langerob25 22.07.2009 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Ciekawie pomyślane z tymi schodami.Tempo macie niezłe.Gratuluję Salsy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga.lublin 09.08.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Hej Monia. Podeślij namiary na swoją ekipę i hydraulika. My niestety musieliśmy naszej podziękować. Z góry dzięki. Ale u Ciebie postępy . trzymamy kciuki Aby tak dalej. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga.lublin 09.08.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Hej Monia. Jeszcze pytanko. Wymiary okien masz jak w projekcie? A to w pokoiku na dole też jak w projekcie? Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia_lublin 09.08.2009 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Hej Aga okna mam większe. W salonie i w kuchni szerokość 110 bo były na 120 ale nie przemyślałam że mi szafki kuchanne wejdą na okno i domurowali po 10 cm żeby były już takie same . W pokoju nie widać bo to na innej ścianie to zostało 120 a wysokości bez zmian. Kontakty wysyłam Ci na P.W. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga.lublin 09.08.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Dzięki Monia. Serdeczne dzięki za namiary. Widzę, że super u Ciebie się robi (masz kolorowe tynki?), juz niedługo bedzie mozna pic kawkę i patrzeć przez te fajne tarasowe okna. U nas trochę się pokombinowało, ale tłumaczę sobie, że jak początki trudne to później bedzie łatwiej . Trzymam kciuki za Twoje wykonczenia i sama sie wpraszam na podziwianie efektów na żywo Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 16.09.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Fiu,fiu.Domek nabrał kształtów.Jednak przypory,łuk nad wejściem i słup nadają uroku Salsie.Powodzenia w dalszych pracach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tysia623 23.09.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 witam!mam pytanko z ilu stopni u was wyszły schody na piętro??? pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosiaola 04.11.2009 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 witaj! wow!wow! jak pięknie!widzę,że odwróciliscie schody,wejsciem od salonu..właśnie tak mi się podoba.(chyba też tak zrobię)pozdrawiam i życzę szybkiego wprowadzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa_lublin 04.11.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 hejka! my też będziemy mieć Salsę, tyle że odbicie lustrzane ale narazie załatwiamy papierologię, na wiosnę chcemy ruszyć z budową. Mam pytanie... czy byłby ktoś chętny aby pokazać nam swoją już wybudowaną Salsę "na żywo", oczywiście w okolicach Lublina... Pozdrawiam ciepło wszystkich Salsowiczów !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norola 05.11.2009 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 witam powiem szczerze-że Twoja salsa jeśli chodzi o kuchnie z salonem podoba mi się najbardziej z wszystkich wnętrz jakie widziałam-ten sufit podwieszany i podłoga,kominek-mam w tym samym miejscu,będzie tylko większych rozmiarów-pięknie się to komponuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosiaola 05.11.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 nie trzymaj nas w napięciu...dawaj te zdjęcia z podłogą w salonie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norola 05.11.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 nie trzymaj nas w napięciu...dawaj te zdjęcia z podłogą w salonie! tak tak czekamy na kolejne fotki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia_lublin 06.11.2009 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Ciesze się że sie podoba mój domek. Już nie moge się doczekać mojej kuchni troche przegiełam finansowo ale jest dla mnie bardzo ważna. Uważam że otwarta kuchnia to centrum domu i musi być piękna . Jeśli chodzi o podłoge w salonie to jeszcze troche, musze pomalować ściany a niestety mieliśmy nie zabezpieczone balkony i mam zaciek na glifie drzwi tarasowych musze poczekać aż wyschnie:( . W przyszłym tygodniu ma być ładna pogoda to planuję wstawiać bramę także będzie troche prac na zewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tysia623 06.11.2009 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 sufit jest po prostu bajerancki to czekamy na fotkiiiiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa_lublin 08.11.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Wielkie dzięki monia.lublin za umożliwienie obejrzenia "na żywo" Waszej Salsy Domek piękny, robi wrażenie a co najważniejsze teraz już jestem na 100% pewna że dobrze wybraliśmy i nie mogę doczekać się budowy naszej salsy, choć wiem że łatwo napewno nie będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANUSZ757 13.12.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 WitamJesteśmy zainteresowani kupnem projektu SALSA.Mam pytanie, czy można byłoby zobaczyć Salsę na żywo?Bardzo byłym wdzięczny, gdybym mógł z żona zobaczyć ten domek.Jesteśmy ze Świdnika więc to tak jak Lublin.Proszę o info ewentualnie proszę o Pani nr telefonu.Mój to 604 522 294Pozdrawiam serdecznieJanusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga.lublin 13.12.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Hej Monia. Ile metrów tynków wyszło Ci w domku? A cena za metr? Jeżeli możesz to ślicznie prosimy namiary na tynkarza . A jak masz rozprowadzone rury gazowe w domku? Schowane czy na wierzchu? Może jakies fotki. A domek Twój śliczny, szalejesz i niezłe tempo narzuciłaś Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga.lublin 13.12.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Jeszcze ja. A ile wełny (grubość) dawałaś na strop? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 27.12.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Witam Wszyscy w komplecie a Mnie tutaj jeszcze nie było Chciałam przede wszystkim pogratulować Salsy bardzo Mi przypadła do gustu.Miło popatrzeć jak następna powoli się wykańcza czasami szukam inspiracjii dla Swojej będę miała podobne wejście co Ty czyli w tym samym rozmiarze chyba 100 cm na górze w sypialni mam taką samą wnękę tylko większą powiększyłam kosztem łazienki sypialnię.Na dole układ ten sam.Sufit w kuchni rewelka w połączeniu z podłogą idealnie współgra.Napisz ile centymetrów grube masz parapety to chyba konglomerat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga.lublin 03.01.2010 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Monia wklejaj nowe fotki Prosimy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts