DPS 24.06.2009 04:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Na pewno wszystko dobrze będzie, kciuki trzymamy za Agnieszkę cały czas. I Dosia - za jak najszybszy powrót do domu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.06.2009 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Do pozdrowień i trzymaczokciukowców dołączam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bramer 24.06.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 ...i trzymaczokciukowców... ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 24.06.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Secam został super podwójnym tatą, więc teraz juz tylko super zdrowej podwójnej mamy brakuje Całuje Was gorąco Wszystko zmierza szybciutko ku dobremu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.06.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 No to łapiemy sie za kciuki i za Agnieszkę,niech sobie dobrze radzi i rodzi i tak dla wzmocnienia spory łyk energii poszłooooooooo!!!!!!!! i ja też............ fiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.06.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Kciuki zaciskam, ale wiem że z Dosią coraz lepiej.Ale w końcu nie mogło być inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.06.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 No właśnie! A dlaczego przestałeś bywać? Oooo, to zaciskam kciuki i puszczę dopiero jak dasz znać, ze córuś nr 2 już na świecie PS. no i jak to jest, że niektórym Bozia daje tyle córek a mi nic? przestałem pracować w tej firmie, gdzie musiałem jeździć regularnie do Koszalina ot cały sekret A co do córek.. no cóż.. można pytanie odwrócić... jak to jest że niektórzy mają samych chłopaków.... a ja nic :D m. Ja mam trzy córki, ale to pikuś - znajomy sąsiadki zawziął się, że musi mieć syna i dopiero po siódmej córce się poddał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 26.06.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Pragnę przekazać ciepluśkie pozdrowienia dla Secamowej rodziny i życzyć, by nigdy 1 pln nie była już potrzebna.. w celu wiadomym. No..chyba, że za czas jakiś przy odwiedzinach córeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonetka 26.06.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Tatuś z Piotrusiem bardzo podobni Pozdrawiam ślicznie i czekam na Wasze zdjęcie całą rodziną RAZEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwiazdeczka66 27.06.2009 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 kochani, z powodów własnej niemocy, z którą prawie się uporałam, nie było mnie jakiś czas na forum, dużo się tu pozmieniało,głowa do góry, wiara czyni cuda, wierzę mocno, ze Dosia i Tomek uporają się ze swoją niemocą, w tym wypadku, nadzieja nie umiera nigdy, całuski, trochę chorusie i słabiutkie ale dojdą,do celu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 29.06.2009 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Tatuś z Piotrusiem bardzo podobni Pozdrawiam ślicznie i czekam na Wasze zdjęcie całą rodziną RAZEM Tatuś z Pawełkiem... Piotruś (starszy) cały do mamy podobny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.06.2009 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Dosia ma dzisiaj wyjść ze szpitala, czy już ktoś coś wie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 29.06.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Dzisiaj wróciła do domu już Dorotka i dzisiaj Imieniny naszych Synków Piotra i Pawła. Chyba nie ma lepszego dnia i lepszych wiadomości. Dziękuję jeszcze raz wszystkim za słowa otuchy i wsparcie które od Was przez te wszystkie dni dostałem. Mam nadzieję że kolejne dni będą już tylko coraz lepsze. p.s. Dorotka jest jeszcze słaba i nie nadaje się do zdjęcia wiec będzie tatuś z synkiem http://www.albumik.pl/albumy/secam/fasolka/4548703117921.jpg Zapraszam do moich komentarzy, tam jak tylko znajdę wolną chwilę będę pisał co u nas słychać. >>secam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.06.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 ślicznie Bardzo się cieszę, że juz rodzinka w komplecie , wewłasnym domku.Dorotka niech odpoczywa, bedzie potrzabne jej dużo sił... najlepsze życzenia dla Chłopaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 29.06.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Dziekuję w imieniu chłopaków Sił trzeba dużo - ale się pozbieramy przynajmniej juz do szpitala jezdzić nie muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 29.06.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Secam, cieszę się bardzo, że już jesteście wszyscy w domu. Najlepsze życzenia dla twoich chłopaków: żeby ich buźki zawsze były radosne, żeby mieli wielu przyjaciół i zawsze mogli liczyć na kochających rodziców. A dla Dosi: wiadomo: zdrowia, zdrowia, zdrowia! P.S. Moje chłopaki też mają dzisiaj imieniny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 29.06.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Grzesiu, dla Dosi przesyłam życzenia duuużo zdrówka, niech pomału wraca do sił ku uciesze Ciebie i Synków. A Piotrusiowi i Pawełkowi życzę samych uśmiechów i wielu wspaniałych prezentów w dniu ich święta. Cieszę sie że już jesteście razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 29.06.2009 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 No i tu też się porobiło Całe szczęście, ze wszystko dobrze się skończyło i rodzinka jest już razem Życzę Wam spokoju i szczęścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 29.06.2009 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Piękne zdjęcie. Dobrze, że wszystko skończyło się szczęśliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 29.06.2009 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Chłopcom w Dniu Imienin samych pięknych dni życzę, a Rodzicom gratuluję ! Piękna rodzinka znowu razem . I żyli długo i szczęśliwie... bajki coś w sobie mają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts