monia_lublin 10.01.2010 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 hejka:) Aga nie pamiętam ile metrów tylku było i nie polece Ci tynkarzy bo nie byłam zadowolona a wełny to było w sumie 25 bo było 15 między krokwiami i jeszcze 10 na całość(na krokwie). Fotki wstawione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemas81 17.01.2010 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Witaj!Śliczna jest Wasza Salsa. Wspólnie z żonką już nie możemy się doczekać rozpoczęcia budowy, ale na razie zima nie odpuszcza i tylko byle do wiosny.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA i TOM 29.01.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Witam monia mam pytanie czy można zobaczyc wasza SALSE na żywo bym był bardzo wdzieczny . Jestem z okolic Lublina i tez zamieżam stawic SALSE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rudy_sc 08.04.2010 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Witaj monia!właśnie zabieram się za ocieplanie salsy i ciekawi mnie jak rozwiązałaś kwestię narożników, czy wykonałaś je na zamówienie gotowe czy są zrobione ze zwykłego styropianu, a i jeszcze czy robiłaś wylewkę pod nie? Bo powiem że mam dylemat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tysia623 20.06.2010 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 witam!a ja mam pytanie odnośnie okien tarasowych tez chcemy wstawić 4 tafle na szerokość wyjdzie 4m, jesteście zadowoleni z tak dużych okien bo ja się trochę waham czy nie będą za duże a z drugiej strony bardzo mi się podobają i jak się sprawdzają kiedy już mieszkacie???? my chcemy zrobić dwa w środku otwierane a po bokach stałe też tak macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts