Kruela 18.06.2009 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 I ja przynoszę dobrą energię abyś mógł z niej czerpać ... i życzę szybkiego powrotu d domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 18.06.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Najnowsze wieści :Dosia jest już wybudzona i przytomna, oddycha samodzielnie, stan się nie pogorszył, próbuje rozmawiać i pytać co się stało. Energię ślijcie dalej - walczymy dalej z hydrą i ścinamy kolejne głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 18.06.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Z Pawełkiem też jest dobrze, dostaje antybiotyki i ma naswietlania ale wyniki się nie pogarszają, Panie mówią że fajny dzielny facet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 18.06.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 No to kamień z serca. Najgorsze za Wami. Trzymam kciuki za wielką, radosną imieninową imprezkę całej rodzinki w komplecie - oczywiście już w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.06.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Ufff ...dobra... teraz sie wyśpij, może coś zjedz, niebawem będziesz miał niezły zawrót głowy w domu :) Ojej, jak dobrze to słyszeć. Dobrze,że Dosia lepiej, że Pawełek twardy facet (chyba genetycznie skrzywiony czy jak ? :)) Secam - pomyśl chwilę o sobie i zrób coś dla siebie - najgorsze za Tobą. Za Wami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWA-S 18.06.2009 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 C U D O W N I E jak miło to czytac,oczywiscie że slemy energie cały czas.Wygląda na to że na imieniny Pawełka wszyscy bedą w domu.Aż radośniej zrobiłosie na duszy od takich wiadomości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 18.06.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Secam-z hydrą walcz,Pawełka ściskaj,żonę całuj,dobra energie przyjmuj dla całej Waszej czwórki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 18.06.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Cieszę się bardzo, że wszystko wychodzi na prostą drogę! Życzę oczywiście spędzenia imieninek w domu! Trzymam za to kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.06.2009 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 i ja ściskam kciuki i wysyłam dobre myśli w kierunku Wrocławia ....wszystkiego co dobre, a szczególnie zdrowia dla potrzebujących Cieszę sie ,że idzie ku dobremu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 18.06.2009 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Super, że z Dosią wszystko w porządku. Teraz już może być tylko lepiej. Pawełek też poradzi sobie z infekcją i niedługo będziecie mogli wreszcie się sobą nacieszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 18.06.2009 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Ufff ...dobra... teraz sie wyśpij, może coś zjedz, niebawem będziesz miał niezły zawrót głowy w domu :) Ojej, jak dobrze to słyszeć. Dobrze,że Dosia lepiej, że Pawełek twardy facet (chyba genetycznie skrzywiony czy jak ? :)) Secam - pomyśl chwilę o sobie i zrób coś dla siebie - najgorsze za Tobą. Za Wami. nic dodać, nic ująć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.06.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Ufff ...dobra... teraz sie wyśpij, może coś zjedz, niebawem będziesz miał niezły zawrót głowy w domu :) Ojej, jak dobrze to słyszeć. Dobrze,że Dosia lepiej, że Pawełek twardy facet (chyba genetycznie skrzywiony czy jak ? :)) Secam - pomyśl chwilę o sobie i zrób coś dla siebie - najgorsze za Tobą. Za Wami. nic dodać, nic ująć.... Też się pod tym podpisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.06.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Ciesze się bardzo!!!! Secam - Nefcia dobrze radzi - odpocznij, bo niedługo będziesz kolorowy zawrót głowy Uściski dla Dosi i synków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 18.06.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Secam, ode mnie też dobra energia płynie do Was wszystkich.Cieszą każde dobre wieści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWA-S 18.06.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Dla całej rodzinki Secamów,bo po takich przezyciach wszystkim sie przydawieczorna porcja energi.Odpoczywajcie,nabierajcie sił jutro tez będzie bardzo dobry dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 18.06.2009 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Cieszę się, że najgorsze zostało opanowane i z górki ku lepszemu....trzymajcie się cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 18.06.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Byłem u Dorotki wieczorem, już zauważyłem lekką poprawę przez te kilkanascie godzin (ale odpukuję nie chcę zapeszać pukpukpuk). Zamieniła ze mną kilka słów - jest słaba i ciężko jej się mówi, wyjaśniłem jej delikatnie co się stało bo jej się urwał film na 4 dni i myślała że dzisiaj poniedziałek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.06.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Byłem u Dorotki wieczorem, już zauważyłem lekką poprawę przez te kilkanascie godzin (ale odpukuję nie chcę zapeszać pukpukpuk). Zamieniła ze mną kilka słów - jest słaba i ciężko jej się mówi, wyjaśniłem jej delikatnie co się stało bo jej się urwał film na 4 dni i myślała że dzisiaj poniedziałek. To ja też popukam puk, puk. Ale i tak wiem swoje od początku, że dobrze będzie, że hej! Utulki dla Pawełka, Piotrusia i Dosi ogromne! No i misiak dla dzielnego Taty i Męża! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.06.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Byłem u Dorotki wieczorem, już zauważyłem lekką poprawę przez te kilkanascie godzin (ale odpukuję nie chcę zapeszać pukpukpuk). Zamieniła ze mną kilka słów - jest słaba i ciężko jej się mówi, wyjaśniłem jej delikatnie co się stało bo jej się urwał film na 4 dni i myślała że dzisiaj poniedziałek. cały czas przesyłam dobrą energię dla was i życzę abyście imieninki chłpaków spędzili razem w domku Dziewczyny mają rację Secam odpocznij trochę, bo Dorotka jak wróci do domu to będzie osłabiona i będzie potrzebowała dużo pomocy od ciebie. moc buziaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 18.06.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 odpukuję - puk puk puk i życzenia szybkiego powrotu do zdrowia ślę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts