Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POMOC DLA DOSI!!!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 295
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No właśnie! A dlaczego przestałeś bywać? :roll: :wink:

Oooo, to zaciskam kciuki i puszczę dopiero jak dasz znać, ze córuś nr 2 już na świecie :lol:

PS. no i jak to jest, że niektórym Bozia daje tyle córek a mi nic? :o :roll: :roll: :roll: :wink:

przestałem pracować w tej firmie, gdzie musiałem jeździć regularnie do Koszalina :D ot cały sekret

A co do córek.. no cóż.. można pytanie odwrócić... jak to jest że niektórzy mają samych chłopaków.... a ja nic :D :D :D

m.

Ja mam trzy córki, ale to pikuś - znajomy sąsiadki zawziął się, że musi mieć syna i dopiero po siódmej córce się poddał.

kochani, z powodów własnej niemocy, z którą prawie się uporałam, nie było mnie jakiś czas na forum, dużo się tu pozmieniało,głowa do góry, wiara czyni cuda, wierzę mocno, ze Dosia i Tomek uporają się ze swoją niemocą, w tym wypadku, nadzieja nie umiera nigdy, całuski, trochę chorusie i słabiutkie ale dojdą,do celu. :oops:

Dzisiaj wróciła do domu już Dorotka i dzisiaj Imieniny naszych Synków Piotra i Pawła.

Chyba nie ma lepszego dnia i lepszych wiadomości.

Dziękuję jeszcze raz wszystkim za słowa otuchy i wsparcie które od Was przez te wszystkie dni dostałem. Mam nadzieję że kolejne dni będą już tylko coraz lepsze.

p.s. Dorotka jest jeszcze słaba i nie nadaje się do zdjęcia wiec będzie tatuś z synkiem

http://www.albumik.pl/albumy/secam/fasolka/4548703117921.jpg

Zapraszam do moich komentarzy, tam jak tylko znajdę wolną chwilę będę pisał co u nas słychać. >>secam

Secam, cieszę się bardzo, że już jesteście wszyscy w domu. Najlepsze życzenia dla twoich chłopaków: żeby ich buźki zawsze były radosne, żeby mieli wielu przyjaciół i zawsze mogli liczyć na kochających rodziców.

A dla Dosi: wiadomo: zdrowia, zdrowia, zdrowia!

P.S. Moje chłopaki też mają dzisiaj imieniny :)