Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POMOC DLA DOSI!!!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 295
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dosiu :) Kochanie

byłaś dzielna . walczyłaś , bardzo chciałaś a wiemy że wiara czyni cuda . Lekarze też zrobili co w ich mocy i chwała im za to :)

Decyzja o dziecku ze wzgędu na wiek to raczej po 40 ( mam przyjaciółkę która pierwsze i jedyne dzieco urodziła w wieku 43 lat ) wtedy rzeczywiście istnieje pewne ryzyko ..ale raczej nie ze względu na matkę ale raczej na maluszka. Komplikacje poporodowe mogą się zdarzyć u każdej kobiety i w każdym wieku.

Zyczę żeby te smutne dni pełne niepokoju i zatroskania o najbliższą Osobę już minęły , a nastały radosne i pełne wzajemnej miłości i spokoju :D

Dzień dobry!

Dzisiaj na pewno nastąpi bardzo pozytywny przełom, zobaczysz, Grzesiu! :D

Dosia nasza otworzy oczy i powiesz jej, że macie ślicznego zdrowego synka i że niedługo oboje wrócą do domu.

Na pewno! :D

Dziekuję za te wszystkie ciepłe słowa, modlitwy i energię - bezcenny dar od Was wszystkich.

Jak tylko będę coś wiedział to zaraz napiszę . Około południa jadę do szpitala , wcześniej nie ma co bo tam rano sa operacje zabiegi i cały młyn więc się tylko przeszkadza. Po południu dam znać co u Dorotki i u malutkiego. Łapię waszą dobrą energie i uciekam dalej walczyć z hydrą .

Melduję się z rana. Dosiu, wracaj do zdrowia, łap energię, która płynie do Ciebie z całej Polski i otwieraj oczy. Niedługo zobaczysz i utulisz maleńkiego synka, który baaaardzo Ciebie potrzebuje.

Grzesiu, bądź silny i dzielny, a żonie koniecznie zanieś dziś zdjęcia Pawełka.

To będzie dla niej silna motywacja, by szybko się pozbierać.

pozdrawiam

Meldunek z rana. Wpadałam żeby zobaczyć jakie są wieści po operacji i bardzo się cieszę, że z Dosią lepiej i że operacja się udała :D

Teraz mam nadzieję, że z dnia na dzień będzie już lepiej i już niedługo cała rodzinka będzie w domku.

przesyłam moc fluidów i ściskam mocno :D

będzie dobrze, bo musi być !!!! :D

Już w poniedziałek powiesiłem przy łóźku zdjęcie Piotrusia i Pawełka - mam nadzieję że 29 czerwca będziemy swiętować ich imieniny już wszyscy w domu.

I tak będzie! :D :D :D

Wszystko będzie dobrze, cudownie, wspaniale. 8)

Gorące myśli przesyłam. 8)