miracle8512 06.11.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 witam, czy ma ktoś blat białą arabeskę i może podzielić się zdjęciami oraz informacją jak z utrzymaniem w czystości tego blatu? zamówiłam kuchnię dolne szafki wenge, górne biały połysk i myślę że ten blat może pasować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 25.11.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 witam, czy ma ktoś blat białą arabeskę i może podzielić się zdjęciami oraz informacją jak z utrzymaniem w czystości tego blatu? zamówiłam kuchnię dolne szafki wenge, górne biały połysk i myślę że ten blat może pasować... mam podobny pomysł i w związku z tym podobne pytanie ale coś odpowiedzi nie widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwcia43 26.11.2009 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Tak. Kuchnia już stoi i nawet jest używana bo już mieszkamy trzeci miesiąc.Ostatecznie zdecydowałam się na ciemny blat przy meblach i białą ladę - arabeskę. Niestety jeszcze na nią oczekuję. Jak tylko będzie gotowa to wrzucę foto. Mam nadzieję że jeszcze w tym tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tacim 27.11.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Ja także zamówiłam meble wenge dół a góra- jasne a blat ma być biała arabeska:)))Na meble czekamy bo dopiero mają być w styczniu ale kolega z pracy ma meble lakierowane jasne i białą arabeskę i jest bardzo zadowolony ....Teraz zostało tylko czekać na swoje a pózniej napisać wnioski;))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna27 02.01.2010 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 hop hop fani arabeski ma ktoś te blaty w kuchni, może jakieś foto ja w sylwestra miałam przyjemność oglądać białą arabeskę w ciemnej kuchni, miodzio! W rzeczywistości blat jest śnieżnobiały a motywy wyraźne, bo na próbkach to średnio wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwcia43 11.01.2010 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 ufff minęło sporo czasu zanim doczekałam się mojego blatu z arabeski. Choć jeszcze nie skończony ale już coś widać.http://images43.fotosik.pl/246/e9ad1ba8fe4f434em.jpg' alt='e9ad1ba8fe4f434em.jpg'> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kulpix 21.01.2010 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Bardzo proszę o informację jak wygląda sprawa utrzymania białej Arabeski w czystości. Mam zamiar zamówić ten blat, ale boję się bardzo, że będę tego żałować ze względu na to, że okaże się totalnie niepraktyczny. Czy zostają na nim kółka po herbacie, sokach i innych takich? A jak zostają, to da się to łatwo zmyć?Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kulpix 21.01.2010 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Oto kilka nienajlepszych zdjęć Arabeski ze sklepu: http://i777.photobucket.com/albums/yy53/Kulpix/Arabeska1.jpg http://i777.photobucket.com/albums/yy53/Kulpix/Arabeska2.jpg W połączeniu z ciemnym brązem prezentuje się przepięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwa_P 21.01.2010 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Ja mam ciemna i dobrze sie sprawuje http://fotoo.pl/zdjecia/files/2010-01/40016d9c.jpghttp://fotoo.pl/zdjecia/files/2010-01/b898ca90.jpghttp://fotoo.pl/zdjecia/files/2010-01/79669b2a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kulpix 21.01.2010 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Ekstra wyglądają te blaty na Twoich zdjęciach, Iwa_P.Czarna Arabeska wydaje się praktyczna. U mnie jednak pasuje raczej tylko blat jasny, w związku z tym biorę pod uwagę tylko białą wersję Arabeski. A jak z tym wzorkiem - nie staje się denerwujący po jakimś czasie? Bo różnie to bywa z wzorkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwa_P 21.01.2010 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Ekstra wyglądają te blaty na Twoich zdjęciach, Iwa_P. Czarna Arabeska wydaje się praktyczna. U mnie jednak pasuje raczej tylko blat jasny, w związku z tym biorę pod uwagę tylko białą wersję Arabeski. A jak z tym wzorkiem - nie staje się denerwujący po jakimś czasie? Bo różnie to bywa z wzorkami. Powiem szczerze, ze mialam pierwotnie wybrac biala, lecz mialam wrazenie, ze wlasnie w niej wzorek jest bardziej wyeksponowany, niz w tej ciemniej. Tutaj jakby wtapia sie w tlo. Nie zwracam na niego dzis uwagi. Oczywiscie nie zaluje zamiany, ale przyznam, iz bylam przekonana bardziej do bialej i sporo mnie kosztowala ta zmiana. Nie bez znaczenia jest tez praktyczny aspekt ciemnej. Mimo to, jesli bardziej pasuje Ci biala, wybierz ja - jest fantastyczna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an100 24.02.2010 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Witam, a ja to trafiam z nietypowym pomysłem, ponieważ zastosowałam białą arabeskę przy mojej kolekcji mebli do mojego biura, projekt wydał mi się fajny i na pewno będzie ciekawie wyglądał. chociaż jak widzę arabeska króluje prawie tylko w kuchniach. mnie się strasznie spodobało i myślę, że do mojej agencji ślubnej pasować będzie jak ulał. pozdrawiam fanki Arabeski ehhe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jovik 01.03.2010 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 WitamJa mam plan kuchenny taki:Białe mebelki, biała arabeska, i do tego biała płyta ceramiczna Srebrna reszta agd i do tego jakaś jasna popielatosrebrna podłoga.Ściana i dodatki w mocnym kolorze może fiolet Co sądzicie o takim połączeniu?Czy ktoś może użytkuję białą płytę ceramiczną? Jak się sprawuje? Wydaje mi się, że będzie lepiej pasować niż czarna.Poradźcie jaki zlew do tego. Zarówno biały jak i srebrny będą się bardzo brudzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an100 02.03.2010 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 a może zlew z konglomeratu jakiegoś jasnego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jovik 02.03.2010 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Też się zastanawiałam nad jasnym konglomeratem, ale słyszałam, że podobno ciężko jest domyć na przykład kółka po kubku z kawą czy herbatą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maartaa 02.03.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 ooo, właśnie dzisiaj pierwszy raz zobaczyłam taki blat i momentalnie się zakochałam. a teraz przynajmniej wiem, jak się nazywa : ) ja plan mam taki - meble w jasnym drewnie, blat jednolicie biały, natomiast obniżenie stołowe 'wychodzące' z szafek stojących w stronę salonu właśnie z białą arabeską. bałabym się dawać tego na całość blatu, ale mam nadzieję, ze taki akcent będzie fajnie wyglądał : ) ewentualnie rozważam jeszcze taki laminat na górne szafki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an100 03.03.2010 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Też się zastanawiałam nad jasnym konglomeratem, ale słyszałam, że podobno ciężko jest domyć na przykład kółka po kubku z kawą czy herbatą... Powiem tak (bo mam taki zlew). Zlew jak zlew każdy trzeba myć. wcześniej miałam srebny matowy na którym wiecznie było widać zacieki a płyny powodowały smugi i nigdy nie wyglądał ładnie. a ten jest zupełnie inny. zacieków nie ma ale rzeczywiście widać ślady - ale tylko wtedy jak długo coś leży w zlewie. jeśli na bieżąco zmywasz naczynia to nie masz o co się martwić. gorzej z tymi co zostawiają na kilka dni hehe :) za to na ociekaczu nie ma śladów w ogóle. ja jestem zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an100 03.03.2010 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 ooo, właśnie dzisiaj pierwszy raz zobaczyłam taki blat i momentalnie się zakochałam. a teraz przynajmniej wiem, jak się nazywa : ) ja plan mam taki - meble w jasnym drewnie, blat jednolicie biały, natomiast obniżenie stołowe 'wychodzące' z szafek stojących w stronę salonu właśnie z białą arabeską. bałabym się dawać tego na całość blatu, ale mam nadzieję, ze taki akcent będzie fajnie wyglądał : ) ewentualnie rozważam jeszcze taki laminat na górne szafki Masz już projekty?? ciekawa jestem Twojego pomysłu. Ja tam robie całe blaty na biurka. jak się zrobią to wrzucę fotki - a z tego co widziałam to już się robią. pięknie będą wyglądać w moim biurze mam nadzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jovik 03.03.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 an 100 A jaki masz teraz kolor zlewu? I jakiej marki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maartaa 03.03.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Masz już projekty?? ciekawa jestem Twojego pomysłu. mam mam, ale póki co takie mało profesjonalne, bo samodzielnie kombinowane: http://img528.imageshack.us/img528/8540/kuchniaarabeska.jpg na zbliżeniu lepiej widać, gdzie ta arabeska ma być: http://img682.imageshack.us/img682/482/kuchniaarabeska2.jpg blat mi się podoba, ale nie jestem pewna co do takiego laminatu na szafkach gónych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts