daggulka 21.06.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 przyszwendałam się pozaglądać .... dobre wieści, znaczy idzie ku dobremu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.06.2009 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 I ja przybyłam z dobrą energią i kciukami.Secamki jestem z Wami cały czas myslami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 21.06.2009 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Dziekuję wszstkim jeszcze raz - wiecej napisałem w komentarzach http://forum.muratordom.pl/post3442740.htm#3442740 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.06.2009 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Dobrze, że można szczęśliwie zamknąć ten wątek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 21.06.2009 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Grzesiu, dzięki za wieści...trzymaj się ciepło ze swoimi chłopakami Dobrze, że można szczęśliwie zamknąć ten wątek :) Ale wspierać i czekać na dobre wieści nadal będziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.06.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Grzesiu, dzięki za wieści...trzymaj się ciepło ze swoimi chłopakami Dobrze, że można szczęśliwie zamknąć ten wątek :) Ale wspierać i czekać na dobre wieści nadal będziemy No pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 22.06.2009 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Jasne będę przekazywał - strasznei bym chciał go szczęsliwie zamknąć Dzisiaj odbieram synka - będzie ropirducha w domu , zostają sami trzej faceci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.06.2009 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Dzień dobry DACIE RADĘ Ty dasz radę a Oni to w końcu Twoi Synowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.06.2009 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Jasne będę przekazywał - strasznei bym chciał go szczęsliwie zamknąć Dzisiaj odbieram synka - będzie ropirducha w domu , zostają sami trzej faceci SUPER! Będzie się działo! Kiedy wychodzi Dosia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 22.06.2009 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 SUPER! Będzie się działo! Kiedy wychodzi Dosia? Jeszcze nie wiadomo - dzisiaj dopiero będą próby wstawania z łóżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 22.06.2009 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Dzień dobry!Będzie dobrze, zobaczysz. Jak to sie mówi strach ma wielkie oczy. Pomnyśl sobie : na przeciw temu co przeszedłeś przez ostatni tydzień opieka nad Pawełkiem to naprawdę bajka.Pozdrawiam i trzymam kciuki.Ucałuj Dosię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.06.2009 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Jasne będę przekazywał - strasznei bym chciał go szczęsliwie zamknąć Dzisiaj odbieram synka - będzie ropirducha w domu , zostają sami trzej faceci Nieźle się zapowiada Ucałowania dla Dosi i chłopców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.06.2009 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 SUPER! Będzie się działo! Kiedy wychodzi Dosia? Jeszcze nie wiadomo - dzisiaj dopiero będą próby wstawania z łóżka To Ty się zajmij Chłopakami, a my będziemy Dosię podtrzymywać i wspierać, żeby jak najszybciej do Was dołączyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.06.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Przybiegłam z dużą porcją pozytywnej energii dla was Ciągle ściskam kciuki, szczególnie dzisiaj - wszystko będzie dobrze i na pewno sobie we trójkę poradzicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWA-S 22.06.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Powodzenia Grzesiu trzymam kciuki za trzech facetow domu a dla Dosi przesyłam moc energii aby jak najprędzej opuściła szpital i z wygodnego fotela mogła nadzorowac Wasze poczynania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 22.06.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Codziennie tu zaglądam i poczytuję cichutko............ Jak ja się cieszę że wszystko dobrze się skończyło!!!!!!!!!!!!!!! ufffff Pozdrawiam Was cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 22.06.2009 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Trzej Muszkieterowie ... dacie radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 22.06.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Gratuluję męskiej decyzji. Dosia na pewno będzie z Ciebie dumna, a ja wierzę, że świetnie sobie poradzisz z dziećmi. Oczywiście trzymam kciuki i gorąco pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.06.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Dziekuję wszstkim jeszcze raz - wiecej napisałem w komentarzach http://forum.muratordom.pl/post3442740.htm#3442740 Grzegorz.. napisałeś bardzo ważne słowa w swoich komentarzach My jesteśmy dosłownie 'za minutę dwunasta' z porodem, może zacząć się w każdej chwili. Przyznam się, że trochę przestraszyła mnie wasza historia. Od samego początku trzymam kciuki za Dosie i malucha. Cieszę się, że jest coraz lepiej i już wkrótce będziecie wszyscy razem. pozdrawiam maksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.06.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Maksiu bedzie dobrze, choc wiem że takie historie zaszczepiają ziarnko niepewności i strachu.Czyli trzeba trzymac kciuki za Agnieszkę i wisyłac i do Was dobre fluidy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts