Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do dziennika moni_lublin

Recommended Posts

• 3 weeks później...
  • Odpowiedzi 44
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hej Aga okna mam większe. W salonie i w kuchni szerokość 110 bo były na 120 ale nie przemyślałam że mi szafki kuchanne wejdą na okno i domurowali po 10 cm żeby były już takie same :lol: . W pokoju nie widać bo to na innej ścianie to zostało 120 a wysokości bez zmian. Kontakty wysyłam Ci na P.W. pozdrawiam

Dzięki Monia. Serdeczne dzięki za namiary. Widzę, że super u Ciebie się robi :D (masz kolorowe tynki?), juz niedługo bedzie mozna pic kawkę i patrzeć przez te fajne tarasowe okna. U nas trochę się pokombinowało, ale tłumaczę sobie, że jak początki trudne to później bedzie łatwiej :). Trzymam kciuki za Twoje wykonczenia i sama sie wpraszam na podziwianie efektów na żywo :lol: Pozdrowionka

• 1 month później...
  • 1 month później...

hejka! my też będziemy mieć Salsę, tyle że odbicie lustrzane :) ale narazie załatwiamy papierologię, na wiosnę chcemy ruszyć z budową. Mam pytanie... czy byłby ktoś chętny aby pokazać nam swoją już wybudowaną Salsę "na żywo", oczywiście w okolicach Lublina...

Pozdrawiam ciepło wszystkich Salsowiczów !!!

Ciesze się że sie podoba mój domek. Już nie moge się doczekać mojej kuchni troche przegiełam finansowo ale jest dla mnie bardzo ważna. Uważam że otwarta kuchnia to centrum domu i musi być piękna :) . Jeśli chodzi o podłoge w salonie to jeszcze troche, musze pomalować ściany a niestety mieliśmy nie zabezpieczone balkony i mam zaciek na glifie drzwi tarasowych musze poczekać aż wyschnie:( . W przyszłym tygodniu ma być ładna pogoda to planuję wstawiać bramę także będzie troche prac na zewnątrz.

Wielkie dzięki monia.lublin za umożliwienie obejrzenia "na żywo" Waszej Salsy :) Domek piękny, robi wrażenie :D a co najważniejsze teraz już jestem na 100% pewna że dobrze wybraliśmy i nie mogę doczekać się budowy naszej salsy, choć wiem że łatwo napewno nie będzie...

• 1 month później...

Witam

Jesteśmy zainteresowani kupnem projektu SALSA.

Mam pytanie, czy można byłoby zobaczyć Salsę na żywo?

Bardzo byłym wdzięczny, gdybym mógł z żona zobaczyć ten domek.

Jesteśmy ze Świdnika więc to tak jak Lublin.

Proszę o info ewentualnie proszę o Pani nr telefonu.

Mój to 604 522 294

Pozdrawiam serdecznie

Janusz

• 2 weeks później...

Witam Wszyscy w komplecie a Mnie tutaj jeszcze nie było :oops:

Chciałam przede wszystkim pogratulować Salsy bardzo Mi przypadła do gustu.Miło popatrzeć jak następna powoli się wykańcza czasami szukam inspiracjii dla Swojej :D będę miała podobne wejście co Ty czyli w tym samym rozmiarze chyba 100 cm na górze w sypialni mam taką samą wnękę tylko większą powiększyłam kosztem łazienki sypialnię.Na dole układ ten sam.Sufit w kuchni rewelka w połączeniu z podłogą idealnie współgra.Napisz ile centymetrów grube masz parapety to chyba konglomerat?