kania 15.06.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Jaką płytę z hip-hopem kupic małolatowi, żeby nie było mu mnie żal ? Czego teraz takie miśki słuchają? Co polecicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 18.06.2009 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 moja młodsza słucha teraz tego: A tak poważnie - daj kasę, niech se samo kupi. Moja pierwsza w życiu własna płyta była właśnie tak kupiona. "Maryla Rodowicz i jej gitarzyści" I moja pierwsza płyta CD też p.s. albo zamiast płyty odtwarzaczyk mp3 USB - samo sobie ściągnie, co będzie chciało... ew. ajfona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kania 19.06.2009 06:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Kneź Dreptak - fajny klimat . Dla młodego mam Timbaland i mam nadzieję, że się nie wygłupiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts