to mogę z czystym sumieniem polecić jak ktoś z Lublina zainteresowany. Dzisiaj zakończyli swoją robote teraz czekam na okna, może coś z elektryki sie zrobi w między czasie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norola 16.06.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 witam witam,kolejny dziennik salsy-super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KUZMA 17.06.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Witam nowa Salsowiczke idziecie jak burza, bede czesto zagladac, powodzenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekh 20.06.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Witaj Monia, jak możesz to nadaj namiary na tą ekipę, własnie zbieram wyceny. Gratuluję postępów. Mam nadzieję że i nam coś drgnie jeszcze w tym roku. Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga.lublin 02.07.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Budujemy taki sam domek. Jesteśmy na etapie fundamentów. Czy mozemy zobaczyć Waszą salsę na żywo? jesteśmy z Lublina. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia_lublin 18.07.2009 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 na prośbę Agi trochę nowych fotek pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga.lublin 19.07.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Dzięki Monia. Śliczny domek, już nie możemy się doczekać kiedy nasz taki będzie. Życzymy owocnej pracy i wprowadzania sie zgodnie z planami. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominia 19.07.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Witaj Monia! Domek rośnie aż miło. My jesteśmy na etapie papierologii... może na wiosnę uda się ruszyć z budową - też w Lublinie! Namiary na dobrą ekipę są zawsze w cenie - więc bardzo proszę o namiar na Twoją! Przy okazji zapytam jak długo czekałaś na pozwolenie na budowę? Pozdrawiam i gratuluję! Będę u Ciebie stałym gościem - tylko nie każ nam tak długo czekać na następne fotki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia_lublin 19.07.2009 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Obiecuje poprewe !!! Jutro będą robić tynki to wkleję jakieś fotki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia_lublin 19.07.2009 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Jeśli chodzi o pozwolenie to mieliśmy troche problemów: po pierwsze zrobili nam mape do celów projektowych i wode chcieli mam ciągnęć z rury trzy działki dalej a u nas na działce stoi hydrant. Okazało sie ze nie ma go na mapie. Odkopaliśmy rurę bo nigdzie nie było naniesione że ona wogóle istnieje nie mówiąc już o jej grubości. W związku z tym poślizg... Potem nasz wspaniały architekt który bardzo wolno myślał a jeszcze wolniej robił ale to nie koniec. Kiedy już złożyliśmy dokumenty na pozwolenie okazało się że nie mamy prawa przejazdu drogą pomimo że daliśmy na nią 1,5 metra (to dłuższa historia) ale skończyła się tak że musieliśmy kupić udział w drodze albo sądownie starać się o służebność. Oczywiście musieliśmy znaleźć chętnego do sprzedaży a ceny zaczynały się od 30000 a staneło na 4000(udział to 30m2) . Kiedy już zakupiliśmy udziały to samo oczekiwanie na pozwolenie to już pikuś. W sumie chodziliśmy za tym no nie skłamie jak powiem że 2 lata BYŁO WARTO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga.lublin 19.07.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Moni domek widzieliśmy na żywo Warto. Fajnie, że kolejna osoba buduje w okolicach Lublina, będzie się z kim konsultowac. My jesteśmy na etapie fundamentów, a papierologia zajęła nam ok pół roku. pozdrawiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominia 20.07.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 No to nieźle się naczekałaś Monia! Widzę, że ja w tej dziedzinie dopiero raczkuję... Projekt kupiliśmy w marcu a mi się już wydaje, że to długo trwa. Trzeba się będzie uzbroić w cierpliwość i mieć nadzieję, że niektóre podobne przygody się nie przytrafią. A Tobie Monia to już wszystko musi iść gładko i z górki - czego Ci bardzo życzę.A i jeszcze przypominam się z namiarami na ekipę!PA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia_lublin 21.07.2009 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Hej obiecane fotki w dzienniku:)Dominia wysyłam Ci namiary na PW!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominia 22.07.2009 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Dzięki Monia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts