Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POMOC DLA DOSI!!!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 295
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dziekuję Wam za te wspaniałe słowa - cieszę się razem z Wami, a najbardziej z tego że mam ich wszystkich w komplecie.

Dosia znalazła kilka dni temu ten wątek "specjalnie dla niej", po przeczytaniu kawałka pierwszej strony wymiękła emocjonalnie i nie dała rady czytać dalej...... ale napisała parę słów w naszych komentarzach - pozwolę sobie zacytować

bardzo dziękuję za tak miłe i ciepłe słowa od wszystkich :)

pomału dochodzę do siebie, wciąż przeżywam szok w związku z tym co się stało, sama w to wszystko uwierzyć mi trudno, odczuwam teraz "kocioł" uczuć, zaczynam sama siebie obwiniać za to wszystko choć wiem, że nie miałam wpływu na to co się działo....

jest mi bardzo miło, że tak wielu WAS było z Grzesiem w tak ciężkiej chwili, jestem WAM za to wdzięczna...

wiem, że jeszcze przede mną długa droga, jeszcze jedna operacja i chciałabym zapomnieć o tym wszystkim tyle, że nie wiem czy się da...

jeszcze raz DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA WSPARCIE !!!

Teraz po walce z "ciałem" musimy naprawić duszę ;) ale to juz chyba dużo prostrza robota :) .

p.s. Zdjecia moich fotogenicznych synków oczywiście będę wklejał - a co - nie odmówię sobie :D:D:D ;)

Biję sie w klatę z piersiami i bardzo przeraszam Pawełka za zmianę płci i Szanownych rodzicow.Tyle się tu urodziło że piszac pomyliłam Pawęłka -Sekama z córeczka Maksia :oops: :oops: :oops: Ups chyba znowu czegos nie poplatałam

Nie ma za co :) tyle mamy dzidków na forum że sam sie mylę ;) dopiero jak go przewijam to przypominam sobie że to facecik :D:D .

Biję sie w klatę z piersiami i bardzo przeraszam Pawełka za zmianę płci i Szanownych rodzicow.Tyle się tu urodziło że piszac pomyliłam Pawęłka -Sekama z córeczka Maksia :oops: :oops: :oops: Ups chyba znowu czegos nie poplatałam

Nie ma za co :) tyle mamy dzidków na forum że sam sie mylę ;) dopiero jak go przewijam to przypominam sobie że to facecik :D:D .

E przyznaj się poprostu chciałes córcie i dopoki nie odpakujesz marzysz sobie :wink: :)

Ale prześliczne zdjęcia!

A Pawełek jaki już silny! :o :o

Męskie wychowanie jak widać mu służy :lol: :lol: :lol: :lol:

Bardzo, bardzo się cieszę, że jesteście już wszyscy razem :lol: Chorobom duszy też szybciutko dacie radę, nie będzie na nie czasu przy dwóch cudnych synkach :lol:

ja tak chciałem o tą naprawę duszy...zapytać :roll:

secam!

że ciało, to owszem, zrozumiem...

musimy Dosię wspierać wciąż i dodawać otuchy...

taka fajna MAMA!!!

ale, co Wy chcecie w duszach Swych naprawiać?

:roll: :roll: :roll:

toć, dusze Wasze są najszczęśliwsze na świecie

jesteście wspaniałą Rodziną!!!

Wy macie to lajf, a my patrzymy sobie na Wasze Szczęścia i...

cieszymy się razem z Wami!!!

bo nie ma wspanialszego widoku niż NASZE DZIECI!!!

takie słodkie....

pozdrawiamy Was!

P.S.

całuj stópki, kurde całuj...!!!

nim wyrosną...

:D :D :D

E przyznaj się poprostu chciałes córcie i dopoki nie odpakujesz marzysz sobie :wink: :)

Wszystko przez Ciebie, bo się zamienić nie chciałaś ;)

Męskie wychowanie jak widać mu służy :lol: :lol: :lol: :lol:

Muszę być szczery i przyznać ...... męskie wychowanie to lipa :(

Nie ma to jednak jak mama :roll:

Dzidzia nam nieregularnie jadała , budził się co godzinę i marudził.

Dosia poobserwowała, pomyślała, poczytała i wyjęła stary rożek .... dzidzia została zawinięta i nagle stało się inne dziecko :o śpi 3 godziny je regularnie - jednak co matka to matka

http://www.albumik.pl/albumy/secam/fasolka/4600830413918.jpg

P.S> zaczynamy cieszyć się pierwszymi spontanicznymi uśmiechami gdy dzidzia nas poznaje :D

Ja to bym się zamieniła, ale S nie pozwala 8)

Słodko sobie śpi, widocznie potrzebuje ciepełka. A jak już pokapuje że jesteście cały czas z nim to już bedzie super. Naszej Nastce też troszkę zeszło. To jest podobno lęk separacyjny, często mają dzieci po cc.

Secam jesteś dzielny i napewno meskie wychowanie się sprawdziło :)

trzymam kciuki za doske i za malego moj juz ma dwa latka i jest najkochanszy na swiecie wasza rodzinka tez musi byc dzielna zycie to nie bajka ale latwiejsze moglo by byc pozdrawiam i szkoda ze nie moglem oddac krwi dla doski ale zrobie to za dwa tygodnie poprostu oddam a komus sie przyda