Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POMOC DLA DOSI!!!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 295
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

...Chyba nie musze się czuć winna że doradzałam ciąże a nie wprost przeciwnie...

Chyba źle mnie zrozumiałaś, nie miałam nic złego na myśli....sama też doradzałam i zachęcałam :wink: Decyzja nie zależała od nas :wink:

A porody..hmmm... niestety bywa różnie :(

Jeszcze mi po porodzie mózg nie funkcjonuje za dobrze :wink: :)

Cieszę się że źle zrozumiałam :)

Dosiu trzymaj się

Kochani,

daję znać w imieniu Secamów bo wiem, że wszyscy na to czekacie.

Rozmawiałam przed chwilą z Grzesiem. Operacja właśnie się skończyła. Dorotka jeszcze nie jest wybudzona i Grześ się z nią nie widział ale...

1. przed operacją jej stan był stabilny i lepszy niż wczoraj

2. w czasie operacji stwierdzono, że sytuacja się stabilizuje i krwawienie jest zatamowane.

Mamy wszyscy nadzieję, że teraz już z godziny na godzinę będzie już tylko lepiej. Przesyłajcie dalej swoją dobrą energię i modlitwy w kierunku Dosi. Jest jej to teraz bardzo potrzebne.

Dziekuje Adze za przekazanie info bo ja miedzy szpitalami latam i dopiero teraz mam możliwość.

Tak jak Aga napisała operacja się udała, krwawienie zostało zatamowane - (czyli najważniejszy czynnik zagrażający życiu) i nie ma nowych ognisk, wszystkie opatrunki wyjęte. Ma być wybudzana jutro więc wtedy będziemy wiedzieć więcej.

Jeszcze raz dziękuję za krew - wiem już o 73 jednostkach :) .

Na pewno napiszę, na razie może informacje są zdawkowe bo sami lekarze w tak ciężkich stanach nie chcą za bardzo mówić. Doskę oczywiście usciskam ale nie będę jeszcze mówił o tym wszystkim co się wydarzyło i jak nam pomagacie - bo może być to dla niej na razie za duże wzruszenie, muszę jej dozować emocje - zrobię jej szok forumowy dopiero w domu :) .

Bardzo dobrze, nic jej nie mów :):) A jak czuje się Pawełek ? Czy wszystko ok ? Czy je i śpi jak Pan Bóg przykazał ?

Jak wiadomo jak jest dobrze to dobrze a jak się wali to się wali więc Pawełek dzisiaj nie wyszedł bo dostał żółtaczki i mała infekcję gardła, musi zostać w szpitalu, ale cały szpital zna sytuację i jest pod dobrą opieką , lekarze mówią że taka infeksja to standard i nic mu nie będzie. Muszę wytrzymać kilka dni żeby i jego przytulać .

To sa BARDZO DOBRE wieści! :D

Secam, na pewno, mówię Ci, że na pewno Dosia będzie w domu zdrowa i radosna, już niedługo, w sam raz Pawełek maleńki z Nią wyjdzie.

Modlę się cały czas, kciuki trzymam i dobre mysli ślę. :wink:

Grzesiu, bardzo się cieszę że operacja się udała, teraz to już z górki...Dosia wie że musi szybko wyzdrowieć, przecież Pawełek na Nią czeka, i Ty....i cała Rodzina... będzie dobrze.... ani się obejrzysz a będziesz ich miał w domku całych i zdrowych :D

pozdrawiam cieplutko, trzymaj się...

Bardzo dobrze, nic jej nie mów :):) A jak czuje się Pawełek ? Czy wszystko ok ? Czy je i śpi jak Pan Bóg przykazał ?

Jak wiadomo jak jest dobrze to dobrze a jak się wali to się wali więc Pawełek dzisiaj nie wyszedł bo dostał żółtaczki i mała infekcję gardła, musi zostać w szpitalu, ale cały szpital zna sytuację i jest pod dobrą opieką , lekarze mówią że taka infeksja to standard i nic mu nie będzie. Muszę wytrzymać kilka dni żeby i jego przytulać .

Wytrzymasz. A ja wytrzymuję razem z Tobą, dobra ? :):)

Dziś cały dzień myślałam o Dosi, był problem z internetem,

ale teraz czytam, że wszystko będzie dobrze i bardzo się cieszę.

Ciepłe myśli wysyłam Wam wszystkim.

Ogromnie się cieszę z takich wiadomości! :lol:

Powtórzę za poprzedniczkami - żółtaczka rzecz normalna i nie ma się co nią przejmować, moje dwa szkraby też żółte ze szpitala wychodziły :lol:

Świetne wiadomości o Dosi!

Trzymajcie się wszyscy! To już się szybko skończy i niedługo będziecie razem w domku :lol: