EDZIA 17.06.2009 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Dosiu i ja życzę szybkiego powrotu do zdrowia i do bliskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.06.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Ja też się przyłączam do chóralnych życzeń jak najszybszego powrotu do zdrowia! Trzymajcie się!! Teraz to już tylko lepiej być może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artmag 17.06.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Dosiu zdrówka, żebyś mogła uściskać tego młodzieńca, Pawełek śliczny i silny chłopak. Dzielny pewnie jak Tata. Dacie radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonetka 17.06.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Dosiu Kochanie byłaś dzielna . walczyłaś , bardzo chciałaś a wiemy że wiara czyni cuda . Lekarze też zrobili co w ich mocy i chwała im za to Decyzja o dziecku ze wzgędu na wiek to raczej po 40 ( mam przyjaciółkę która pierwsze i jedyne dzieco urodziła w wieku 43 lat ) wtedy rzeczywiście istnieje pewne ryzyko ..ale raczej nie ze względu na matkę ale raczej na maluszka. Komplikacje poporodowe mogą się zdarzyć u każdej kobiety i w każdym wieku. Zyczę żeby te smutne dni pełne niepokoju i zatroskania o najbliższą Osobę już minęły , a nastały radosne i pełne wzajemnej miłości i spokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 17.06.2009 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Ja również cieszę się z dobrych wiadomości i mam nadzieję, że jutro (dzisiaj) będą jeszcze lepsze. Dorotko zdrówka życzę. A Tobie Grzesiu żebyś dalej był taki dzielny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.06.2009 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Dzień dobry! Dzisiaj na pewno nastąpi bardzo pozytywny przełom, zobaczysz, Grzesiu! Dosia nasza otworzy oczy i powiesz jej, że macie ślicznego zdrowego synka i że niedługo oboje wrócą do domu. Na pewno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.06.2009 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Dosiu... zdrowiej szybko... czeka na Ciebie taka fajna rodzinka, no i mały człowieczek chciałby zobaczyć wreszcie mamę dużo zdrówka życzę i trzymam kciuki za powodzenie... pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 18.06.2009 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Dziekuję za te wszystkie ciepłe słowa, modlitwy i energię - bezcenny dar od Was wszystkich.Jak tylko będę coś wiedział to zaraz napiszę . Około południa jadę do szpitala , wcześniej nie ma co bo tam rano sa operacje zabiegi i cały młyn więc się tylko przeszkadza. Po południu dam znać co u Dorotki i u malutkiego. Łapię waszą dobrą energie i uciekam dalej walczyć z hydrą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 18.06.2009 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 walcz, walcz dużo sił i zdrowia życzymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.06.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Łap, łap, cały czas wysyłamy tę dobrą energię!!! Uściskaj Dosię - tylko najpierw zapytaj, czy już można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 18.06.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Secam, pamiętasz jak kiedyś przysłałeś mi linka do fajnych buziek. Dziś wklejam je specjalnie dla Was http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a176.gif http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a170.gif http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a194.gif http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a200.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWA-S 18.06.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Zbieraj po drodze wszystkie nasze dobre mysi pozdrowienia dla Dosi wierze że wszystko jest dobrze.Myślimy i i fruuuuuuuu i fruuuuuuuu fluidy,dobra energio wszystkie myśli ktore leczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 18.06.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Melduję się z rana. Dosiu, wracaj do zdrowia, łap energię, która płynie do Ciebie z całej Polski i otwieraj oczy. Niedługo zobaczysz i utulisz maleńkiego synka, który baaaardzo Ciebie potrzebuje. Grzesiu, bądź silny i dzielny, a żonie koniecznie zanieś dziś zdjęcia Pawełka.To będzie dla niej silna motywacja, by szybko się pozbierać.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycha16a 18.06.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Wysyłam dobre fluidy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 18.06.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Już w poniedziałek powiesiłem przy łóźku zdjęcie Piotrusia i Pawełka - mam nadzieję że 29 czerwca będziemy swiętować ich imieniny już wszyscy w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 18.06.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Już w poniedziałek powiesiłem przy łóźku zdjęcie Piotrusia i Pawełka - mam nadzieję że 29 czerwca będziemy swiętować ich imieniny już wszyscy w domu. Świetnie, trzymamy w takim razie kciuki za rodzinną imprezę w komplecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.06.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Meldunek z rana. Wpadałam żeby zobaczyć jakie są wieści po operacji i bardzo się cieszę, że z Dosią lepiej i że operacja się udała Teraz mam nadzieję, że z dnia na dzień będzie już lepiej i już niedługo cała rodzinka będzie w domku. przesyłam moc fluidów i ściskam mocno będzie dobrze, bo musi być !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 18.06.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 super wieści tak trzymać Czuję że imieninki spędziecie razem w domu,czego Wam z całego serca życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.06.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Już w poniedziałek powiesiłem przy łóźku zdjęcie Piotrusia i Pawełka - mam nadzieję że 29 czerwca będziemy swiętować ich imieniny już wszyscy w domu. I tak będzie! Wszystko będzie dobrze, cudownie, wspaniale. Gorące myśli przesyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.06.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 To ja też życze żeby imieniny chłopakówe były w komplecie w domku Wysyłam dobre mysli i uśmieszki od Nastki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts