Anna Wiśniewska 15.06.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Ja tam wiem jedno - Pawełki to super chłopaki! Śliczne, mądre, silne jak dęby, a mamy Pawełków to dzielne kobitki i NIC ich nie jest w stanie powalić!Dosia też szybko dojdzie do formy, baaardzo w to wierzę! Trzymam kciuki za pomyślną operację i jak najszybszy powrót Dosi do domu, do synka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mama Asi 15.06.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Panie Grzegorzu proszę być dobrej mysli , to Forumowe towarzystwo to ma taka moc , że na nich nie ma silnych - będzie dobrze Maluszek jest cudowny i napewno czuwa nad swoją mamusią . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 15.06.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 TRZYMAMY KCIUKI Redakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 15.06.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Secam i ja trzymam kciuki za Dosię, musi być dobrze! Pawełek śliczny, do zacałowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWA_ 15.06.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Tylko dobre myśli niech Was otaczają!!! Będzie dobrze, bo inaczej być nie może...Myślami jestem z Wami...Ewa_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonetka 15.06.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Sekam bardzo mi przykro :( Musisz mieć przede wszytkim nadzieję że wszystko będzie dobrze. Twoja żona ma wolę walki nie tylko dla siebie ale przede wszystkim dla Ciebie i Maluszka . Pawełek jest cudowny ( coś powiedziałam po cichu .....ja na zimne dmucham ...nie jestem zabobonna ale przezornego ..itd ) Ja Pawełkowi do wózeczka czy nosidełka przyczepiłabym czerwoną wstażeczkę ( kiedyś był taki przesąd że nie nalezy się zachwycać bo maluszka będzie bolał brzuszek ( kolka ) ...zapytajecie Wasze Mamy czy Babcie czy tak nie było ?.... Modlę się .......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.06.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 I tu napiszę... Secam, najważniejsze, że wszystko się dobrze skończy. Ja też byłam operowana przez kilka godzin, dostałam wiele jednostek krwi, a mój mąż na sali poporodowej tulił małego synka. Teraz synek jest jak dąb, a ja po kilku latach urodziłam jeszcze córę. Uściski dla Dzielnej Dosi, Pawełka i Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.06.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Będzie dobrze, będzie dobrze ... porozsyłałam gdzie się dało ... niestety nie mogę sama oddać Ale na pewno wszystko będzie dobrze, musi być. Dosia ma Ciebie i ślicznego Niunia :) Nie da się tak łatwo- zobaczysz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.06.2009 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 I ja też tutaj dołączę ... będzie okey, bo tak po prostu musi być!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 15.06.2009 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Będziemy sie modlić za Dorotkę .Dorotka napewno walczy dla Was . bądzmy dobrej nadziei . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 16.06.2009 05:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 pozytywną energię wysyłamy będzie dobrze an-budy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.06.2009 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Jak u Tomka pisałam - musi być dobrze, myślę cały czas, na pewno Dosia walczy bardzo mocno, uda się. Będzie dobrze, na bank. Dosiu, mnóstwo dobrej energii dla Ciebie wysyłam, operacja musi pójść bezproblemowo. Pawełek taki słodki, taki maleńki.... Będzie miał swoją Mamę już niedługo dla siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 16.06.2009 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Będzie dobrze. Pawełek jest sliczny. Jestem myślami i gdy tylko mogę modlitwą żeby operacja przeszła szybko i pomyślnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 16.06.2009 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Dosia lezy w Klinice Ginekologii i Położnictwa ul. Chałubińskiego 3, Wrocław, jeszcze rano mozna oddac krew dla Niej dla Doroty Pal. Malka dobrze pisze ze mozna w kazdym miescie tylko trzeba zaznaczyć dla kogo i gdzie ta krew.... Witam wpadłem na moment bo zauważyłem że wkradł się mały błąd Dosia jest na Klinice Anastezjologii i Intensywnej Terapii przy ul. Chałubińskiego 1A - oddając krew można podać ten adres placówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 16.06.2009 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 I ja dorzucam garść energii do forumowego kosza dla Doroty, przy takim wsparciu musi pójść dobrze, zdrówko i siły szybko wrócą, bo pewnie ten przesłodki synek już się rozgląda za swoją mamusią . aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 16.06.2009 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Dosia - wszystko będzie dobrze bo my modlimy się o zdrowie dla Ciebie i szybki powrót do opieki nad slicznym syneczkiem, Zobaczysz będzie dobrze tylko odrobinę cierpliowści, dla małżonka i rodziny dużo wytrwałości i samych dobrych wiadomości. Ucałujcie małego od mnie i sercem jestem z Wami, jako matka dwójki dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 16.06.2009 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Wspieram Was modlitwą. Dorotka na pewno wie, że musi walczyć dla Was, szczególnie dla cudownego Pawełka. Trzymajcie się dzielnie! Jestem z Wami!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 16.06.2009 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 No cecam synek PIERWSZA KLASA, silne "chłopisko". Niech Bozia Wam błogosławi i pomoże w trudnych chwilach. Modlimy się o to, aby Dorota szybko wróciła do zdrowia i mogła razem z Tobą cieszyć się dzieciątkiem. Wytrzymaj, dasz radę. Moc siły i dobrej energii posyłam całej Trójce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 16.06.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 ja także chciałam napisać, że wiele osób ciepło myśli o młodej mamie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.06.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Jako członek forumowej rodziny wierzę, że szybko Dosia dojdzie do zdrowia i przytuli Pawełka. Syna masz Secam na schwał, kawał chłopa. Wierzę w siłę naszych modlitw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts