keyssy 08.08.2011 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Wracam do tematu białej arabeski: czy Waszym zdanie będzie pasować do waniliowej kuchni??? (wysoka zabudowa w wenge, a reszta wanilia, z jasno-srebrnymi sprzętami, płytki białe-połysk) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gaik 03.09.2011 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 Wracam do tematu białej arabeski: czy Waszym zdanie będzie pasować do waniliowej kuchni??? (wysoka zabudowa w wenge, a reszta wanilia, z jasno-srebrnymi sprzętami, płytki białe-połysk) Hmm, ciężka sprawa... Arabeska jest z bliska wyraźnie biała z szarym motywem, a z daleka lekko szarawa, dlatego wydaje mi się, że może się gryźć z wanilią, o ile ta wpada w żółtawy odcień. Z drugiej strony mam w kuchni waniliowe płytki podłogowe, które są optycznie oddzielone od arabeski frontami wenge (fronty górnych szafek to biały lakier) i wygląda to całkiem przyzwoicie. Wiem, że nie za bardzo pomogłam, ale wklejam zdjęcie, które może nieco rozjaśni sytuację http://images43.fotosik.pl/1075/403bb1f3ccc720efm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts