googulek 18.06.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 nie znam was a tak bardzo wspolczuje... Dwa lata temu moja jedyna siostra urodzila blizniaczki, podczas porodu dostala krwotoku, trzy operacje, 2 dni w spiaczce farmakologicznej, czekanie i modlitwy zeby krwawienia ustaly... tak bardzo sie balam, to moja mlodsza siostrzyczka nie powinno bylo ja to spotkac ale byla silna, miala dla kogo zyc. Dzis te chwile sa za nami, Julka i Sara - jej coreczki- to zuch dziewczynki ! dlatego calym sercem jestem z wami i gleboko wierze ze najgorsze za wami ! zycze szybkiego powrotu do zdrowia, no ewentualnie mozecie ponazekac na nieprzespane noce, bolace zabkowanie - po prostu cieszyc sie urokami rodzicielstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWA-S 18.06.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Odpukuje puk puk na spokojną noc puk puk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.06.2009 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Cieszę się ogromnie! Niedługo na pewno Dosia do domu wróci razem z Pawełkiem, więc faktycznie, odpocznij, bo będziesz potem baaaardzo potrzebny. Puk! puk! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 19.06.2009 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Boże jak dobrze że coraz lepiej jest. Ślę dalej energię a i modlitwy ndal się przydadzą.Sił życzę ale i odpoczynku trochę zalecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 19.06.2009 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Dobrze, że ma się ku lepszemu Teraz Dorotka szybko sił nabierze i będziecie razem w domku niebawem. Secam, zbieraj siły Trzymajcie się cieplutko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 19.06.2009 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 to świetnie... kamień z serca tak trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johnzee 19.06.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Ponad tydzień bez netu a tu tyle się wydarzyło. Również trzymam kciuki za powrót do zdrowia. Udana operacja to już połowa sukcesu, motywacji jak widzę nie brakuje a i wsparcie ogromne jest, to już teraz tylko troszkę czasu i siły potrzeba.Trzymam kciuki, za to aby Wam sił nie zabrakło i życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.06.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Choć mnie na forum nie było, to myślami jestem ciągle i nieustająco ślę dobre myśli do Was, cudnie, że poprawa postępuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 19.06.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Secam, jestem tu pierwszy raz, witam serdecznie. Chciałam złożyć serdeczne gratulacje z okazji narodzin drugiego synka. Życzę, żeby Twoja Dosia szybciutko wróciła do zdrowia, tak żeby jej stan nie przesłaniał Ci radości bycia podwójnym tatą. Trzymam mocno kciuki za Twoją żonę i synka. Z całego serca życzę, żebyście jak najszybciej wrócili do domu i w pełnym składzie cieszyli się sobą. Też mam synków Piotrusia (starszego) i Pawełka (młodszego). Kocham ich bezgranicznie i wiem, że miłością można wiele zdziałać, więc nadal przekazuj swoim bliskim dużo miłości, a wszystko będzie dobrze. Połaskocz Pawełka w stópkę, a Piotrusia uściskaj od forumowej ciotki Czy ktoś Ci pomaga w opiece nad Piotrusiem, kiedy krążysz między szpitalami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajogor 19.06.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Witaj Secam Choć się nie znamy, a na forum jestem nowicjuszką to odkąd o Was przeczytałam to cały czas o Was ciepło myślę i staram się wesprzeć modlitwą.Dosi życzę szybkiego powrotu do zdrowia a Tobie dużo siły i optymizmu.No i oczywiście gratuluję Wam kolejnego synka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 19.06.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Secam, jestem tu pierwszy raz, witam serdecznie. ............. Czy ktoś Ci pomaga w opiece nad Piotrusiem, kiedy krążysz między szpitalami? Tak pomaga nam rodzina na ile może (ojciec ciocia,) ale to sytuacja nie za wesoła bo Dorotki rodzice to osoby starsze same potrzebujące pomocy a moja mama nie żyje od kilkunastu lat, więc zaczynam się zastanawiać nad poszukaniem jakiejś Pani do pomocy bo jak będzie Pawełek w domu to pewnie nie uciągnę...... na szczęście pracować mogę w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.06.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Bardzo się cieszę Grzesiu uściskaj Dorotkę i chłopaków... 29 czerwaca świętowanie- napewno razem i napewno w domku, innej wersji nie przyjmujemy do wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 19.06.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 WitamCieszę się, że z Dosią coraz lepiej. energię nieustannie wysyłam i nie zapominam o modlitwie za Was.SecamJesteś bardzo dzielny, ale koniecznie rozejrzyj się za pomocą (przynajmniej na jakiś czas), bo sam na dłuższą metę się zamęczysz (praca, dwójka dzieci i Dosia, która na pewno jeszcze będzie bardzo potrzebowała Twojego wsparcia).pozdrawiam całą Waszą Rodzinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa_R 19.06.2009 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Ciesze sie ze stan zdrowia Dorotki poprawia sie - kamień spadł mi z serca. Aby tak dalej ........trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 19.06.2009 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 znów nie wchodziłam dawno na forum i nie wiedziałam co się dzieje... ale to nieważne, najważniejsze że Dosia czuje się lepiej.... moc uścisków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.06.2009 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Witam w kolejny dzień Cieszę się z dobrych wieści nadal zaciskam kciuki, wysyłam dobre fluidy. Szkoda że mam do Was daleko bo chętnie bym pomogła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 19.06.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Warto tu zaglądać - dobre wieści dają . Pozdrowienia i mnóstwo energii dla całej dzielnej rodzinki. aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.06.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Przyniosłam do odpukiwania http://www.bank-zdjec.com/foto3/8043_b.jpg Buziaki dla Dosi i Synków!! I szacunek dla Ciebie, dzielny z Ciebie Facet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 19.06.2009 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 To odpukuję I czekam na dalsze coraz lepsze wieści. Dosiu i Pawełku zdrowiejcie nam szybciutko...bo imieniny zbliżają się wielkimi krokami. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.06.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Jestem z Wami wspierająco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts