galka 19.06.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Pozdrawiam serdecznie Secama i całą rodzinkę a w szczególności tych wszystkich ,którzy pomagają Wam przy opiece nad Piotrusiem Życze,żeby jutro było jeszcze lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.06.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Secam - wsparcie dla Dosi wielkie jest, na pewno wyzdrowieje tak szybko, że wszyscy się zdziwimy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 19.06.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Ja rówież bardzo, bardzo mocno ściskam kciuki za Dosię. Powolutku wszystko się ułozy. O pomoc w domu przy dzieciach warto się zatroszczyc gdyż wiadomo ile jest pracy przy maluchach. Gdybym była bliżej mogłabym chodzic na spacery z Malutkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 19.06.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Dośia kroczek po kroczku coraz lepiej - od razu odpukuję. Przyniosłam do odpukiwania http://www.bank-zdjec.com/foto3/8043_b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 19.06.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 No to super, Secam! Czy Dosia widziała już maluszka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWA-S 19.06.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Mimo że już pózno na dobra noc i poranek moc życzen i nowych sił do walki z choróbskiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bramer 20.06.2009 01:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Dosia! zdrowiej jak najszybciej! takiego ładnego Pimpusia musisz zobaczyć! ło jaki ładny chłopczyk! moc energii dla całej Waszej Czwórki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.06.2009 03:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Dzień dobry! Dzisiaj Dosia na pewno będzie silniejsza trochę. Secam, może rosołek domowy pożywny by dla niej skombinować? Taki rosołek to od razu na nogi stawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 20.06.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 No to super, Secam! Czy Dosia widziała już maluszka? Jeszcze Nie są w innych szpitalach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 20.06.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Jeszcze troszeczkę ,jeszcze troszeczkę ,wszystkie kłopoty zostaną za zakrętem i wyjdziemy na prostą-czego życzę i trzymam kciuki ile sił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.06.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 No to super, Secam! Czy Dosia widziała już maluszka? Jeszcze Nie są w innych szpitalach zrób zdjęcia i zanieś je Dorce - zapewne się ucieszy zdrówka dal Was cały wór niosę http://www.v2militaria.pl/zdjecia/worekHol.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 20.06.2009 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Trzymam kciuki, dobrą energię wysyłam, będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 20.06.2009 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Padam na twarz. Moje bąbelki dały mi dziś solidnie w kość, ale o Was nie zapominam. Jak co dzień ślę pozytywną energię.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 20.06.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Myślę o Was, trzymajcie się dzielnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 20.06.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 My tu po drugiej stronie Polski mocno trzymamy za Was kciuki!Wspaniale, że jest już lepiej............... a będzie jeszcze lepiej.Wszystko minie jak zły sen! Wysyłam pozytywną energię . Dużo siły życzę. Secam dbaj o Piotrusia, przytulaj w każdej wolnej chwili bo dla Niego to ogromne przeżycie i szok.pozdrowionka i czekamy na optymistyczne wieści! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 20.06.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Cieszę się z dobrych wiadomości Myślę cieplutko o całej Waszej rodzince i trzymam kciuki, żebyście jak najszybciej, zdrowiuteńcy, wszyscy razem cieszyli się sobą w swoim domku. Pozdrawiam gorąco! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 20.06.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 trzymam za was kciuki... z dnia na dzień będzie coraz lepiej. Maluszkowi i starszemu bratu zrób zdjęcia i zanieś Dosi. Na pewno bardzo się ucieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.06.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Przyszłąm z dobrą energią i kciukami Całuski posyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonetka 20.06.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Sekam jesteś bardzo dzielny i dobrze zorganizowany . Potrafisz działać w sytuacjach ekspremalnych a to nie każdemu się udaje z pozytywnym skutkiem . Dosieńka będzie się czuła z dnia na dzień coraz lepiej . W końcu będziecie RAZEM umocnieni w swojej miłości jak nigdy dotąd . Nie martw się już , odetchnij , uśmiechaj częściej ..wszystko będzie dobrze Dla Dosieńki mocnego , zdrowego , dającego siłę snu . Niech następny dzień przyniesie same dobre wiadomości ...... Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.06.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Buziaki zostawiam dla Was wszystkich http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/183.gifhttp://www.emotka.pl/emotikony/emocje/183.gifhttp://www.emotka.pl/emotikony/emocje/183.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts