Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POMOC DLA DOSI!!!!

Recommended Posts

nie znam was a tak bardzo wspolczuje... Dwa lata temu moja jedyna siostra urodzila blizniaczki, podczas porodu dostala krwotoku, trzy operacje, 2 dni w spiaczce farmakologicznej, czekanie i modlitwy zeby krwawienia ustaly... tak bardzo sie balam, to moja mlodsza siostrzyczka nie powinno bylo ja to spotkac ale byla silna, miala dla kogo zyc. Dzis te chwile sa za nami, Julka i Sara - jej coreczki- to zuch dziewczynki ! dlatego calym sercem jestem z wami i gleboko wierze ze najgorsze za wami ! zycze szybkiego powrotu do zdrowia, no ewentualnie mozecie ponazekac na nieprzespane noce, bolace zabkowanie - po prostu cieszyc sie urokami rodzicielstwa

:wink:

• Odpowiedzi 295
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ponad tydzień bez netu a tu tyle się wydarzyło.

Również trzymam kciuki za powrót do zdrowia.

Udana operacja to już połowa sukcesu, motywacji jak widzę nie brakuje a i wsparcie ogromne jest, to już teraz tylko troszkę czasu i siły potrzeba.

Trzymam kciuki, za to aby Wam sił nie zabrakło i życzę szybkiego powrotu do zdrowia.

Secam, jestem tu pierwszy raz, witam serdecznie.

Chciałam złożyć serdeczne gratulacje z okazji narodzin drugiego synka. Życzę, żeby Twoja Dosia szybciutko wróciła do zdrowia, tak żeby jej stan nie przesłaniał Ci radości bycia podwójnym tatą.

Trzymam mocno kciuki za Twoją żonę i synka. Z całego serca życzę, żebyście jak najszybciej wrócili do domu i w pełnym składzie cieszyli się sobą. Też mam synków Piotrusia (starszego) i Pawełka (młodszego). Kocham ich bezgranicznie i wiem, że miłością można wiele zdziałać, więc nadal przekazuj swoim bliskim dużo miłości, a wszystko będzie dobrze. Połaskocz Pawełka w stópkę, a Piotrusia uściskaj od forumowej ciotki :wink:

Czy ktoś Ci pomaga w opiece nad Piotrusiem, kiedy krążysz między szpitalami?

Secam, jestem tu pierwszy raz, witam serdecznie.

.............

Czy ktoś Ci pomaga w opiece nad Piotrusiem, kiedy krążysz między szpitalami?

Tak pomaga nam rodzina na ile może (ojciec ciocia,) ale to sytuacja nie za wesoła bo Dorotki rodzice to osoby starsze same potrzebujące pomocy a moja mama nie żyje od kilkunastu lat, więc zaczynam się zastanawiać nad poszukaniem jakiejś Pani do pomocy bo jak będzie Pawełek w domu to pewnie nie uciągnę...... na szczęście pracować mogę w domu.

Witam

Cieszę się, że z Dosią coraz lepiej. energię nieustannie wysyłam i nie zapominam o modlitwie za Was.

Secam

Jesteś bardzo dzielny, ale koniecznie rozejrzyj się za pomocą (przynajmniej na jakiś czas), bo sam na dłuższą metę się zamęczysz (praca, dwójka dzieci i Dosia, która na pewno jeszcze będzie bardzo potrzebowała Twojego wsparcia).

pozdrawiam całą Waszą Rodzinkę

To odpukuję :D

I czekam na dalsze coraz lepsze wieści.

Dosiu i Pawełku zdrowiejcie nam szybciutko...bo imieniny zbliżają się wielkimi krokami.

Pozdrawiam