Ackzay 12.08.2016 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2016 Ja swoje ramki do gniazek elektrycznych kupowałem u karlika. Zależało mi na tym, żeby były dopasowane do mojego wnętrza. Na szczęście mieli kilka różnych modeli więc całe mieszkanie urządziłem właśnie dzięki ich ramkom w efekcie szkła. Ich produkty dostępne są tutaj: http://www.karlik.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elektron90 04.10.2016 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Ja zdecydowanie wole hurtownie elektryczne albo typowe sklepy z elektryką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonex 18.10.2016 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2016 Ja swoje ramki do gniazek elektrycznych kupowałem u karlika.... [/url] Witaj, czy ciągle zadowolony? Seria DECO nawet mi się podoba, są zaciski skręcane, polskie i wygląda solidnie. Tylko, że wszyscy wolą zachodnie -co tak naprawdę sądzicie o tym Karlik Deco? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamilFar 19.04.2023 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2023 Allegro -> i szukac czy dany sprzedawca ma sklep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DanielVolt 20.04.2023 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2023 (edytowane) Witam, Szukam jakiegoś w miarę rozsądnego cenowo sklepu lub hurtowni z materiałami elektrycznymi, bo wg otrzymanej oferty za Legrand SISTENA LIFE CHOCO chcą ponad 8 tys zł To tak kosztuje czy trafiłam na wycenę z kosmosu? Ja kupowałem w , na Sedne mają bardzo tanio. Legranda nie sprawdzałem Edytowane 20 Kwietnia 2023 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekNapiera 11.05.2023 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2023 (edytowane) Ja poszukałem w internecie i postawiłem na hurtownie elektryczną. Nie wiem czy można wstawiać linki jak coś w super cenach. Edytowane 11 Maja 2023 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts