Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POMOC DLA DOSI!!!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 295
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Maksiu, nawet nie waż się myśleć o czymś takim!!!!! Secam ma rację - to był po prostu wredny, paskudny pech!!!!!

Lekarze mówią że taki przypadek zdarza się na ogół najwyżej raz w karierze dobrego praktykującego ginekologa ...... więc prościej będzie trafić w totolotka niż w to że spotka Was coś takiego. Na parodówce tego samego dnia odbyło się mnóstwo udanych porodów - a codziennie wypisywane są mamusie z dziećmi z uśmiechami na twarzach.

mi tu proszę bez czarnowidztwa :evil:

Maksiu - dobrze bedzie.

Grzegorz dobrze mówi - jeden na milion.

Całusy dla Dosi, jakby trzeba za podpóręk robić - zgłaszam sie na ochotnika - raz dwa stanie na nóżkach :D

Nie odzywałam się, ale śledziłam pilnie i fluidy słałam intensywnie.

Maksiu, rozejrzyj się dzisiaj idjąc/jadąc ulicą. Popatrz na te wszystkie mamy z dziećmi w różnym wieku - chudsze, grubsze, młodsze, starsze, uśmiechnięte i zmartwione - im sie udało, to czemu Wam ma się nie udać? (Ja tak zawsze odpiwiadałam, kiedy ktoś sie mnie pytał, czy sie porodu nie boję.)

Muszę chyba jednak coś wyjaśnić... bo odnoszę wrażenie że doszło do nadinterpretacji tego co napisałem...

napisałem tylko, że historia Dosi mnie trochę mnie przestraszyła, tylko tyle

nie siedzę i nie rozpaczam na temat tego co będzie, jestem z definicji optymistą i tak też podchodzę do tego mnie otacza i spotyka, nawet jeśli się potknę i złamie nogę, to tylko dla tego aby coś zyskać, a nie stracić.

Wierze, że wszystko będzie dobrze, powiem więcej.. jestem o tym przekonany.

Dziękuje wszystkim za miłe słowa, dowodzące tego że jesteście fajnymi ludźmi.

pozdrawiam

maksiu

Grzesiu maluszkiem zajęty po pachy, ale zdążył taaaakie cudo wleić w swoich komentarzach.

Dla tych, którzy tam nie zerknęli:

Jesteśmy w domku :D:D:D

http://www.albumik.pl/albumy/secam/fasolka/4536733456977.jpg

:D:D:D

o w mordę - mówiłam,ze cały tatuś :D

cudo :D

Kurka wodna Maksiu! :o :roll: :lol:

A ja znowu nic nie wiedziałam :wink:

Trzymam kciuki, gratuluję i czekam na wieści o szczęśliwym rozwiązaniu. Może też synek będzie? :lol:

No widzisz Aniu, odkąd przestałem bywać w Koszalin City, jakoś tak mało się kontaktujemy :D :D

No raczej synka nie będzie... wg wszelkich znaków na ziemi i niebie podobno ma być druga córka :D jak dla mnie żadna różnica...

Agnieszka dziś pojechała na badania do szpitala i już tam została, jak to powiedział lekarz 'profilaktycznie'. Jak na razie nic nie wskazuje aby miała rodzić, ale kto wie.. może się to zmieni :D

pozdrawiam

m.

No właśnie! A dlaczego przestałeś bywać? :roll: :wink:

Oooo, to zaciskam kciuki i puszczę dopiero jak dasz znać, ze córuś nr 2 już na świecie :lol:

PS. no i jak to jest, że niektórym Bozia daje tyle córek a mi nic? :o :roll: :roll: :roll: :wink:

przestałem pracować w tej firmie, gdzie musiałem jeździć regularnie do Koszalina :D ot cały sekret

A co do córek.. no cóż.. można pytanie odwrócić... jak to jest że niektórzy mają samych chłopaków.... a ja nic :D :D :D

m.