Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POMOC DLA DOSI!!!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 295
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kochani,

daję znać w imieniu Secamów bo wiem, że wszyscy na to czekacie.

Rozmawiałam przed chwilą z Grzesiem. Operacja właśnie się skończyła. Dorotka jeszcze nie jest wybudzona i Grześ się z nią nie widział ale...

1. przed operacją jej stan był stabilny i lepszy niż wczoraj

2. w czasie operacji stwierdzono, że sytuacja się stabilizuje i krwawienie jest zatamowane.

Mamy wszyscy nadzieję, że teraz już z godziny na godzinę będzie już tylko lepiej. Przesyłajcie dalej swoją dobrą energię i modlitwy w kierunku Dosi. Jest jej to teraz bardzo potrzebne.

Ślę duuużo pozytywnej energii!

Musi być dobrze! :D

Aga J.G, acca5, Honzka pamiętacie jak doradzałyśmy Dosi aby jednak zdecydowała się na drugie dziecko? Dosia miała wątpliwości...

...w takim razie poruszę jeszcze jedna sprawę która spędza mi sen z powiek - nie wiem czy się zdecydować na drugie dziecko no wiecie czy dam radę z ciążą i porodem (mam już 33 lata ) i te wszystkie problemy później, Piotruś to już w sumie odchowane dziecko (idzie do I klasy w tym roku) i już sama nie wiem , z jednej strony chcę a z drugiej się boję...

Ślę duuużo pozytywnej energii!

Musi być dobrze! :D

Aga J.G, acca5, Honzka pamiętacie jak doradzałyśmy Dosi aby jednak zdecydowała się na drugie dziecko? Dosia miała wątpliwości...

...w takim razie poruszę jeszcze jedna sprawę która spędza mi sen z powiek - nie wiem czy się zdecydować na drugie dziecko no wiecie czy dam radę z ciążą i porodem (mam już 33 lata ) i te wszystkie problemy później, Piotruś to już w sumie odchowane dziecko (idzie do I klasy w tym roku) i już sama nie wiem , z jednej strony chcę a z drugiej się boję...

33 lata, toż to żaden wiek na urodzenie dziecka :wink: Naprawdę nie ma to wpływu na przebieg porodu, kłopoty może mieć i młoda i starsza rodząca :-?

Doradzałam, bo sama zdecydowałam się na trzecie dziecię urodziłam w kwietniu a w lipcu kończę 35 lat. Też miałam wątpliwości podobne jak Dosia bo moje laski jeszcze starsze 10 i 15 lat. Chyba nie musze się czuć winna że doradzałam ciąże a nie wprost przeciwnie.

Znam młode silne dziewczyny, których ciąze i porody skończyły się nie fajnie.

Znam też kobitki koło 40, które urodziły zdrowe maluch a ciąże przechodziły ksiązkowo, poród raz, dwa, trzy. Uważam że nei ma reguły.

Pomimo że w tej ciązy też dużo przeszłam, poród zakończył się cc to nigdy nikomu nie odradzę posiadania dziecka, bo uśmiech mojej najmłodszej córci wynagradza mi wszystkie trudy.

I mam nadzieję że jak Dosia wydobrzeje nie będzie żałowała, że ma Piotrusia. pomimo całego trudu, który teraz przechodzi.

Bardzo się ciesze z dobrych wieści i trzymam kciuki za pomyslne wybudzenie.

Grzesiu trzymaj się.