Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

O której godzinie najpó?niej czytali?cie forum?

Recommended Posts

Jak ktoś będzie czytał ten wątek o godzinie późniejszej niż godzina ostatniego postu na nim, to niech się wpisze.

Teraz jest 01:45 i z zarejestrowanych użytkowników jestem sam jeden na forum. Wszyscy sobie gdzieś poszli...

Ale tu pusto. Dziwnie jakoś...

UUUU

AAAA

echo echo echo echo

nawet kotów nie ma

• Odpowiedzi 51
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najpóźniej napisany przeze mnie post, wprawdzie w innym wątku, miał miejsce o 03.48 :lol: Czytać bez wpisów zdarza mi się dużo później.

a ja śmiało mogę się meldować jako jeden z pierwszych... ok. 4.30 raniutko...

Podziwiam skowronki :D Jak o tej porze można przytomnie myśleć? :o Ja pewnie nie pamiętałabym własnego imienia :-?

Pozdrawiam - "sowa" :wink:

Podziwiam skowronki :D Jak o tej porze można przytomnie myśleć? :o Ja pewnie nie pamiętałabym własnego imienia :-?

Pozdrawiam - "sowa" :wink:

Poza mną na Forum jest jeden Gość...

Fajnie... cicho, spokojnie... bardzo lubię tę porę...

Kiedyś, przez długie lata, zaczynałem pracę o 13-tej [bez podtekstów proszę :D ]

wtedy nie kładłem się spać wcześniej jak o 3 rano... byłem sową... i było mi w tych piórach doskonale....

Pozdrawiam Mądrego Ptaka :D

Odkąd zakupiliśmy internet w kablówce, często mam kompa podłączonego do forum non-stop i zaglądam jak dzieci i prace domowe pozwolą w ciągu dnia; a noce - to najczęściej od ok. 22-giej do...

najdalej do 4.30 :oops: Czy to już, Waszym zdaniem, nałóg? :lol:

No ale od stycznia koniec urlopu wychowawczego. I co ze mną wtedy będzie? Tak by człek chciał na forum - a tu jedno uzasadnienie, drugie, trzecie, i jeszcze z pięćdziesiąt nakazów, i znowu prezesi coś chcą na przedwczoraj, i jeszcze wypełnić trzy tysiące kontrolek i zeszycików... :(

Pozdrawiam. Joasia.