dakota13126 15.06.2009 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Witam wszystkich, Bardzo spodobały mi się białe kafelki, które zostały użyte do wykończenia tego pomieszczenia: http://www.muratordom.pl/lazienki/aranzacje/troche-palacu-na-co-dzien,6424_14360.htm Wszczełam zatem energiczne poszukiwania lecz niestety nic nie znalazłam. Czy ktoś z was jest w stanie pouczyć mnie gdzie moge takie lub podobne białe, kwadratowe i wypukłe kafelki znaleźć? Bede bardzo wdzieczna za wszelkie informacjepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 15.06.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Generalnie są to kafelki tzw. "nie na czasie" , więc firmy wycofują się lub ograniczają produkcję i asortyment, ale można znaleźć niemal w każdej, która produkuje serie "terakoty" łazienkowej i kuchennej.Obecnie z pewnością produkują je Grespania, Inalco, Zirconio, Lea, Buchtal, Engers, Steuler, Jasba.Z pewnością wiele innych, dużych firm także, szczególnie hiszpańskich w seriach łazienkowo-kuchennych, nazywanych najczęściej country, structure,vintage W firmach hiszpańskich i włoskich niektóre niemodne wzory produkuje się w ciągu roku okresowo, więc trzeba albo czekać , albo szukać zamienników, chociaż znajdują się w aktualnych katalogach.Kto u Włochów i Hiszpanów nie zamówi płytek do początku lipca , może płytki dostać dopiero w październiku, listopadzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakota13126 15.06.2009 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Bardzo dziękuję za odpowiedz. Zaczynam przeszukiwać strony podanych przez Ciebie firm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts