braza 22.06.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Maksiu, nawet nie waż się myśleć o czymś takim!!!!! Secam ma rację - to był po prostu wredny, paskudny pech!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 22.06.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Maksiu, nawet nie waż się myśleć o czymś takim!!!!! Secam ma rację - to był po prostu wredny, paskudny pech!!!!! Lekarze mówią że taki przypadek zdarza się na ogół najwyżej raz w karierze dobrego praktykującego ginekologa ...... więc prościej będzie trafić w totolotka niż w to że spotka Was coś takiego. Na parodówce tego samego dnia odbyło się mnóstwo udanych porodów - a codziennie wypisywane są mamusie z dziećmi z uśmiechami na twarzach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.06.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 mi tu proszę bez czarnowidztwa Maksiu - dobrze bedzie. Grzegorz dobrze mówi - jeden na milion. Całusy dla Dosi, jakby trzeba za podpóręk robić - zgłaszam sie na ochotnika - raz dwa stanie na nóżkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 22.06.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Secam, mam nadzieje, ze najgorsze za wami, a najlepsze dopiero przed wami.... Zycze zebyscie jak najszybciej byli juz wszyscy , zdrowi, w domu - razem...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWA-S 22.06.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Maksiu bedzie dobrze,ale daj znać jak sie zacznie ,złapiemy sie rączki ,kciuki bedziemy trzymac,fluidy i super energię słać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.06.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Nie odzywałam się, ale śledziłam pilnie i fluidy słałam intensywnie.Maksiu, rozejrzyj się dzisiaj idjąc/jadąc ulicą. Popatrz na te wszystkie mamy z dziećmi w różnym wieku - chudsze, grubsze, młodsze, starsze, uśmiechnięte i zmartwione - im sie udało, to czemu Wam ma się nie udać? (Ja tak zawsze odpiwiadałam, kiedy ktoś sie mnie pytał, czy sie porodu nie boję.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.06.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Muszę chyba jednak coś wyjaśnić... bo odnoszę wrażenie że doszło do nadinterpretacji tego co napisałem... napisałem tylko, że historia Dosi mnie trochę mnie przestraszyła, tylko tyle nie siedzę i nie rozpaczam na temat tego co będzie, jestem z definicji optymistą i tak też podchodzę do tego mnie otacza i spotyka, nawet jeśli się potknę i złamie nogę, to tylko dla tego aby coś zyskać, a nie stracić. Wierze, że wszystko będzie dobrze, powiem więcej.. jestem o tym przekonany. Dziękuje wszystkim za miłe słowa, dowodzące tego że jesteście fajnymi ludźmi. pozdrawiammaksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 23.06.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Secam jak tam pierwsza noc maluszka w domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.06.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Secam, ma pewnie teraz pełne ręce roboty i nie ma czasu na FM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.06.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Dobre fluidy nadal wysyłam. Maksiu nie zapomnij się pochwalić jak zostaniesz tatusiem po raz drugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 23.06.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Grzesiu maluszkiem zajęty po pachy, ale zdążył taaaakie cudo wleić w swoich komentarzach. Dla tych, którzy tam nie zerknęli: Jesteśmy w domku :D:D http://www.albumik.pl/albumy/secam/fasolka/4536733456977.jpg :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.06.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Grzesiu maluszkiem zajęty po pachy, ale zdążył taaaakie cudo wleić w swoich komentarzach. Dla tych, którzy tam nie zerknęli: Jesteśmy w domku :D:D http://www.albumik.pl/albumy/secam/fasolka/4536733456977.jpg :D:D o w mordę - mówiłam,ze cały tatuś cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 23.06.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Serdecznie witamy i pozdrawiamy nowego forumowicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWA-S 23.06.2009 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Cudny ten nasz najmłodszy forumowicz,a Tata sama miłość w oczach jak patrzy na swoją pociechę.Patrząc na Was obdarzyłam Was usmiechem od ucha do ucha.Sprawujcie sie dobrze w domu,bałaganu nie naróbcie, bo ja wiem jak to dom wyglada jak chłopy same się rządzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 23.06.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Kurka wodna Maksiu! A ja znowu nic nie wiedziałam Trzymam kciuki, gratuluję i czekam na wieści o szczęśliwym rozwiązaniu. Może też synek będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.06.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Ale nam przystojniak rośnie Secam - buziaki dla Ciebie i Twoich facecików i moc uścisków dla Dosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.06.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Kurka wodna Maksiu! A ja znowu nic nie wiedziałam Trzymam kciuki, gratuluję i czekam na wieści o szczęśliwym rozwiązaniu. Może też synek będzie? No widzisz Aniu, odkąd przestałem bywać w Koszalin City, jakoś tak mało się kontaktujemy :D No raczej synka nie będzie... wg wszelkich znaków na ziemi i niebie podobno ma być druga córka jak dla mnie żadna różnica... Agnieszka dziś pojechała na badania do szpitala i już tam została, jak to powiedział lekarz 'profilaktycznie'. Jak na razie nic nie wskazuje aby miała rodzić, ale kto wie.. może się to zmieni pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 23.06.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 No właśnie! A dlaczego przestałeś bywać? Oooo, to zaciskam kciuki i puszczę dopiero jak dasz znać, ze córuś nr 2 już na świecie PS. no i jak to jest, że niektórym Bozia daje tyle córek a mi nic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.06.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 No właśnie! A dlaczego przestałeś bywać? Oooo, to zaciskam kciuki i puszczę dopiero jak dasz znać, ze córuś nr 2 już na świecie PS. no i jak to jest, że niektórym Bozia daje tyle córek a mi nic? przestałem pracować w tej firmie, gdzie musiałem jeździć regularnie do Koszalina ot cały sekret A co do córek.. no cóż.. można pytanie odwrócić... jak to jest że niektórzy mają samych chłopaków.... a ja nic :D m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWA-S 23.06.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 No to łapiemy sie za kciuki i za Agnieszkę,niech sobie dobrze radzi i rodzi i tak dla wzmocnienia spory łyk energii poszłooooooooo!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts