braza 17.06.2009 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Trochę mi ulżyło, zupełnie odetchnę, jak już Secam powie głośno i wyraźnie, że z Dosią jest ok!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.06.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Też za to trzymam mocno kciuki... będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.06.2009 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 ...Chyba nie musze się czuć winna że doradzałam ciąże a nie wprost przeciwnie... Chyba źle mnie zrozumiałaś, nie miałam nic złego na myśli....sama też doradzałam i zachęcałam Decyzja nie zależała od nas A porody..hmmm... niestety bywa różnie Jeszcze mi po porodzie mózg nie funkcjonuje za dobrze Cieszę się że źle zrozumiałam Dosiu trzymaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWA-S 17.06.2009 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Dzięki Bogu co za wspaniałe wiadomości ,powodzenia szybko wracaj do zdrowia Dorotko bedziemy razem z Wami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.06.2009 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 To wielka ulga. Jestem PEWNA, że wszystko się skończy szczęśliwie i razem przytulicie Maluszka już wkrótce w domu. Ślę dobreeeeeeeeeeeeeeeee fluidy :) I czekam na wieści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 17.06.2009 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Kochani, daję znać w imieniu Secamów bo wiem, że wszyscy na to czekacie. Rozmawiałam przed chwilą z Grzesiem. Operacja właśnie się skończyła. Dorotka jeszcze nie jest wybudzona i Grześ się z nią nie widział ale... 1. przed operacją jej stan był stabilny i lepszy niż wczoraj 2. w czasie operacji stwierdzono, że sytuacja się stabilizuje i krwawienie jest zatamowane. Mamy wszyscy nadzieję, że teraz już z godziny na godzinę będzie już tylko lepiej. Przesyłajcie dalej swoją dobrą energię i modlitwy w kierunku Dosi. Jest jej to teraz bardzo potrzebne. Dziekuje Adze za przekazanie info bo ja miedzy szpitalami latam i dopiero teraz mam możliwość. Tak jak Aga napisała operacja się udała, krwawienie zostało zatamowane - (czyli najważniejszy czynnik zagrażający życiu) i nie ma nowych ognisk, wszystkie opatrunki wyjęte. Ma być wybudzana jutro więc wtedy będziemy wiedzieć więcej. Jeszcze raz dziękuję za krew - wiem już o 73 jednostkach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.06.2009 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 No to lecę zmienić dane na pewnym portalu :) O jesoooo jak się cieszę :) Pisz koniecznie jutro i pocałuj Dorotkę i Pawełka ode mnie .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 17.06.2009 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Na pewno napiszę, na razie może informacje są zdawkowe bo sami lekarze w tak ciężkich stanach nie chcą za bardzo mówić. Doskę oczywiście usciskam ale nie będę jeszcze mówił o tym wszystkim co się wydarzyło i jak nam pomagacie - bo może być to dla niej na razie za duże wzruszenie, muszę jej dozować emocje - zrobię jej szok forumowy dopiero w domu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.06.2009 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Bardzo dobrze, nic jej nie mów :) A jak czuje się Pawełek ? Czy wszystko ok ? Czy je i śpi jak Pan Bóg przykazał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 17.06.2009 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Bardzo dobrze, nic jej nie mów :) A jak czuje się Pawełek ? Czy wszystko ok ? Czy je i śpi jak Pan Bóg przykazał ? Jak wiadomo jak jest dobrze to dobrze a jak się wali to się wali więc Pawełek dzisiaj nie wyszedł bo dostał żółtaczki i mała infekcję gardła, musi zostać w szpitalu, ale cały szpital zna sytuację i jest pod dobrą opieką , lekarze mówią że taka infeksja to standard i nic mu nie będzie. Muszę wytrzymać kilka dni żeby i jego przytulać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.06.2009 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 żółtaczka u niemowlaczka - rzecz normalna ... ja też liczyłam bilirubine z dnia na dzień ... miałam cesarkę i leżałam dłużej , więc razem z córą wyszłyśmy w tym samym czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 17.06.2009 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Secam-żółtaczka u noworodka nic strasznego ,szybko minie i Pawełek będzie gotowy do wyjścia ,a z tego co piszesz wyzej u Dosi też coraz lepiej z czego wynika że wielkimi krokami idzie ku dobremu-czego Wam z całego serca życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.06.2009 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 To sa BARDZO DOBRE wieści! Secam, na pewno, mówię Ci, że na pewno Dosia będzie w domu zdrowa i radosna, już niedługo, w sam raz Pawełek maleńki z Nią wyjdzie. Modlę się cały czas, kciuki trzymam i dobre mysli ślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 17.06.2009 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Grzesiu, bardzo się cieszę że operacja się udała, teraz to już z górki...Dosia wie że musi szybko wyzdrowieć, przecież Pawełek na Nią czeka, i Ty....i cała Rodzina... będzie dobrze.... ani się obejrzysz a będziesz ich miał w domku całych i zdrowych pozdrawiam cieplutko, trzymaj się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.06.2009 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Bardzo dobrze, nic jej nie mów :) A jak czuje się Pawełek ? Czy wszystko ok ? Czy je i śpi jak Pan Bóg przykazał ? Jak wiadomo jak jest dobrze to dobrze a jak się wali to się wali więc Pawełek dzisiaj nie wyszedł bo dostał żółtaczki i mała infekcję gardła, musi zostać w szpitalu, ale cały szpital zna sytuację i jest pod dobrą opieką , lekarze mówią że taka infeksja to standard i nic mu nie będzie. Muszę wytrzymać kilka dni żeby i jego przytulać . Wytrzymasz. A ja wytrzymuję razem z Tobą, dobra ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.06.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Grzesiu dużo zdrówka dla Pawełka, zółtaczka to norma i napewno szybko minie a wtedy bedziesz miał już synka przy sobie.Pozytywne fluidy wysyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 17.06.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Dziś cały dzień myślałam o Dosi, był problem z internetem, ale teraz czytam, że wszystko będzie dobrze i bardzo się cieszę.Ciepłe myśli wysyłam Wam wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 17.06.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Byłam myślami z Wami przez cały dzień. Gdy tylko mogłam modliłam się Was, (koleżanka dziwnie na mnie patrzyła ) Pawełkowi nic nie będzie. Kochany jest. Może czeka na mamusię??? Trzymam dalej kciuki. Będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 17.06.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Ogromnie się cieszę z takich wiadomości! Powtórzę za poprzedniczkami - żółtaczka rzecz normalna i nie ma się co nią przejmować, moje dwa szkraby też żółte ze szpitala wychodziły Świetne wiadomości o Dosi! Trzymajcie się wszyscy! To już się szybko skończy i niedługo będziecie razem w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 17.06.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Ciągle myślimy o Dorotce i przesyłamy jej pozytywną energie .cieszymy się z dobrych wiesci . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts