robrad 16.06.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 A tu proszę o komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 16.06.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 A będziemy komentować a jakże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarioZZ 17.06.2009 00:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 domek świetny - naprawdę mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
st_ella 17.06.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Witam Bardzo Fajny projekt... Bardzo fajny rozkład pomieszczeń, pokoje duże, tylko dla mnie za małe pomieszczenie gospodarcze (ale to mogłabym zmienić...) dobrze zagospodarowane poddasze i ładnie wygląda z zewnatrz. Czekam z niecierpliwościa na realizację! pozdrawiam St_ella Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
07 20.06.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Na pewno będę śledzić Wasz dziennik. Projekt jest moim faworytem. Ciekawa jestem, czy będziecie coś zmieniać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robrad 20.06.2009 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Jeśli chodzi o zmiany to planujemy zamiane miejscami sypialni i łazienki na parterze. Łazienka i garderoba staną się wtedy ogólnodostępne. Niewiem tylko czy nie będzie problemu ze zmieszczeniem drzwi do nowej sypialni. W przyszłym tygodniiu będę rozmiawiał z panią architekt. Jeśli nie wyjdzie to pozostanie bez zmian Drugą i chyba ostatnią zmianą będzie przesunięcie (o ile się da) komina orzy kominku. Tak żeby ściana od strony łazienki (czy nowej sypialni jak wyjdzie) była gładka a wystający przewód kominowy będzie schowany za kominkiem. A jeszcze jedno; prawdopodobnie zamiast okna w garażu będą luksfery. Ze względu na niewielką działkę chyba przysuniemy budynek maksymalnie w jedną stronę żeby zyskać kawałek działki z drugiej. Generalnie nam się podoba ten projekt w orginale i tym się kierowaliśmy przy wyborze (tzn wcale lub jak najmniej przeróbek). Jeżeli powyższe zmiany nie będą możliwe do zrealizowania to pozostanie oryginał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Grzegorz 21.06.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 WitamMy również wybraliśmy ten projekt i w przyszłym tygodniu zaczynamy budowę.Szukamy wszędzie tego domu już w realizacji ale nigdzie go nie ma.Nasze zmiany to zlikwidowanie garażu tzn. ściany ale będą filary więc będzie taki wjazd pod zadaszenie. Garaż będziemy stawiać obok domu.Chcemy jeszcze dołożyć okno nad łazienką na poddaszu będzie milej. Tutaj można zobaczyć nasze postępy:)) http://www.titum.mojabudowa.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robrad 21.06.2009 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 pozwolę sobe dodać adres do innego forum gdzie można znaleść kilka zdjęć sheherezady pod Łodzią (mam nadzieję że właściecielka nie będzie miała mi tego za złe ) http://pprojekt.pl/projekt719-szeherezada_2g,opinie.html?t=909 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 21.06.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 pozwolę sobe dodać adres do innego forum gdzie można znaleść kilka zdjęć sheherezady pod Łodzią (mam nadzieję że właściecielka nie będzie miała mi tego za złe ) http://pprojekt.pl/projekt719-szeherezada_2g,opinie.html?t=909 Zwróć uwagę co napisała o dachu. JA dodam, że nie będzie drogi tylko bardzo drogi. Niestety to najdrozszy element domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robrad 09.09.2009 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Tak wiem o tym dachu, ale co się nie robi ... Mam nadzieję wkrótce dostać jakieś wyceny dachu więc będę wiedział więcej.Ale teraz koncentruje się na fundamentach, które chce jeszcze zrobić na jesieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nikia 13.09.2009 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Witam, my tez budujemy Szeherezade 2g z drobnymi zmianami, mianowicie skrócilismy okno w jadalni do wysokosci okna kuchennego, zrezygnowaliśmy z klinkieru na frontowej ścianie i zyskaliśmy kilka dodatkowych cm jadalni, taras został zmodyfikowany -zrobilismy szersze przejscie miedzy tarasami łaczac ich rogi linia prostą, przy schowku pod schodami zrezygnowalismy z krótniej scianki wychodzacej na korytarz . Jesteśmy juz na etapie stropu nad parterem, za niecałe dwa tygodnie wchodzi ekipa od dachu. Koszt naszej dachówki ceramicznej to 29tys zł, więźba dachowa 11tys zł, robocizna 21tys zł. Okna dachowe około 6 tys zł, jeszcze sie zastanawiamy czy lepszy velux czy Roto. Kolejne tematy to instalacje, czy macie juz przyblizone koszty instalacji? Napiszcie jakie ogrzewanie zamierzacie załozyć u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
07 16.09.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 A czy możesz napisać, w jakim rejonie kraju budujecie? Chciałabym zobaczyć dom w realu, ale póki co straszne odległości... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nikia 17.09.2009 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Okolice Nałeczowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
07 17.09.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 ups, no to może w przyszłym roku na wakacjach... . Z miejsca wakacyjnego mamy zdecydowanie bliżej niż ze "stałego pobytu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.10.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 witam ja tam kryzysu w budowlance i wykończeniówce nie widzę chętnych do pracy nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts